Şimdi Ara

Uygun fiyatlı Windows 10 Pro Key & OEM Satın Almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, incehesaptan hazır sistem aldım yüksek ihtimal bu hafta içerisinde gelir. İşletim sistemi almadım malum 2k bir işletim sistemine vermek istemedim. Ve istemememin bir sebebi ise internette ve yakınlarımdan duymuş olduğum 20-30tl ye windows kullanıyor olmaları idi. İnternetten baktığımda 2-3 tane sitenin bu key lerden sattıklarını gördüm 20-60tl aralığında. Bunlardan hangileri güvenilir yardımcı olabilir misiniz? Bir de şöyle bir şey gördüm Oem olanları da var sanırım bunların. Bu Oem olanlar biraz daha pahalı bunlar anakart'a gömülüyormuş sanırsam. Sizler ne önerirsiniz?




  • Ben 4-5 gün önce aldım RETAIL w10pro sağlamlisans mı neydi firmanın adı.


    RETAIL olan anakarta gömülmüyor heralde ama süresiz hep siz kullanabiliyorsunuz format sırasında elle yazıp. Hatta bazı yerlerde 2-3 pcde denedim sıkıntısız çalışıyor microsoft hesabı ile bağlantılı oluyor yazmışlardı ama o kadarını bilmiyorum henüz baska pcde denemedim.


    50 civarı bi paraya aldım. Siparişten 3-5 dk sonra hemen iletişim kurdular mailden, kodu vs gönderdiler o ara hemen kullandım zaten format usbsi hazır bekliyodum hiçbir sıkıntım yok şu ana kadar.

  • Sanırım söylemiş olduğunuz şey bu: https://www.saglamlisans.com/urun/windows-10-pro-lisans-key-satin-al/

    o zaman pc gelince buradan alıp yapacağım. Bir de şöyle bir şey duydum re-loader diye bir şey varmış. Bu program kendi key üretiyormuş ve ücretsizmiş.

  • Bu keyleri bu fiyatlara satmak imkansız olduğu gibi key algoritmasını çözdüklerini düşünüyorum bu yüzden piyasada bu keyler dönüyor tabi bu keyler aktif mi değil mi onun da kontrol mekanizması da mevcut diye biliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.