Şimdi Ara

uyuyamadım yarın okul var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • lise sondayım bi de ya. yok uykum, olsa da uyusam bile sabah erken kalkamam. of bee gene okulda uyuyacağım bütün gün. artık alışkanlık oldu uyuyamıyorum bu saatlerde. yarın gece ne yapmamı önerirsiniz?



  • Uyuma. Sabah bi redbull dik. Yanına al bir tane de öğle tenefüsü dik. Eve gelince saat 8'e kadar dayan. Ondan sonra uyursan düzene girersin.
  • Saat henüz çok geç değil uyumaya çalış 4:00 ü geçirirsen Lars Ulrich in dediğini yaparsın
  • akşama kadar uyumamaya çalış..
  • Ben de 3 senedir sabahcıyım.(Bu arada lise4üm) Bir türlü insan gibi uyku düzenine sokamıyorum kendimi Sabah 5 de uyuyorum 7 de kalkıyorum hazırlanıp okula gidiyorum.İlk 3 ders uyuyorum okulda Bu sene biraz dikkat ederim sanırım
  • Herşeyin çözümü RAKI ciddiyim ama bir bardak iç çay bardağında koy kafayı uyu ama yalnız ailenden gizli al
  • genc arkadslar merhaba..bugun malum okul basladı yollar kalabalık herkes okula işe gitti..yanlız bazılarının ne kadar şanşlı oldugunu bugun anladım..biz lise diye nereye gittigimizi bu sabahtan berı dusunuyorum..sabah metroda 2-3 tane kız gordum 17-18 yaslarında ( okul kıyafetı gıymesler 20 yasında derdım) tam karsıma oturdular ..etek boyları sız deyın 5 cm ben dıyeyım 3 cm varla yok arasında..iç çamasırına kadar herseylerı gozukuyor kızların (abaza falan degılım zaten taksım cıvarındakı gayrımuslım lıselerı boyle ve ben hergun karsılasıyorum)..neyse zaten uykuluyum muhabetlerıne uyandım ne nedır bakıyorum kızlar zengın ve rahatlar..kımse umurlarında degıl..oram acılmıs buram acılmıs onemlı degıl havasındalar..anladım kı bız yanlış zamanda yanlış yerde okumusuz..siz siz olun kardesınız varsa liselere giriş sınavına iyi çalışşsın boyle liselere gitsin..hem cevre hem ortam ınanılmaz..(sadece kız yonunden degıl kultur sanat heryonden)..ha bu arada okulun adıda Sainte Pulchérie Lisesi http://www.sp.k12.tr/?lang=tr taksimde..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reko -- 20 Eylül 2010; 11:34:30 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.