Şimdi Ara

v911 bozuldu yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar v911 helikoptere sahibim. geçen gün kardeşim denge çubuğunu kırdı yenisi söyledim. yenisi gelince eskisi gibi taktım ama kırılmadan önce gayet rahat sürdüğüm aleti kontrol edemez oldum. hafif titremeler var yükseldikten sonra ani hareketler yapıyo öne doğru savruluyor ve çakılıyor. bir de öne ve geriye doğru hareketlerimi havadayken tam algılamaz oldu. sorun ne sizce ankarada yaptırabilceğim bi yer var mı ?



  • Titremeye kendimce bi çözüm buldum arkadaşlar; sorun denge çubuğu, çok dikkatli bakında denge çubuğunun en çok yanlardan, bide hafide olsa yukardan/aşağıdan yamulduğu gözlemlenebiliyor. Denge çubuğunuzun yamulması helikopterin bariz bir şekilde titremesine yol açabiliyor. Elinizle biraz bükerek bu yamuklukları giderebilirsiniz. Dümdüz olduğuna emin olmak için de tek gözünüz kapalı yan perspektiften iki ucu aynı hizaya geldimi diye kontrol edebilirsiniz.

    Ben denge çubuğunu değiştirmeye kadar gittim, değiştirmeden önce titremenin haricinde kendi etrafında hafif daireler de çiziyordu, yeni denge çubuğundan sonra daha geniş daireler çizmeye başladı, titreme gitti tabi, kendi etrafında daireler çizmesinin nedeninin de denge çubuğunun vidasının tam sıkılmaması gerektiğinden anladım, vidanın ucunun diğer taraftan dışarı çıkmaması gerekiyor, denge çubuğu yukarı/aşağı rahat hareket edebilmeli...

    saygılarımla...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi macker_54 -- 8 Eylül 2013; 15:58:35 >




  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi macker_54 -- 8 Eylül 2013; 15:58:51 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.