Şimdi Ara

Vac Ban Sonrası Prime Acc [Yardım Lütfen]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar değerli dostlar vac ban yediğimi ve hile kullandığımı inkar etmeyeceğim. Ve bundanda pişman olduğumu herkese açık bir dille bildirmek isterim. Neden vac ban yedim yaklaşık 1 sene önceydi ve o zamanlar csgo çok popüler olduğu için gereksiz hırsa kapıldık. Bunun içinde tüm düzgün kullanıcılardan özür dilemekle birlikte sadece kendimi düzgün oynayarak geliştirmek istediğimi belirtmek isterim.

    Soruma geçecek olursam, benim ban yememin üzerinden tam 1 yıl geçti. Ve bu numarayı yeni steam hesabıma aktarmamın üzerindende 250 gün geçti. Benim vac ban yiyen ilk hesabım prime accountdu. Yeni hesabım henüz 5 level (yeni hesaptan kastım 250 gün oldu) baya bir ara vermiştim yani csgo'ya. Bu vac ban yemiş telefon numaram ile 21 levele ulaştığımda yeni hesabımda prime account aktif edebilirmiyim? Yoksa eski hesabım prime acc olduğu ve ban yediği için bundan sonra bu numarayla prime acc yapma şansım yokmu?

    Kısaca tekrar özetlemek gerekirse; Vac ban yemiş bir prime account'lu telefon numarasını üzerinden uzun süre geçtikten(250 gün) yeni bir steam hesabında tekrar prime account aktifleştirebilirmiyim. Malum prime account olmayan tüm oyunlarda çok daha fazla hile var bu aralar. Gerçekten bilgi sahibi olan arkadaşlar bu konuda bilgi verirlerse çok sevinirim.







  • aktifleştirebilirsin bir şey olmaz

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeri gelmişken benimde bir sorum olacak arkadaşım overwatch ban yemiş oldukça hatalı yazıyor ana menüde.

    Hile açmadım diyor sadece bi yerden cfg indirmiş crosshair ve birkaç farklı hazır ayarlar varmış. Banada whatsaptan vidyolar atıyordu deagle ile onetap atmalar falan gerçekten hile zannedersiniz ama haksız ban yedim diyor bunun çözümü yok mudur ayrıca envanterinde m9 bayonette vardı üzüldüm açıkcası.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sssemih24 kullanıcısına yanıt
    Oldukça hatalı yazıyorsa overwatch hile olduğuna karar vermiş demektir.Cs go mmde cfg filan işe yaramıyor zaten.Büyük ihtimal indirmiş hileyi belli etmeden oynadığını düşünmüş.Çözümüde yok bayonetin üstüne soğuk su içebilir.
  • 6 ay sonra istediğin numarayı istediğin hesaba ekleyebilirsin sıkıntı olmuyor.
  • yeniden aynı telefonu eklemek için süre 3 ay'a düşürüldü.
    zaten steam guard yüklerken soruyor diyorki; Bu telefon numarası şu tarihten sonra kullanıla bilir yinede devam etmek ister misin diye uyarı veriyor.
    Hayır deyip so tarihin gelmesini beklemeni öneririm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.