Şimdi Ara

UyduNet Yurtdışı Çıkışları bitik 01.02.2015 itibariyle (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: superlative

    Niye konunun başlığını değiştireyim ? Aynı sorun SuperonlineFiber, TTNette vb. de var mı şu an ? Yok. Bir network uzmanı olarak sana şöyle izah edeyim mikro düzeydeki rahat anlaşılsın. Evinde routerın var. Lokal ağında Gigabit hızlara çıkıyorsun ama Microsofttan Rapidden internetten bir dosya indirdiğin zaman hızın ISP nin hızıyla sınırlı değil mi ? UyduNet hizmet aldığı ya da kendi altyapısında türkiye dışındaki ağlara uzanan hop larında bir sıkıntı var. Sebebi bu. Turkcell VINN var bende onla giriyorum heryeri açıyor şu an. Sorun UyduNette bariz belli. UyduNet yurtdışı çıkışı demek illa kabloyu okyanus aşırı geçirip avrupa ve amerikaya ulaştırmak değildir. Birçok ISP bu konuda kendisinden daha büyük Network şirketlerinden hizmet satın alırlar. Yani bizlerden farklı değil onlarda. Başlık aynı kalacak :) Üzgünüm. Çünkü yurtiçi sitelere girişlerde sorun yaşamıyorum. Hatta SpeedTestte Türkiyedeki lokasyonlarda test yapınca hızım 25Mbit 23.5Mbit görüyorum ki bu normal. Ping de düşük güzel. Ama Amerikada bir serverda speedtest yapınca sürünüyor. Bilmem anlatabildim mi ?

    Dediğinizi anladım ve bu sorun bende de var. Ancak dediğiniz tam doğru değil. Bu sorun zaten uydunetten kaynaklanıyor. Uydunetin hopları şu aralar çok sorunlu, doğru.

    Ancak kendine ait çıkışları yok. TTNet altyapısından gidiyor. TTNet'ten bağımsız değil anlayacağınız.




  • Ttnet in şuan farki yok. Durum çok kötü 16 mbit hiz tanımlı en yüksek 6-7 mbit görüyorum. Youtube dun 144p bile oynatmiyordu bugün 240-360p oynatabiliyor.

    Ayrica DNS lerdede bir problem var , dns degistirmeden veya vpn kullanmadan hemen hemen her site çok yavas açılıyor.

    Sizde durum ne forumdaslar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ttnet demeyelim Turktelekom diyelim daha dogru olur. Ttnet bir sirket telekomdan toptan internet alan sirket.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 02.02.2015 tarihinde hiçbir sorun yaşamadım.
  • Bu belirttiğiniz sorunun aynı akşam saatleri 18 ile 24 arası aynı şekilde çılgın pingler ve düşük hız olarak devam ediyor... Son 1 aydr böyle...

    İstanbul göztepe'de ikamet ediyorum. Saçmalık ötesine geçti zaten yalnızca o saatlerde evde olup interneti kullanıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ataman5

    Bu belirttiğiniz sorunun aynı akşam saatleri 18 ile 24 arası aynı şekilde çılgın pingler ve düşük hız olarak devam ediyor... Son 1 aydr böyle...

    İstanbul göztepe'de ikamet ediyorum. Saçmalık ötesine geçti zaten yalnızca o saatlerde evde olup interneti kullanıyorum.

    Assagidaki 3 adrese , yurtdisi cikislarinin iyilestirilmesi icin mail atabilirsin,

    info@turksat.com.tr
    kablotvbilgi@turksat.com.tr
    destek@uydunet.net
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.