Şimdi Ara

uydunete geçmek istiyorum yardımcı olabilirmisiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba ankara anıttepe de oturmaktayım 2005 yılından beri ttnet 1024 sınırsız internet kulanıcısıyım fakat uyduneten haberdar olunca ödediğim 49 lira bana fazla gelmeye başladı. evimizde türksat kablo tv mevcut şuan uydunetin ceşitli kampanyaları var baya ilgimi çekti ve aylik 29 lira sizlere sormak istediğim interneti sadece online oyun için kulanıyorum ve tek beklentim oyunlarda lag problemi yaşamamak. uydunet kullanan arkadaşların tavsiyesini bekliyorum ttnet aboneliğimi iptal ettirip uydunete geciş yapmalımıyım ? ve uydunet bağlanırken cok iş cıkıyormu evin içerisinde cevaplarsanız sevinirim TEŞEKKÜRLER.



  • Evinde kablotv varmış zaten, Uydunet bağlarken sizin evinize gelen koaksiyel kablonun ucuna TV-DATA ayrıştırıcı takıp onun çıkışını da modeme takacak. Modemin koyulacağı odada anten hattı var ise direk o hatta bağlayıp odaya da modemi takarlar o kadar. Yani çıkacak iş senin evinle ilgili.

    Ben 512kbps abonesiyim ve memnunum. Tek memnuniyetsizliğim 1 aydır kabloTV de Discovery olmaması Ping değerleri de genelde TTNet ADSL'den daha iyi oluyor. Bölgendeki kullanıcılara danışsan daha iyi olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilkerkd

    merhaba ankara anıttepe de oturmaktayım 2005 yılından beri ttnet 1024 sınırsız internet kulanıcısıyım fakat uyduneten haberdar olunca ödediğim 49 lira bana fazla gelmeye başladı. evimizde türksat kablo tv mevcut şuan uydunetin ceşitli kampanyaları var baya ilgimi çekti ve aylik 29 lira sizlere sormak istediğim interneti sadece online oyun için kulanıyorum ve tek beklentim oyunlarda lag problemi yaşamamak. uydunet kullanan arkadaşların tavsiyesini bekliyorum ttnet aboneliğimi iptal ettirip uydunete geciş yapmalımıyım ? ve uydunet bağlanırken cok iş cıkıyormu evin içerisinde cevaplarsanız sevinirim TEŞEKKÜRLER.


    Teledünya 120 küsür kanala sahiptir ve içinde 7 - 8 adet HD kanal vardır. Ayrıca 1MB sınırsız internet ile birlikte Aylık 29 TL ye satılmaktadır. bulunduğum bölge itibarıyla pinglerim inanılmaz düşüktür 5Mbit + teledünya için ayda 78.5 TL ödüyorum ve internet+Teledünya ile 2 yıl taahhüt karşığında receiver ve modem hediye olarak verildi. Ayrıca her ay 1 kere hız limitimi farklı bir tarifeye geçirme hakkım var. Tek sorun verilen modem ve internet hizmet protokolü arasında yaşanan ve teknik ayrıntısını veremediğim bir tür iletişimsizlik bazen webde sorun yaratabilmektedir fakat dün gece keşfetttiğim bir yöntem ile bu sorunu da aşmış durumdayım. Kesinlikle tavsiye ediyorum ve en kısa zamanda uydunet abonesi olmanızı diliyorum. Aslında en doğrusu yakın çevrenizde uydunet abonesi varsa onlarda bilgi edinin ve bulunduğunuz bölgenin altyapısının yeterliliğini ölçüp karar verin.




  • Unuttuğum bir nokta var. Yine bu forumda okuduğum bazı bilgilere göre uydunetin kurulum ve teknik servis hizmeti taşeron firmalar tarafından yapılıyor. Bu taşeron firmaların yetersiz bilgiye sahip çalışanlarına denk gelinirse kurulum sırasında sorunlar yaşanabiliyor veya size doğru olmayan bilgiler verilebiliyormuş. Ben kurulum sırasında sorun yaşamadım fakat gelen ekibi sonuna kadar gözleyip yönlendirerek modemin kurulum ve kabloların evdeki trafiği ile ilgili işleri sağlama aldım. Forumda uydunet ile ilgili başlıkları okuyarak daha çok bilgi edinebilirsiniz. Şahsen 7 yıllık telekom aboneliğimi 1 yıl önce sonlandırmış ve 2 aydır uydunet abonesi olan ve son iki gündür ilk mesajımda belirttiğim sorunları çözmeyi başarmış birisi olarak bu hizmeti tavsiye ediyorum.
  • samed.yıldırım , Gerginix cevaplarınız için teşşekürler.
  • üzerinden 36 saat geçen ve halen daha çözülemeyen genel arızayı göze alabiliyorsan geç dostum.
  • Valla heralde İstanbul Anadolu Yakasında sorun var son günlerde Ben Beylikdüzündeyim 5mbps limitsiz abonesiyim ne yavaşlama nede bir kesinti söz konusu. Ben hizmetten gayet memnunum. 5 yılık TTNET abonelğimden sonra iptal edip uydunete geçtim. Eğer imkanın varsa TTneti bırak Uydunete geç derim kardeş. Tabi karar senin..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokbiloz -- 5 Ağustos 2011; 1:39:23 >
  • 1mbit ile ps3'te online oyunuyorum sıkıntı yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.