Şimdi Ara

Uzun mesaj dediğin böyle olmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet şu an yazmayı bitirdim sevdiğime gönderdim. İlk defa böylesine uzun bir mesaj yazdım. O şu an çok uzakta yaklaşık 4 ay boyunca görüşemeyeceğiz.

    Şimdi bir sigara var parmağımda, elimde hani o sımsıkı tuttuğum ellerin nerede be sevdiğim neredesin şimdi? Sen benim en güzel hayalimsin, hayatımsın ellerimle o yüzüne her dokunduğumda seni içime işledim. O gülüşlerin var ki dünyadaki en güzel şey onlar ah bu mesafelerin ben varya.

    Neyse yapacak bir şey yok işte mecbur kalıyoruz bazı şeylere ister istemez ama biliyorum ki her şey çok daha fazla güzel olacak kötü günler eskide kaldı artık hiç bir şey istemiyorum senden başka ben ya. Gel sadece gel yanıma yat sol yanıma yat şu kalbim yine atsın heyecanlı, heyecanlı.

    Aklım, fikrim, düşüncelerim de sadece senin hayalin var sevdiğim ben seni çok özledim öylesine çok ki hemde, sen yoksun şimdi kimin yanına gidicem ben? Kime sarılıcam sımsıkı, beklerim ben seni hiç sıkılmadan usanmadan bir ömür hemde. Senin kıymetini öyle anladım ki öyle çok seviyorum ki seni tahmin edebileceğinden çok çok daha fazla. Sen benim nefesimsin nefes alışıma sebebsin. Senin o kılına zarar gelse dünyayı yakarım ben. Hiç bir şey hiç bir kimse umrumda olmaz. Gözüm senden başka hiç bir şey görmüyor görmeyecekte.

    Hep anlat derdin ya hayallerini anlatayım sevdiğim. Evlenicez ya hamile kalacaksın karnında bebeğimiz bi onu dinlicem karnına kafamı koyup dünyadaki en huzurlu şey bu işte. Sonra bebeğimizi dinlicem o bana fısıldayacak diyecek ki beni taşıyan insan senin ve benim dünyada başımıza gelecek en iyi kadın baba diyecek. Sonra ben sana bakıcam o gözlerine bakıcam iyi ki dicem iyi ki sevmişim seni. Hatunum benim meleğim... Her şey seninle güzel biliyor musun herşeyin anlamını o gözlerine baktığımda anlıyorum ben.

    Daha yazacak o kadar çok şey var ki söyleyecek o kadar çok şey varki bunları yazmaya kalksam bir ömür sürer. Ama hiç merak etme sen her şey çok güzel olacak sevgilim... İyi uykular ikimizede o güzel gözlerine bakarak uyuyacağım günlerin hayalini kurarak uyuyorum şimdi. Gün gelir bunu yaparız be sabır...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.