Şimdi Ara

Uygunsuz Sayfaların Silinmemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Başlıktaki gibi facebook'ta rahatsız olduğum konulardan biridir.Bu konuya en iyi örnek inci sözlüğün sayfasıdır.Belki 1000 kişi şikayet etmiştir o sayfayı ama bir kapatmadılar gitti.Hadi neyse sadece bu olsa iyidir bunun gibi yüzlerce sayfa kapatılmıyor.Bu konuyla ilgili sizin fikriniz nedir ?



  • quote:

    Orijinalden alıntı: Emrix2

    Başlıktaki gibi facebook'ta rahatsız olduğum konulardan biridir.Bu konuya en iyi örnek inci sözlüğün sayfasıdır.Belki 1000 kişi şikayet etmiştir o sayfayı ama bir kapatmadılar gitti.Hadi neyse sadece bu olsa iyidir bunun gibi yüzlerce sayfa kapatılmıyor.Bu konuyla ilgili sizin fikriniz nedir ?

    örneğin ; 50 kişilik sayfayla 5.000 kişilik sayfalar aynı kişi sayısına ve popülerliğe sahip olmadığı için olabilir bence.birde inci sözlük gibi sayfalarında adminleri çok aktifler sürekli paylaşım,yorum,beğeni alıyorlar bu yüzden şikayetler yetersiz kalıyor.
  • Hakaret yoksa silemezsin (senin rahatsız olman birşey ifade etmez, atıyorum bir musevi vatandaş gidip bütün islami siteleri sildirebilir rahatsız oldum diye)
    Hakaret varsa hakaret olan başlığı silebilirsin (yine tüm sözlüğü silemezsin, öbür kullanıcıların suçu ne)
    Uygunsuz sayfa diye bir tanım yoktur (kişiden kişiye değişebilir şeylerin tanımı olmaz), bu durumda her sayfa uygunsuzluk suçlamasından yırtar. Kime göre neye göre uygun... gibi.

    Kişi sayısı da kısa vadede etkili olamaz. Milyon imza toplasan bile yasa mı çıkarttıracaksın halk oylamasına mı götürteceksin? İmza toplamak ile suç olmayan bişeyi suç yapamazsın. Yaparsın da kaç yıllık bir süreçten geçmen gerektiğini bir tasavvur et.

    Netekim, hakaret, nefret ifadesi vb. varsa işin çok kolay, PRINT SCREEN tuşuna basmak ve şikayet etmek. Hakaret yoksa milyon kişi olsan kar etmez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.