Şimdi Ara

Eski adı Vestelcell , Yeni adı Türktelekom geçiş tarifesi( Taahhüt, fatura, sorun, çözüm bölümü) (111. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.231
Cevap
109
Favori
196.667
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • OkumadanAlma kullanıcısına yanıt

    Sizin sayenizde buna benzer taktikle hanımın vodafone hattını 1 yıl önce 15gb 65 liraya bağlamıştık. Önümüzdeki yıl da 75 ya da 85 lira olacak.Eski adı Vestelcell , Yeni adı Türktelekom geçiş tarifesi( Taahhüt, fatura, sorun, çözüm bölümü) 


    Benim Vestelcell de bitecek 3 ay sonra. Bakalım burada işe yarayacak mı?Eski adı Vestelcell , Yeni adı Türktelekom geçiş tarifesi( Taahhüt, fatura, sorun, çözüm bölümü) 

  • Beni arayıp duruyorlar, 90TL güncel fiyat ama 1.500tl olursa mağdur olma diye arıyoruz diyorlar. Oh dedim ne ala. 55TL taahhütlü taahhütsüz 80TL oldu, öyle 1500 nasıl oluyormuş, geçmiyorum taahhütlü tarifelere hepsi kazık dedim. Tüketici mahkemesine giderim öyle fatura gelirse dedim. Bana mesaj atacaksınız yeni ücret budur diye, başımın çaresine bakacağım dedim. Keyfe keder yüzde 1500 zam nerde görülmüş dedim. Sorun orda diyor. Sizin tarife askıda olduğu için bir fatura fiyatı çıkmıyor işte diyor. Yani bir pohun içindeyiz bize yüksek tarifeleri kakalamaya bu belirsiz tarifeden çıkarmaya uğraşıyorlar.
  • serkan-yigit S kullanıcısına yanıt

    temkinli olun gene de. 10 GB olan paket tahhutsuz 580 yapmıs telekom. 20 gb olan ise 835 oldu.

  • SYLAS S kullanıcısına yanıt

    Hocam bahsettiğiniz bu 10-20 gb tarifeler hangileri fiyatı artan?

  • Halen taahhütü devam edenler tt uygulamasında kalan internet dk kısmında ne yazıyor bakabilir mi, benim tarifem kısmında geçiş 20 gb yazıyor ama dediğim int dk kısmında faturalıda 20 gb yazıyor, mesele şu ikisinin taahhütsüz ücretleri çok farklı 10 gün sonra taahhüt bitince nolacak karışık
  • ysahin2000 Y kullanıcısına yanıt

    Tahhutsuz icin dedım hocam. Suan telekom kullaniyorum 145tl tahhutsuz bedeli 625 olmuş. Vestel gecis paketleri de bi anda tahhutsuz sisebilir mh bir tık haklı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 17 Mart 2024; 13:15:48 >
  • ysahin2000 Y kullanıcısına yanıt

    bende de aynı yazıyor hocam

  • Müşteri hizmetleri aradı, Bayadır görüşmemiştim seviyesiz konuşma özürlü birine denk gledim, Geçmeyeceğim yeni pakete diiynce geçmeyip ne yapcaksınız tarzı konuştu bi yerde üfff çekti :=) Nisanda bitiyor baaklım nolcak

  • mcx kullanıcısına yanıt

    Normal MH temsilcilerine iyi davranmaya çalışıyorum hocam ama bu şekilde öfleyip püfleyen olursa da dersini veririm. Gereksize bak ver bilgini geç

  • ysahin2000 Y kullanıcısına yanıt
    Sms geldi.
    Taahhüdünüz bitiyor...
    ...Geçiş 20gb tarifesi üzerinden ücretlendirileceksiniz... yazıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mf.kaya

    Normal MH temsilcilerine iyi davranmaya çalışıyorum hocam ama bu şekilde öfleyip püfleyen olursa da dersini veririm. Gereksize bak ver bilgini geç

    Beni de aradılar 320 TL'lik paket teklif ettiler. Dedim çok pahalı. Enflansyonist ortam vs vs saçmaladı.

    Bende öyle devletin açıkladığı enflasyon oranı kadar zam yapın kabul edeyim dedim. Sus pus tabi.

    Israrla başka operatör bu fiyata yok vsvs zırvaladı.

    Bende açıj bakın NetGsm kuruldu bekliyorum diyince yine sus pus

    Taahhüt bitsin belli bir miktara kadar duruma göre davranacağım

  • sarkat kullanıcısına yanıt

    dün de beni aradılar sabah bir konuştum. MH' de ki kız şimdi şöyle ki şimdi şöyle ki diye diye 5 6 dk. konuştu biraz ısrar etti 320 TL felan ben kabul etmeyince sonra 220 TL'lik 25 GB başka bir paket sundu. Onu da kabul etmedim tabi ondan sonra 4-5 kez daha aradılar işim yoğun olduğu için açamadım. Sanırım bu sıralar daha da üstüne gidecekler bu işin gibi duruyor.

  • horozcu yavuz abi kullanıcısına yanıt

    Az önce kontrol ettim. Bende de ana sayfada "Faturalıda 12 GB" , tarifelerimde "Geçiş 12 GB" diye yazıyor. Bence Geçiş veya Faturalıda yazması önemli değil. Önemli olan, sizin kullandığınız tarifeye zam geleceği zaman, size önceden SMS ile bilgilendirme yapma zorunluluğu.

    Daha önce size nasıl Vestelcell'in kapatılıp, TT'ye devrolduğu ve TT'de hangi tarife ve fiyattan devam edeceğinizi SMS'le duyurdularsa, gene SMS'le bilgilendirmek zorundalar. Eğer o SMS gelmezse, zaten TT suç işlemiş oluyor.

    Daha önce bunun benzeri bir durum başıma geldi. Hemen Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayet ettim. Heyet beni haklı buldu ve TT'ye paramı iade ettirdi.

    Bu kadar tedirgin olmayın. Telefonda yanıltıcı bilgi verip, tüketicilerin kafasını karıştırmak zaten klasik TT taktiği. Üstelik yaptıkları uygulama kanuna aykırı ve kendileri de bunu gayet iyi biliyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi passero -- 22 Mart 2024; 20:14:49 >
  • 27 mart son gün ne yapıyoruz arkadaşlar?


    geçiş 20gb olacakmış ama fiyat bilgisi yok.

  • BORATAKAR kullanıcısına yanıt
    Bu riski göze alamadım banada 4 aydır bu teklif var 5 +2 yani 7 gb ama riskli kaçma hakkı tanımıyor ozaman.
  • Ben hiç birşeye geçmedim, TT merkezden özel olarak arıyorum, müşteri temsilcinizim dedi, bu fiyata 20gb internet yok geçirelim başka tarifeye dedi, bende dedim evet yok niye geçiyim geçmiyorum. Oflar puflar dil döktü baya müşteri temsilcisi. En sonunda bilinçli tüketicisin vallahi kutluyorum dedi vedalaştık. Biz bu fiyattan devam edeceğiz anlaşılan, ikna etmeye uğraşıyorlar. GEÇMİYORUM.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: serkan-yigit

    Ben hiç birşeye geçmedim, TT merkezden özel olarak arıyorum, müşteri temsilcinizim dedi, bu fiyata 20gb internet yok geçirelim başka tarifeye dedi, bende dedim evet yok niye geçiyim geçmiyorum. Oflar puflar dil döktü baya müşteri temsilcisi. En sonunda bilinçli tüketicisin vallahi kutluyorum dedi vedalaştık. Biz bu fiyattan devam edeceğiz anlaşılan, ikna etmeye uğraşıyorlar. GEÇMİYORUM.

    taahhütsüz şekilde mi devam ediyorsunuz hocam

  • Evet tahhüdsüz. 20gb 1000dk 1000sms 81.25 TL + Telsiz ücreti 15TL Toplam 96TL ödüyorum. Tarife kapalı, çıktığımız anda 350 400 TL lik faturalar ve sonrasında bunlar 600 700de ister. Elektrik faturam 300TL. Bunlar ne yiyor ne içiyor. Taahhüdsüz 12mbs internet 710TL olmuş. Devlette müdahale etmiyor. Böyle başıboşluk olmaz. Hanımın 6gb 750dk 45TL oda vestelcelden geçme. Onuda geçirmiyorum. Sömüreceğiz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan-yigit -- 27 Mart 2024; 12:17:30 >
  • Geçiş 12GB; 60,25 lira ödüyorum. Bitmesine 2 ay kaldı. Kimse aramadı henüz.


    Taahhüt bitse de fatura astronomik rakamlar gelene kadar devam ederim. Uygulamada çıkan teklif 15GB; 261,78 lira


    Bu arada https://www.vestelcell.com.tr sayfası kurbağa olmuşEski adı Vestelcell , Yeni adı Türktelekom geçiş tarifesi( Taahhüt, fatura, sorun, çözüm bölümü) 

  • 
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.