Şimdi Ara

Uygun fiyatlı kedi maması tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 5 aylık bir kedim var ve royal canin'in yavru kediler için olan mamasıyla besliyorum. Araştırdığım kadarıyla iyi bir mama ancak bizimkinin oburluğundan hafiften cebimi yakmaya başladı. Biraz daha uygun fiyatlı ve kalitesiz olmayan bir marka var mıdır bildiğiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • https://www.migros.com.tr/friskies-yavru-kedi-mamasi-15-kg-p-271feb7

    bizim kedi 1 yaşında bu mamanın yetişkin olanından veriyoruz severek yiyor
  • Brit Care, Pro-Choice ve yerli Honey de çok fena değiller. Farklılık olsun diye arada sırada vermek için kullanıyorum.

    Bazı dükkanlar toptan alıp kendileri bölüyorlar ve yukarda yazdıklarımdan daha da ucuza gelebilir. Royal Canin çok popüler bir marka, burada, Kadıköy'de her dükkanda var.

    Bazen de internetteki sitelerde indirimleri takip edebilirsiniz. Büyük güvenilir siteler tarihlerini geçirmemek için son yılına giren muhtelif ürünlerde sürekli indirim yaparlar. Bazı markalarda yavru kedi mamaları ucuz olabilir. Bazıları da tanınmak için ucuz tutuyor fiyatlarını. Farmina, ND'yi ilk getirdiğinde epey ucuzdu. Hill's piyasa kaybetmemk için bazen indirim yapar, kalitelidir. Sanabelle ve Bozita da aynı şekilde. Bu son yazdıklarım üç yıllık tecrübeme göre bence en iyilerinden, belki ucuz değiller ama biraz marka repertuvarı olursa indirimleri yakalayabilirsiniz diye yazdım. Yine Ispanyol markaları çıktı, Bravery diye bir şey aldım yeni, kaliteli görünüyor. Felicia var yeni. Yaş mamaları epey kaliteli kuru mamalakrını yeri görüyorum, henüz hiç denemedim fiyatları çok yüksek değil.

    Bunlar dışında yağsız konserve ton balığı verilebilir, veya tavuk haşlayabilirsiniz ara sıra. Hepsinden iyidir ve bazen daha ucuz oluyor.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.