Şimdi Ara

Uzaylılar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba

    Uzaylılara inanıyor musunuz? Onlarla iletişime geçmek ister misiniz? Dünyayı Evren Federasyonu’nun bir üyesi yapmak mümkün.

    tanrilarlakonusmak.wordpress.com

    Ben Tanrılarla Konuşmak adında ince bir kitap yazdım. Kitabım basım aşamasında ancak ücretsiz okunabilmesi için de yukarıdaki adreste paylaştım kitabımı. Okur, yorum yapar ve dostlarınızla paylaşırsanız çok sevinirim.

    Sevgiler



  • Okuyanlar varsa üzerine sohbet edebiliriz.
  • Uzaylı mısın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: karapersembe

    Okuyanlar varsa üzerine sohbet edebiliriz.
    Okumaya yeni başladım. Eskiden bayağı ilgi alanım olan bir konuyu ele almışsınız.

    Yıllar önce bu konulara çok ilgiliydim. Kısaca yazmam gerekirse şöyle düşünürdüm; (son yıllarda bu düşünceye sahip olmak insanı deli olmakla yaftalamaya yetiyor)

    Uzaylı diye ifade ettiğimiz bu farklı formlardaki zeki canlılara gereksiz yere düşmanlık besliyor, halkların, insanlarımız onlardan korkmalarını gerektiğini, onların dünyayı ve insanlığı yok etmek istediklerini zihinlere yerleştiriyoruz. Bunun için binlerce dizi, sinema filmi çekiyoruz, kitaplar ve makaleler kaleme alıyoruz. Onlar düşman değil, biz onlara düşmanız. Korkması gerekenler biz değiliz, onlar. Şahsen ben insanlığın sadece yok etmek üzerine ortaya çıkmış bir tür olduğuna inanıyorum. Zaten bu sebeple dünya üzerindeki en büyük ve tek güç sahibi grubuz. Güçlüyüz, gücümüzün farkındayız ve bu gücü yok etme sistemi üzerine kullanmaktan hiç çekinmiyoruz.
    Bu sebeple ki uzaylı diye tabir ettiklerimiz diğer zeki yaşam formları bizimle açıktan iletişime geçmiyor. İletişime geçmeleri için insanlık olarak onlara değiştiğimizi kanıtlamamız gerekiyor. Yapıcı, barışçıl, iyi varlıklar olduğumuzu gördükleri vakit açık iletişime geçeceklerdir. Bu bilince ulaşana kadar kendilerini bizden korumaya devam edecekler. Zeki yaşam formu demek, iyi olmak demek.




  • Kitabı okumana sevindim. Seninki de kabul edilebilir bir yaklaşım. Şu ortak noktamız var: İkimiz de uzaylılara inanıyoruz. Peki öyleyse uzaylılara insan hakları vermemiz gerekmez mi sence de?
  • Tastarakay kullanıcısına yanıt
    Pek çok konuda aynı düşünüyoruz. Şöyle bir farkla, ben insanlara biraz daha pozitif bakıyorum. Ancak tüm bu savaşları ve addaletsizlikleri görünce senin yaptığın gibi insan yok etmekten zevk mi alıyor diye düşünmemek elde değil.

    Kitabı okuyor olmana sevindim. Tamamını okuduğunda yorumunu bekliyorum.
  • Düşünsene uzaylıların bir federasyonu varmış, dünya da oraya katılınca nasıl bir siyasi iklim olur acaba?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Omisis046 kullanıcısına yanıt
    Eyy uzaylılar siz kimsiniz ya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.