Şimdi Ara

Uygar Nakliyat Sahtekarlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Bu yazıyı herkesi uyarmak amaçlı yazıyorum, siz olun iyice araştırmadan herhangi bir nakliye firmasıyla anlaşmayın...

    Evet web sitesine girip referanslara filan bakınca iyi gibi gözükse de aslında öyle değil. Bize gelen eksper şöyle olacak böyle olacak dediyse de dediklerinin hiçbiri olmadı. Kimi cam/kristal eşyalarımız kırık bir şekilde geldi. Her eşyayı bantlayarak taşıdılar etrafını sarmak, korumak filan yok yani. LCD televizyonu bile kablolarını "EKRANA" bantlayarak getirildi, herhalde streç film diye bir şeyden bihaberdiler. Eşyalar sarılmadan geldi. Eve taşınan fırının yan tarafı fena çizilmiş halde ve buz dolabının tepesinde tırnak ucu kadar delik ile geldi. Kimi mobilyalar zarar görerek geldi. Koltuğun 1 ayağını da kırdılar bir güzel.

    Ayrıca taşımaya gelenler işin ehli değildiler ve dediklerine göre aracı bir firmaymış, yani kendi firmasından kişiler değildi ki zaten taşımaya gelen araç turuncu ve yazısız bir araçtı. Zaten eksper de güya onlara 2+1 araç yeter demiş halbuki bizim neredeyse 4+1/5+1 eşyamız varken. Bu yüzden adamlar 2 sefer git gel yapmak zorununda kaldılar. Yani tamam bu konuda gelen elemanlar tamamen suçlulardı diyemem; ama onlar daha çok amele gibi sadece eşya taşıdılar diyebilirim. Ameleden kastım kötülemek yada aşağılamak değil, sadece yüklenip eşya taşıdılar manasında. Hele ki 2 seferden dolayı yorgunluğun etkisiyle yalap şalap taşımaya başlamışlardı.

    Bu konuda en çok suçladığım kişi uygar namına gelip aracı firmaya işi bir de yanlış yönlendiren eksperdedir. Zaten gelen adamlar bile ondan şikayetçilerdi; ama onlara iş bulduğundan pek sesleri çıkmıyor gibiydi. Eğer verdikleri referanslar gerçekten doğruysa ya onlara özel kendileri ilgileniyorlar yada daha profesyonellere aracı oluyorlardır; ama sana bana böyle adamları yollarlar herhalde.

    Web sitesi:
    http://www.uygarnakliyat.com/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sykoman -- 19 Haziran 2016; 7:43:40 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.