Şimdi Ara

Uygun Olmayan Başlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ARKADAŞLAR başlıkta yazdıgım gibi bilgisayarım donuyor ve ses açıkken bu şekilde bir ses çıkıyor...BU sorunu ekran kartından yaptığını tahmin ediyorum...Çünkü bu şekilde dondugu esnada kasanın kapagını açıp ekran kartının uzerine elimi bile yaklaştıramadım.
    Sizce ekran kartının ısınması veya çeşitli kaynaklardan ısınmasını sağlayabilecek bir parça varmıdır.Veya sadece ekran kartımı garantiye gondermem yeterli olurmu?

    NOT: sistem olarak amd x6 1055t gigabyte ud3h ramlerim 4gb hilevel 1600mhz ekran kartım ise gtx460 palit sonic platinium 500WATT CM psu
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >



  • anakartında tümleşik ekran kartı varmış, en kolay yol kasadan güç kablosunu çekip ekran kartını çıkartarak onboard ekran kartıyla çalıştırmayı denemen...ancak bu tip donmalar genelde ram-işlemci-harddisk gibi bileşen kaynaklı olur baştan söyleyim...
  • Hocam ekran kartı fanından geliyor o ses az önce ekran kartının fanını değiştirdim ve ses yok oldu

    ezik bir ekran kartı ama olsun x1050

    eğer bu kartta bile tarrrrr diye ses yapıyorsa seninkinde normal
  • PehlivanJedi sizin dediginiz gibi ekran karıtnı söktüm onboarddan çalıştırdım 1gun bu şekilde kullandıktan sonra ekran karıtnı tekrar taktım ve şuanda donma problemi yapmadı...Acaba gerçekten parçarlaı tek tek garantiye göndersem iyi olurmu dersiniz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.