Şimdi Ara

Uzak Masaüstü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar uzak masaüstünü kullanmak istiyorum, uğraştım yapamadım bilen varsa lütfen yardım etsin

    şimdiden teşekkürler



  • Masaüstündeki "Bilgisayarım" simgesinin üzerine sağ tuşla tıkla...
    Açılan menüden "Özellikler"e tıkla, açılan pencerede "Uzak"a tıkla.
    "Bu bilgisayardan Uzaktan Yardım isteklerini gönderilmesine izin ver."
    ve
    "Kullanıcıların bu bilgisayara uzaktan bağlanmalarına izin ver." bölümlerini işaretle...
  • tamam bunu yaptım aradaki bağlantıyı nasıl kurcam windows yardımda anlatılan bi ek paket var onuda yükledim ama karşıdaki bilgisayarı bulamıyorum
  • bağlanmak istediğin bilgisayar'daki Bilgisayarım'a sağ tıkla. Oradaki sekmelerden birinde uzak masaüstünü etkinleştir seçeneği var onu işaretle. sonra karşı bilgisayarın ip adresini öğren ve bağlan. tabiki bir koşul daha var. bağlanmak istediğin bilgisayardaki kullanıcı hesabında şifre olması lazım. ve girişte o şifreyi girmen lazım. eğer karşı bilgisayarda şifre yoksa bağlanamıyorsun. en azından ben bağlanamamıştım. daha kolay bir yol daha var. MSN'den karşı bilgisayardaki birisiyle konuşurken. Ona "Uzaktan yardım" teklif et. Böylelikle daha kolay olabiliyor. Hem bu şekilde karşı tarafın IP adresini bilmen gerekmiyor.

    Başka sorun olursa bana söyle, yardım etmeye çalışırım.
  • Uzak masa üstü olayını işaretledikten sonra işini halledemessen radmin diye bir programla diğer makineyi yönetebilirsin.
  • msn de uzaktan yardımı nasıl teklif edebiliyoruz ben bulamadımda
  • msn den denedim bağlanılıyo diyo sonra hata veriyo hata şu:

    Uzaktan Yardım bağlantısı kurulamadı. Ağınızla ilgili konuları ya da davetin süresinin dolup dolmadığını veya gönderen tarafından iptal edilip edilmediğini denetlemeniz gerekebilir.
  • Güvenlik duvarı / firewall
  • Selamlar..
    Aynı LAN üzerinde Remote desktop yapacaksanız program olarak tavsiyem size Radmin olacaktırhttp://www.famatech.com/ . Ama internet üzerinden başka bir bilgisayarı Remote yapmak istiyorsanız size tavsiyem Logmein programı olacaktır.http://www.famatech.com/ Her iki program ile ilgili türkçe açıklamalar ziyadesiyle vardır.www.google.com.tr :)
    İlle Windows'un Remote Desktopunu kullanacaksan aynı LAN içinde kullanacaksan arkadaş makinalarda yapacağın ayarları ayrıntılı ve güzel bi şeikilde açıklamış. Ama internet üzerinde başka bir bilgisayarı kontrol etmek istiyorsan yukarıda anlatılanlara ek olarak Kontrol edeceğiniz makinanın Adsl modeminde port yönlendirmesi yapman gerekiyor(Remote Desktop 3389 nolu portu kullanır).
    Bütün bunlar bende kepek yapar diyorsan Logmein programı kepek sorununa birebirdir :) Port yönlendirme yok. Uğraşmak yok. Firewall engeli yok.
    Dahada yapamadım diyosan adsl modem markasını yazarsan daha ayrıntılı yardımcı olmaya çalışırım ...
    Saygılarımla




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.