Şimdi Ara

Üzerime araç alma konusunda acil yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İkahmetim istanbul yalovada çalısıyor ve yaşıyorum ama araç sinop üzerine kayıtlı aracı yalovada üzerime alabilirmiyim plaka degişirmi degişirse hangi ilin plakası takılır yardımcı oılursanız sevinirim.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: qwq12

    İkahmetim istanbul yalovada çalısıyor ve yaşıyorum ama araç sinop üzerine kayıtlı aracı yalovada üzerime alabilirmiyim plaka degişirmi degişirse hangi ilin plakası takılır yardımcı oılursanız sevinirim.

    Aracı üzerine almak biraz abest olmuş ama neyse bu konuda espri yapmadan cevap vereyim.Sinop ta kimin üzerineyse satışı verecek sana ve plaka değişikliği isteyeceksiniz 180 tl gibi bir fiyatı vardı yanlış hatırlamıyorsam.Sonra ikametinin olduğu il ve ilçeye plakan çıkar.Bu durumda 34 plaka olur.
    Yalova istersen satışı yapmadan yalovaya ikametini değiştirirsin 77 çıkar plakan sonra istersen istanbula ikametgahını alırsın.

    Ben istanbulda oturup yalovada çalışıyorum 77 plaka için bunları yapmıştım.Sİgorta ve kasko ucuz çıksın diye ama istanbul'dan daha pahalı çıkmıştı. :)




  • sinopta amcanım üzerine o vekalet verecek o şekilde üzerime alacagım yani yalovada satısı alabilirim ama plaka 34 olucak ikametim yüzünden anladım bu yanlış anlamadım.
  • Yalovada devir alabilirsin, plaka istersen sinop plaka kalabilir istersen değiştirebilirsin, değiştermek istersen satış esnasında ikametin neredeyse plaka o ile ait olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SerkanÇelik

    Yalovada devir alabilirsin, plaka istersen sinop plaka kalabilir istersen değiştirebilirsin, değiştermek istersen satış esnasında ikametin neredeyse plaka o ile ait olur.


    Teşekkür ederm yardımlarınız için anladım.
  • Satış esnasında plaka değişikliği istiyor musun diyecekler. Hayır dersen 57 plaka kalacak, evet dersen ikametgah adresin. Adresini nüfus müdürlüğünden değişmedikçe farklı adres verme şansın yok. Noter zaten adres bile sormuyor, adrese dayalı nüfus sisteminde ne yazıyorsa onu giriyor.
  • ben 2011 yılında motorsiklet almıştım denizlinin sarayköy ilçesinden,
    ikametgahım denizli merkezdi, plaka değişikliği istemedim.
    plaka değişkliği istemediğim için, o ilçeye gidip oranın emniyet müdürlüğünden ruhsatı aldım.

    heralde sizde palaka değişkliği istemezseniz, ruhsatın sayfasını sinoptan alacaksınız
  • Bırak Sinop kalsın araba.
    Kasıp sigorta yaptirirken de sizden ev adresi isterler Sinop adresi verirsin. Sinop da da kaza riski a oldugundan daha ucuz cikar.

    Ben Samsunluyum Kasko yaptırirken ikametgah adresi Sinop adresi yazdırıyorum 100-150 daha az oduyorum. Tecrübe ile sabit

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.