Şimdi Ara

uzaktan kumandalı araba modifiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar geçenlerde bir kumandalı araba aldım.30tl ye . Ancak şuan araba ben gaza basdığım anda sola çekiyor ve hemen spin atıyoratıyor.Ve arabanın içindeki motor yetersiz kalıyor.Yani sorunlu bir arabaaraba.Peki ben bu arabanın motorunu güçlendirme yapabilirmiyim.Şimdiden Teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • dokuzsıfıryedi D kullanıcısına yanıt
    motor u yüksek devirde dönen yani gücü yüksek bi dc motor alarak sorun giderilebilir.. aksi takdirde elinde olan dc motoru güçlendirmen olanaksız.. Normalde 30 tl lik arabaların arka kısmında bulunan dc motorlar yüksek devirli güçlü motorlardır.. Voltajı arttırmayı deneyebilirsiniz 12 volta kadar 12 volttan sonra motor zorlanır ısınır ve yanar. Arabanın önündeki sağ,sol motorunuda arka kısımdaki motora eş değer bi motor da takarsanız istediğiniz verimi alacaksınız o zamanda 15 dk lık bi oynama olanağı olabilir :)
  • Bende oyuncagı modifiye ettiydim önceden arkaya fırçasız uçak motoru taktım önede hassasiyetli yön servosu birde lipo pil yer uçagıkoşarak gilan yakalayamuuon elektrikli motorla yatışıuodum :) taki çarpana kadar hızlandım baya bi çarptım o oyun cagın şase en az 5 parça 3 4 metre yukarı sıçradı havadan patçalar yağıyor o anı unutamam :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.