Şimdi Ara

Uyku modundan çıkınca ekrana görüntü gelmiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bugün makineme radeon 5770 ekran kartı ve raidmax 530w güç kaynağı taktım.herşey sorunsuz gözüküyordu.makineyi uyku moduna geçirdim.sonra açtığımda ise ekrana görüntü gelmiyordu.monitör açıktı ama görüntü yoktu.ayrıca klave ve mouse un ışıklarıda yanmıyor. açıkçası sorunu anlayamadım.ne yapmam gerekir?

    biraz daha araştırdım.monitöre görüntü makine açılırkende geç geliyor.yani makine açılırken floopy den ses gelmeden önce monitöre görüntü gelirdi.fakat şimdi ses geldikten sonra ekrana görüntü anca geliyor.araştırmam sonucunda bios dan acpi mode unu s1 e getirince sorun kısmen düzeliyor.şöyle ki monitör kapanıyor fakat kasa ve fanların hepsi açık. eski nvidia sürücüleriyle çakışıyor diye düşündüm bütün hepsini sildim fakat sorun yine aynı.umarım bu sorunu çözen biri vardır...
    not=işletim sistemi windows xp dir.format işe yarar mı acaba?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seifer Almasy -- 13 Temmuz 2010; 0:00:31 >







  • yaa benimkinde uyku modu etkin bile deil, kafayı yedim yaaaaaaa.. uyku moduna almaya çalışıyorum 'kapat' işlevi görüyor.. nolur acil yardım!!!!
  • bazı anakartlarda uyku modundan normal moda geçmek için power tuşuna basmak gerekir...
  • şu ana kadar yaptığım uygulamaları söylüyorum.farklı bir monitörde denedim.sonuç yine aynı.eski ekran kartımı taktım bu sefer hiç bir sorun olmadı.şimdi yeni ekran kartını başka bir pc de deniyeceğim.eğer hata devam ederse kartı bimeks e götüreceğim maalesef.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.