Şimdi Ara

Üyelerine devamlı para kazandıran sitelerden birisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar şu anda 128 üye ve yazar ile yoluna devam eden ve her geçen gün büyüyen blog ailemize katılmak istermisiniz?


    Fisildas.com ailesi olarak sizi de aramızda görmek isteriz. Siteye üye olup paylaşımlarınızı, site tanıtımınızı yapabilir, site de aktif olarak para kazanabilirsiniz. Sitemiz 4 yıldır katkıda bulunan üyelerimize para ödemesi yapmaktadır.


    Siteden para kazanmak için gerekli olan tek şey sitede yeni sorular sormak veya önceden sorulan sorulara cevaplar vermektir. Her bir soruyu cevapladıktan sonra hemen sonra ki soru diyerek yeni soruya geçebilir ve istediğiniz kadar soruya cevap verebilirsiniz.


    Site kullanımı ile alakalı olarak https://fisildas.com/surpriz.html burayı inceleyebilirsiniz.


    Sitede seviyeniz yükseldikçe aktivitelerinizden kazandığınız para da artmaktadır. Seviye puan sistemini buradan inceleyebilirsiniz. https://fisildas.com/seviye-ve-puanlar


    4 yıldır 11 bin lira üzerinde üyelerine para kazandıran sitemizde ki ödeme kanıtlarına ve üyelerimizin memnuniyetine buradan bakabilirsiniz. https://fisildas.com/odeme-gonderilen-kullanicilarimiz.html


    Sormak istediğiniz sorularınız olursa siteye kayıt olduktan sonra https://fisildas.com/soru-ekle?user_id=1 buradan sorabilir yada https://fisildas.com/author/admin buradan admine özel mesaj gönderebilirsiniz. 








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.