Şimdi Ara

Uygun fiyatli AUDI = SKODA mi ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
2.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar herkese merhaba ,

    Gecen gun skoda superb model araba satin aldim ve sizlerle paylasmak istedim. Ilk defa 0 araba aldim gercekten keyfi bir baska oluyomus herkese tavsiye ediyorum. Bu topic i acmamin nedeni Skoda gibi bir markanin oldugunu herkesin kesfetmesini istemek. Arastima yapmadan once Skodanin normal bi Renault, Opel, Citroen gibi bir marka oldugunu dusunuyordum, fakat sunu gordumki gercekten gayet kaliteli ve fiyat olarakta bir hayli uygun fiyat/performans orani oldukca yuksek bir marka karsimizda! Superb i almadan once bir cok markanin bircok modelini arastirdim hatta test ettim, buna ust klas olarak bilinen mercedes bmw audi de dahil, ve sunu gordumki gercekten Skoda arabalari fiyatlari ve kalitesi ile gercekten alinabilecen en maktikli araba, neden audi ve volkswagen ile ayni motoru ve parcalari kullanan ve cok daha ucuza satilan bir markayi tercih etmiyimki ?! gayet mantikli gozukuyor... Sizleride bu konuda bilgilendirmek istedim acikcasi. Arabami Skoda Ozaydin dan aldim, diger Skoda bayilerinide gezdim fiyat aldim ama en uygun olanini onlar verdiler bide baya ilgilendiler yardimci oldular sagolsunlar eger Skoda dusunurseniz kesinlikle tavsiye ediyorum..







  • Hayırlı olsun, gerçekten çok güzel bir araç.
  • Hocam çok mantıklı bir şeçim yapmışsınız Aynı kaliteyi ucuza almak varken neden pahalı Bunlar prestij meselesi bilen insan Marka kıyaslaması yapmaz arabanın Kanından anlar Genelde marka fanatikleri olduğu için şimdi sizi Topa tutabilirler, Hayırlı olsun kazasız belasız
  • hayırlı olsun
    skodayla audi nin ortak hangi parçaları var bilmiyorum ama vw için dediğiniz geçerli.
    skoda vw ne göre biraz daha ucuzdur çok daha ucuz değildir .
    superb iç hacim ve konfor olarak tartışılamaz gerçekten çok iyi
    ama dış tasarım açısın dan vasat altı bence .
  • Tesekkur ederim.

    ben almadan baya bi arastirma yaptim gercekten, Audi ile ayni parcalari kullaniyor, zaten hepsi volkswagen grubunun araclari, sadece fiyatta degisiklik var ve gercekten dusununce neden daha fazla vereyimki? hatta daha fazla kelimesi zayif kalir, yari ayriya demek daha uygun.. Parayla prestij verine mantikli olanla prestij yapmak daha dogru geldi bana oyuzden Skoda yi tercih ettim, kazasiz belasiz kullanriz insallah..
  • Güzel günlerde kullanın
  • yok porsche
  • Skoda Opel-Citroen -Honda gibi bir markadır.

    Skoda kötü bir marka değildir.

    Skoda Vw'den daha çok parasını hakeden bir arabadır Octavia hariç o da aşırı pahalı.

    Netice olarak bazı yerlere katılıp bazı yerlere katılamadım.

    Orta sınıf bir marka tıpkı Vw-Opel gibi. Vw'den ucuza alıyorsunuz aynı kaliteyi eğer size hitap ediyorsa.
  • Hayırlı olsun.
  • Hayırlı uğurlu olsun.İlk çıktığında gazetede görmüştüm yeni superbi.Ve görünüşünden anlamıştım kaliteli olduğunu.Sonra baktığım resimler de bunu destekliyordu.Sonra içine de bindim.Ve gerçekten çok etkileyici gelmişti.Premium segmentten araçlara da bindim.Bana göre onlara en çok yaklaşan araç.Genişlik olarak onlardan daha iyi olsa da genel olarak premiumlardan daha iyi değil tabi ki.O araçlar farklı bir seviyede.Ama yine de fiyat olarak düşününce daha iyi bir f/p a sahip.Yakınlarıma bahsettiğimde onlar biraz abarttığımı düşünüyorlardı.Fuarda onları bindirme fırsatım oldu ve hak verdiler.Hele diz mesafesi yok artık dedirtecek cinsten.Velhasıl kelam hayırlı uğurlu olsun.Harika bir araç almışsınız.
  • Aracınız hayırlı olsun güle güle kullanın.

    Siz böyle Audi ile ortak parçalar var falan diyince 2009'da Leon bakmak için bayiye gittiğimde aracın kaliteli olduğunu ispatlamak için satış temsilcisinin kaputu açarak bana üzerinde Audi yazılı bir kaç bağlantı elemanını göstermesi aklıma geldi.. Ortak parça kullanmak ayrı bir şey, aynı kalitede araç üretmek ayrı..

    Skoda'nın Ford, Opel, Toyota, Honda gibi markalardan hiç bir üstün yanı yok. Kalite, tip falan bunlar göreceli kavramlardır. Skoda özellikle bu sene satışlarını yüksek oranda arttırdı ama kısa ve orta vadede Türkiye pazarında büyümesi sınırlı olacak, uzun bir süre daha bu kafayla gittikleri takdirde küçük kalmaya mahkum olacaklar bana göre..
  • Aracınız hayırlı olsun. Superb kendi segmentinde ayrı bir konuma sahip benim gözümde. Bir ara biz de almaya niyetlenmiştik fakat nasip olmamıştı. Bu saatten sonra farklı alternatif düşünsekte, pişman olmayacağınız bir otomobil tercih etmişsiniz. Üstelik tercihinizi ''sıfır'' otomobilden yana kullanmak, tam yerinde bir karar olmuş.

    Kazasız, belasız kullanın. Kan akıtmayı unutmayın :).



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonpoL -- 29 Kasım 2012; 23:15:58 >
  • Skoda eğer kaliteden çalınmaksızın mevcut çizgisinde sürdürülürse satış miktarı yüksek oranda artmaya devam eder diye düşünüyorum. Her zaman ford, honda, toyotaya tercih ederim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun kardesim bu arada da skoda ailesine hoşgeldin demek isterim doğru bir seçim yapmıssın yani skoda aynen senin dedigin gibi sıradan bir araba gibi gören ve isim olarak da bu zamanlara kadar pek duyulmayan markaydı ama şimdi görüyorum alıp ta en doğru kararı vermişin diyen cok bende de var skoda octavia 1.6 süper araba yani bende araştırarak aldım birde alman markası sağlamlık yönünden arabanın öz. falan göz önünde tuturak çok iyi bir seçim yaptım digerlerine bakınca çok geniş bir bagaj kısmı var gören hayrete düşüyor bakalım nasip olursa yeni modeli skodanın rapid düşünüyoruz ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknisye -- 29 Kasım 2012; 23:39:30 >
  • Arkadaşım hayırlı olsun. Bende geçen sene Skoda özaydın dan almıştım, gerçektende hem fiyat konusunda hemde ilgi olarak çok iyiler..
  • güle güle binin hayırlı olsun
  • Octavianın tsi superb in ise tdi modellerini kullandım.
    Araçların iç mekan albenileri ve kaliteleri gerçekten çok hoş.
    Özellikle superb'in rahatlığına hayran kaldım.
    İyi bir tercih yapmışsınız.Tebrik eder hayırlı olsun dileklerimi sunarım.
  • İyi günlerde kullanın, bencede Skoda=VW=Audi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mibozay

    İyi günlerde kullanın, bencede Skoda=VW=Audi.

    ne guzel yazmissiniz audi=vw=skoda diye. a4 ile passat ayni di mi ? a3 ile golf un arasinda da bir fark yok. tiguan ile q5 de ayni. a1 ile polo arasinda bir fark yok.

    rs3-a5-rs5-a6-rs6-a7-a8-tt-ttrs-r8-allroad serisi gibi araclarda zaten olmasa da olur..

    herhangi bir audi kullandiginizi sanmiyorum..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mibozay

    İyi günlerde kullanın, bencede Skoda=VW=Audi.

    Böyle bir denklem audi alanları enayi yerine koyar .Zaten böyle bir denklem yok.

    vw, sizin görmediğiniz yerlerden skoda dan tırıklar( haklı olarak adam maliyeti indiriyor) ,audi ye ise ince ayarlarda ekler.çeşitliliği arttırır , görselliğe ekler vs

    nedir bu ince ayarlar atıyorum direksiyon hassasiyeti .polo ile a1 e aynı direksiyon kutusunu takar ama yazılımı farklıdır.

    yanlız vw grupta bazı çelişkiler de vardır .örnek amerika pazarına yönelik hazırlanan yeni jetta

    normalde octavia nın tırıklanmış olması beklenirken yeni jetta tırıklandı ki bu da pazara uygun hareket etmek için.

    sıkıntı ise şudur. vw ve doüğal olarak doğuş bu tırıklanmış jetta yı vw nin konumunu kullanarak octavia dan pahalı satıyor.(avrupada talep zaten yok)

    birkez daha çok iddialı birşekilde konuşuyorum 2013 nisan aylarında yeni kasa octavia geldiğinde jetta nın ne kadar tırık bir araba olduğunu daha iyi anlayacaksınız




  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.