Şimdi Ara

Üyelerimizle General Mobile Teknik Servisini gezdik (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
2.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, bende geziye katıldım. Önce şundan bahsedeyim; habersiz gitmeliydiniz diyen arkadaşlar olmuş, bende başta bu fikirdeydim. Fakat gezdikçe anladım ki normal çalışma zamanının bizim gittiğimiz zamandan farkı yok. Her şey bir sistem içerisinde. Zaten bir arkadaş fotoğraf çekti, uyarıldı ve fotoğraf silindi. Yani baskın ile yapamazsınız,almazlar içeri bu her yerde aynı.

    Herkes servisi eleştiriyor, haklılar. Ama servis eskisinden daha kaliteli. Zamanla kendini geliştiriyor firma. Genç yeteneklere başvurmaları ayrı güzel bir şey. Malum bu devirde herkes "tecrübeli" eleman arıyor. General Mobile gibi bir serviste tecrübe kazanmak kişinin geleceğinde güzel bir referans olacaktır.
    Ayrıca hangi servis dört dörtlük? Ben LG G2 sahibiyim. Telefon 4. kez bozuldu. 2. kez sarı leke verdi. İlk sarı leke olduğunda, ekran değişti; değişen ekran o kadar adi ve kötü idiki güneş altında dikey çizgiler vardı, ekrana basınca dalgalanma oluyordu, köşelerden ışık sızıyordu. Sırf servise gitmekten bıktığım için götürmemiştim. Gene sarı leke verdı. Şuan gene serviste yaklaşık 12 gün oldu. General Mobile çoğunlukla telefonu 1 saat içerisinde tamir edip teslim ediyor. Ben telefonum için 15 gün bekleyeceğim en az, sonra almak için çok uzun yola çıkacağım. Burada amacım LG'yi yermek değil. Sağ olsunlar tamir ediyorlar en azından ama çoğunluğu böyle. İnternete bakıyorum, Apple randevu sorunu, samsung tamir edememe sorunu, sony bir garip... Kısaca her servisin hatası var. Bana göre üreticilerin amaçları telefonların servise gitmemesini sağlamak olmalı, ama elektronik eşya bozuluyor işte :) Bu zamanda size destek önemli ve 1 saat gibi kısa sürede telefonu tamir edip teslim etmek gerçekten müthiş güzellikte bir uygulama. Ayrıca kpnuda, "telefonu bozulanları götürseydiniz ya!" diyen arkadaşlar olmuş, vardı arkadaşlar onlarda söylediler sorunlarını. Soru cevap videosunu izleyin görürsünüz.

    Emin olun çok güzel sorular soruldu. Şarj soketi sorunundan yerli üretime kadar ve yetkililer gerçekten içtenlik ve güzellikle cevapladılar soruları. Bizi çok iyi ağırladılar, kişisel sohbetler ettik, bize geleceğimiz hakkında nasihatlarda bulundular ve bu beni çok mutlu etti. Çünkü eğitimleri ve geçmişleri gerçekten başarı olan insanlar size güven aşılıyor olması mükemmel.

    Benim en sevmediğim olayın başında patron-çalışan ilişkisi geliyor. Çoğu yerde patronlar egoludur kendisine ait kocaman odası vardır gelir başının etini yer hepimiz biliriz. Burada herkes eşit. Kimsenin özel odası yok, herkes iç içe çalışıyor. Patron dahil. Bu beni çok etkiledi ve sevindirdi. F/P ürün sunmalarıda gerçekten mutlu edici. Malum telefon piyasası aldı başını gidiyor, artık insanlar daha ucuz modellere yönelmeye başlayacaklar.

    Eğer aklında sorusu olan arkadaş varsa bana özel mesajdan ulaşsın bildiğim akdarı ile cevaplayacağım.

    Ayrıca yetenekli arkadaşları aradıklarını söylediler. Gerçekten bu işte yeteneğiniz varsa başvurun derim.

    İyi forumlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Havya Makinesi -- 29 Eylül 2015; 14:26:02 >




  • normalde bu video ile bende gurur duyardım fakat öyle bir durum söz konusu değil, ayrıca bu video kısmına girip
    izlemedim de zaten fakat bu yorumları yazma gereği hissettim onun için buradayım,
    bende bir gm mağduruyum çünkü ..
    Öğretmenim bu telefonu türk markası diye daha adı bilinmezken aldım aldırttım birçok öğretmen arkadaşa çevremde 10 u geçik telefon olmuştur,kendimde dahil neredeyse hepsinde birşey çıktı,
    dikkatli ve özenli kullanmamıza rağmen..şarj aletinin bozulmasından soket arızasına ekran beyazlaması,sararması, noktalar oluşması,tuş takımının gidip gelmesi, ne oldu defalarca müşteri hizmetleri ile görüşme telefonsuz kalıp telefonu garantiye göndermeler ve tertemiz kullanılmasına rağmen bozulan telefonların kullanıcı hatası denmesi,telefon kadar fiyat biçilmesi,sıfır gibi çiziksiz beyazayan ekrana ekran darbeli diyerek 250 lira istenmesi:)

    yazık yazık..

    biz mesut çeviğe güvendik ,muzaffer gölcü itiraf etti röportajda ilk serilerde soketlerde sorun var yardımcı olacağız garanti çerçevesinde diye,
    evet yardımcı oldular her bozulana anakart yok falan diyerek 59 tl alarak isteyerek,çevremdekilerden kimi parayı verip yaptırdı kimi dışarda tamir ettirdi,

    bende yaptırdım bozuldu yaptırdım bozuldu düzen tutmadı bir türlü..

    aldırdığım birçok kişide de sorunlar oldu,hatta geçen gün bir tanıdık telefoncuda çay içerken içeriye bir amca geldi oğlum bu telefon şarj almıyor bozuldu diye çıkardı elindeki telefon biraz önce muhabbetini yaptığımız tabiki gm discovery,biz tandk telefncu ile birbirimize bakıp iç geçirdik..videoyu izlemeye gerek yok sadece göstermelik,görünen o değil,yaşadğım etrafımda yaşayanlardan gördüğüm ortada..Bir daha telpa mı general mobile mi asla!
    Verdiğim paranın bir kuruşunu dahi helal etmiyorum öteki tarafta bulsunlar beni..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pokeharun -- 30 Eylül 2015; 0:33:23 >




  • Kesinlikle tavsiye etmiyorum tepla ürünlerini sakın reklamlara aldanmayın aldıgınıza bin pişman olursunuz

  • Gm discovery telefon vardı. Daha 1 yıl olmadan arızalandı. Serviste bir şey yok deyip gönderdiler. Ben de aldığım gibi tekrar gönderdim. Bu sefer soket arızalı dediler. 50 tl ödeme yaptım. Daha sonra anakart da arızalıymış dediler 250 tl daha istediler. Yok artık dedim geri istedim telefonu. Sonuç olarak hem telefon tamir edilmedi hem de 50 lira çöpe gitti. Sorunlu ürün satan, sattığı malın arkasında durmayan bir de saçma sapan teknik servis hizmeti veren firmanın (TELPA) ürününü almayın aldırmayın.

  • bu şekilde daha fazla aktivite dilegiyle.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nevfel

    Servis olarak şuan piyasada daha iyisini görmedim çok iyiler kendilerini çok geliştirdiler.

    Dokunmatik problemini 2 defadir cozmeyen servis mi iyi?

    Servisten gelen telefonu yari fiyatına veririm bu arada almak isteyen varsa ayrıca. Şaka değil gerçek. PM den mesaj atsin almak isteyen arızalı ayıplı veya kalitesiz, veya siz hangi sıfatı uygun görürseniz, telefonu. %5 komisyon filanca istemem ikinci el sitesi üzerinden.
    Çok ciddiyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telpa ile aman işiniz olmasin. Sadece şarj soketi tamri için gönderdiğim telefonun artik nerede kırıldıysa ekranini kırmışlar, arka kasada kırik diyerek 294 lira fatura çıkardılar. Sadece sarj soketini yapin dedim, kasa kirik olmaz dediler, telefon geri gelince gördüm ki kasada bir şey yok. Bunlardan bir cacık olmaz, bilindik markalardan telefon alın, sinir sahibi olmazsınız!

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla çok komik bakın ben discovery elite 32 gb almıştım alır almaz sıfır kutudan çııkardığım ürün sim girişi arızalı çıktı servise verdim beklettiler kaç gün olduğunu hatırlamıyorum yerine kutusuz belliki kullanılmış başka ürün verdiler bir gün kullandım baktm ekran titreyip duruyor işyerimde mecidiyköyde ben yeni almışım telefonu kullanamıyorum sıfır ürün istiyorum diyince sıfır kutulu ürün verdiler şansızlıktır olur dedik geçtik.Aynısından eşimede aldm geçen bayramdan önceki hafta eşimin ekranı dokunmatiği bozuldu servise verdim10 gün bekledi bayramı çıktım toplamda 15 gün aslında yurtdışından parça beklemiş. Geçen hafta servisten aldım bu sefer benimki bozuldu onu verdim dedilerki 1 saat sonra alın şaşırdım tabi ama oda parça beklemeye düşmüş 3 gün oldu ses yok ekran bekliyormuş diyorumki arkadaş bu telefonun ekranından siz 1er tanemi sipariş veriyorsunuz videoda da gösterilmiş madem bu kadar büyük servis büyük firmasınız parça yok diye o kadar gün insan bekletilirmi aynı şeyi 1 ay içinde 2 kere yaşadım birde videoda 1 saati geçicek arıza olursa yeni telefon veriliyor deniyor yapmayın etmeyin bu kadarda yalan olmaz bende hakkımı helal etmiyorum...




  • Emeğinize sağlık, emek vermişler bu işe değerli arkadaşlar.

    bir yere yazın şu sözü: her nedense bazıları bizzat canına ve cebine zarar gelmeden bir şeydeki kötü yönleri nedense görmez, göremez, görmek mi istemez, görmesini istemeyenler mi vardır bilemem ama görüntü kaybının olduğu vakalar açıktır.

    Örnek mi? 4G Dokunmatik problemlerini çözmek için uğraşan arkadaşlar (ben sattım yarı fiyata arızasıyla) neden hala çözemiyor diye sağlam bir destek göremedim.

    Umarım birileri sorun yaşamadan, sorun yaşayanlara destek olmuştur da ben görememişimdir. O da benim kötü yönüm olsun artık.

    Tekrardan ellerinize sağlık.

    Belki bunları yazdım diye uzaklaştırırlar. Aman uzaklaştırsınlar.
  • Keşke benim de imkanım olsa da ben de gelseydim . En azından servislerinde işlem görüp de sonra dan hurdaya çevirdikleri iki cihazı da eserleri olarak gösterirdim. İşine geldiği gibi hizmet verdiklerini açık açık söylerdim onlara. Acaba kendilerinin de kendi malları olan telefonu kullanıp kullanmadıklarını , kullanıyorsa bu zamana kadar hangi problemler ile kaç defa karşılaştıklarını sorardım. Şikayetvar.com daki onca şikayete neden cevap verilmediğini, kendilerine attığım maillere neden lütfedip cevap veremediklerini sorardım. Sattıkları telefonlarının ekranlarının hatalı olduğunu ve getirdikleri yedek parçalarının kalitesiz olduğunu kabul ettikleri halde beni niye 6 defa servise mahkum ettiklerini bir güzel sorardım. Şimdi daha iyi anlıyorum neden sadece İstanbul ' da servis işi yapıyorlar. Canım anadolu insanı ancak cihazını kargo ile gönderiyor dakikalrca bekledikten sonra iki kelime konuşmadan ağzına lafı tıkıyorlar. Sonra gel bu videoyu izle ve bunlara inan....




  • Arkadaşın gm discoery telefonunun anakartı bozulmuş 300 l ücret istemişler.
    Bu nasıl servisse, sanki telefonun içini açtı kurcaladı anakartı bozdu
  • Lg ye laf atan olmuş. Forumda bir çok lg cihazın ana konusu var gelin sorun kaç kişi ana kartı garanti süresi içinde yanmış ta para istenmiş. Lg için en büyük şikayet güncelleme desteğini çabuk bitirmesi.

    Servis olarak Ankara ve İzmirde bazı şikayetler var ama oda ekrana toz girme olayı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alito

    Böyle "biz geliyoruz etrafa çekidüzen verin" şeklinde değilde, habersiz gitmeniz kalite kontrol açısından daha iyi olurdu.



    Üyelerimizle General Mobile Teknik Servisini gezdik




  • Tamire gönderdiğim gm telefonun içini açıp parçaları söktükten sonra neden geri takmadıklarını, geri göndermek için neden bir aydan fazla beklediklerini, servis süresini aştıkları halde neden para iadesi yapmadıklarını,

    Neden kendilerine onca küfür beddua ettirip beni o kadar sinir ettiklerini.. .

    Açıklasalardı keşke.

    Allah belalarını. ..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: selamivural

    Telpa ile aman işiniz olmasin. Sadece şarj soketi tamri için gönderdiğim telefonun artik nerede kırıldıysa ekranini kırmışlar, arka kasada kırik diyerek 294 lira fatura çıkardılar. Sadece sarj soketini yapin dedim, kasa kirik olmaz dediler, telefon geri gelince gördüm ki kasada bir şey yok. Bunlardan bir cacık olmaz, bilindik markalardan telefon alın, sinir sahibi olmazsınız!

    Aynısını banada söylediler. General mobile telefonun açma tuşu için garantiye gönderdiğim telefonun dokunmatik ekranı darbeli onuda değiştirmek gerek deyip 200 tl istediler.
    benim telefonun dokunmatiği çalışıyordu sorunu yoktu. bana sadece açma tuşunu tamir edin dedim . oyle yapamıyız. butun sorunları beraber onarırız oyle gondeririz dediler. İşlem yaptırmadım telefon gelir gelmez bir daha gondereceğim . garantinin bitmesine iki ay var. iki ay boyunca telefon gidip gelsin.




  • bunca arkadaş yalan söylüyor olamaz sarj soketi bozulan telefonlara kullanıcı hatası deyip reddet sonrada böyle videolarda biz şöyleyiz biz böyleyiz de.. siz önce discovery elite telefonuna lolipop sürümünü verin.. neymiş gione firmasinin telefonuymuşta onlar lolipop vermeden bunlar veremezmiş.. yokmu yazılımcım yaptır yada satma telefonu..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: radiko1

    quote:

    Orijinalden alıntı: selamivural

    Telpa ile aman işiniz olmasin. Sadece şarj soketi tamri için gönderdiğim telefonun artik nerede kırıldıysa ekranini kırmışlar, arka kasada kırik diyerek 294 lira fatura çıkardılar. Sadece sarj soketini yapin dedim, kasa kirik olmaz dediler, telefon geri gelince gördüm ki kasada bir şey yok. Bunlardan bir cacık olmaz, bilindik markalardan telefon alın, sinir sahibi olmazsınız!

    Aynısını banada söylediler. General mobile telefonun açma tuşu için garantiye gönderdiğim telefonun dokunmatik ekranı darbeli onuda değiştirmek gerek deyip 200 tl istediler.
    benim telefonun dokunmatiği çalışıyordu sorunu yoktu. bana sadece açma tuşunu tamir edin dedim . oyle yapamıyız. butun sorunları beraber onarırız oyle gondeririz dediler. İşlem yaptırmadım telefon gelir gelmez bir daha gondereceğim . garantinin bitmesine iki ay var. iki ay boyunca telefon gidip gelsin.

    Benzer durum benim de başıma geldi.Garantisi devam eden Discovery model telefonumu,ekran sararması şikayetiyle servise gönderdim.Ancak servis ne hikmetse ekranında çizik dahi olmayan telefonun dokunmatiğinin darbeli olduğunu ve benim 200TL onarım bedeli ödemem gerektiğini bildirdi.Açıkcası ben bu işin peşini bırakmayı düşünmüyorum,size de tüketici mahkemesine başvurmanızı tavsiye ediyorum.




  • telpa garanti veriyo fakat arıza durumunda gönderdikten sonra illaki bi arıza çıkartıp sizden hem para alıyor hemde garanti dışına çıkartıyor mesela bana dış kabı çizik diye kullanıcı hatası dediler benden tavsiye sakına general mobile a bulaşmayın sürekli arıza çıkartıyor ve internet bağlantısı sürekli kopuyor şebeke çekimi önemsemiyor

  • Mesut bey huawei türkiye'yede gidebilirmisiniz acaba ? Onlarıda çok merak ediyoruz.Güzel cihazlar çıkarıyorlar.

  • bence servisine diyecek laf yok gm kullanıcısıyım gecenlerde 2 adet gmd2+ aldım 2 sininde dokunmatiği sorunlu cıktı trabzondan yolladım teli toplamda 5 gun telefonsuz kaldım telefonlar ellerine gectiği gun tamir edilip kargolandı servis gayet hızlı bence fakat yinede 1 telefonda gene aynı sorun var tekrardan yolluycagım sattıkları telefonlar sorunlu olabilir lakin bence servisleri gayet basarılı

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.