Şimdi Ara

Uydunet Modem Hk. Sorular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bugüne kadar hızın ve kalitenin yükseltilmesi konusunda yaptığım sayısız başvuruya olumlu yanıt ver(e)meyen TTNET ADSL ile yolların ayrılma vakti yaklaşıyor. Sonrasındaki tercihim -mecburiyetten- Uydunet olacak (zira apartmanda Fiber vs yok).
    Uydunet hakkında ise üç sorum var :

    1. Niyetim 50 Mb 250 GB tarifesini almak. Bunun için eve gelen kablo tv hattı ile hangi hızı alabileceğimi uzaktan ölçme imkanı var mı ? Yoksa kuruluma geldiğinde mi söylüyorlar. Veya teledünyanın bağlı olduğu TV'de sinyal seviyesi ve kalite ÇOK İYİ olarak görünüyor dolayısıyla hız konusunda herhangi bir sıkıntı veya kısıtlama olmaz diyebilir miyiz ?

    2. Netmaster CBC-382D1 DOCSIS 3.0 KABLOLU modemi ethernet ile direkt Airport Express'e bağlayarak kablosuz ağ oluşturabilir miyim ? Bunun için herhangi bir ayar vs. gerekiyor mu ?

    3. Netmaster CBW-383Z4 DOCSIS 3.0 802.11N KABLOSUZ modeminin kablosuz özelliği arayüzden kapatılabiliyor mu ? Niyetim birinci maddede belirttiğim gibi Airport Express'i kablosuz erişim noktası olarak kullanarak kablosuz ağ oluşturmak. Kapatılabiliyorsa yine birinci maddede belirttiğim gibi ethernet ile direkt Airport Express'e bağlayabilir miyim ?

    Cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler...







  • hakanoz2000 H kullanıcısına yanıt
    1. hız konusunda sıkıntı yaşamazsınız 45-49mbps hızı verirler.
    2. wan girişi olan herhangi model router,repeater CBC-382D1 DOCSIS birlikte kullanabilirsiniz.
    3. CBW-383Z4 kullanmadım şu konuya mesaj atarsanız cevap alırsınız.http://forum.donanimhaber.com/m_93446908/tm.htm
  • TV sinyali çok iyi ise hız konusunda problem yaşamassınız. Modemin wireless' ını kapatıp dışardan router bağlıyabiliyorsunuz...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.