Şimdi Ara

Uzak Doğu’nun iPhone 4′ü M9 Kapışıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Uzak Doğu’nun iPhone 4′ü M9 Kapışıldı


    Çin’in Apple’ı Meizu, yeni nesil akıllı telefonunu 2011′in ilk gününde satışa sundu. Tasarımı iPhone 4′e oldukça benzeyen M9, Android 2.2 (Froyo) mobil işletim sistemine sahip. M9′a iOS çakması bir işletim sistemi geliştirilesydi ortaya çok komik bir durum çıkardı.

    M9′un tasarımı hakkında söyleyecek son bir sözümüz daha var. Cihaza baktığımızda gördüğümüz şey kesinlikle Galaxy S – iPhone 4 “alaşımı” bir akıllı telefon. Ancak Hatice’ye değil de neticeye baktığımızda; Meizu bu cihazıyla binlerce insanı, 2011′in ilk gününde saat 06:00′da oraya toplamayı başardı. Hatta yurtdışı bağlantılarımızın söylediğine göre mağazaların çoğunun önünde gece kuyruklar oluşmaya başlamış. Tıpkı Steve Jobs gibi(!) binlerce hayranı olan Meizu CEO’su Jack Wong insanların sağlığını önemsemiyor olacak ki, m9 için önsipariş uygulaması gibi bir talimat vermedi. Şayet önsipariş olsaydı, binlerce insan mağazaların önünde soğukta beklemek zorunda kalmazdı. Ancak baştan aşağı Apple’ın Uzak Doğu çakması haline gelen bu firmanın CEO’sunun, Apple CEO’su gibi kibirli ve pervasız olması pek de beklenmedik bir durum değil zaten.

     Uzak Doğu’nun iPhone 4′ü M9 Kapışıldı



    Jack Wong da payına düşeni aldığına göre, uğruna binlerce insanın soğuğa karşı mücadele verdiği M9′un özelliklerine bir göz atalım. M9′un özelliklerini doğrudan sıralayarak hızlıca geçeceğim lakin daha Meizu mağazaları önünden aktarılan videomuz var. Cihazın teknik özellikleri ve fiyatı şu şekilde;


    1GHz Cortex A8- tabanlı Samsung S5PC110 işlemci
    512 MB RAM, 512 MB ROM
    5 mp kamera
    MicroSD kart girişi
    WCDMA/CDMA/TD-SCDMA bağlantı desteği
    WiFi, GPS, Bluetooth
    TV çıkışı
    3.6 inç 720×480 çözünürlüklü dokunmatik ekran
    Android 2.2 mobil işletim sistemi
    8 GB ve 16 GB depolama alanına sahip iki farklı versiyonuyla raflara çıkan M9′un; 8 GB’lık modeli 2.499 Yuan (586 TL), 16 GB’lık modeli ise 2.699 Yuan (633 TL) fiyatla çekik gözlü teknoloji meraklılarına sunuldu.

     Uzak Doğu’nun iPhone 4′ü M9 Kapışıldı


    “Applevari” bir ilk satış günü yaşayan Meizu için yıla iyi başladı demek durumu kısa ve öz bir şekilde özetliyor. Aşağıdaki oynatıcıdan Meizu M9 bekleyişini izlemenizi tavsiye ederim. Videoyu izledikten sonra, ilk olarak ürünlerle başlayan “Çin çakması” fenomeninin ne boyutlara geldiğini daha iyi anlayacaksınız.

    (alıntı)


    verilmiş görmemiştim neyse görmeyenler varsa bilgileri olsun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T.Campanella -- 2 Ocak 2011; 14:56:25 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.