Şimdi Ara

vaio 32bitten 64bite gecis

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, bende sony vaio vgn fz490 model vista 32 bit isletim sistemi var. 1 aydir w8 developer preview kullaniyorum. bunu vistadan yukseltme yapip yani ustune kurdum bu yuzden sorun cikmadi. Bildigim kadariyla vaiolara sifirdan format atilamiyor yalniza back up diskten formatliyabiliyoruz ve daha oncede bu sekilde yaptim. Benim sormak istedigim ramim 2 gb ve bunu 4e yukseltmek istiyorum. pcnin bunu tanimasi icin 64 bit isletim sistemi lazimmis. Zaten w8 final surumu cikinca satin alcaktim fakat windows eski surumden gecis yapanlara 120dolar indirimli fiyat sunuluyor. Bbu indirimli fiyattan satin alabilcek miyim?(yukseltme yapamicagimi varsayiyorum). Eger alabilirsem vaioya kurabilir miyim? Simdiden tesekkurler..



  • quote:

    Orijinalden alıntı: masis88

    Merhabalar, bende sony vaio vgn fz490 model vista 32 bit isletim sistemi var. 1 aydir w8 developer preview kullaniyorum. bunu vistadan yukseltme yapip yani ustune kurdum bu yuzden sorun cikmadi. Bildigim kadariyla vaiolara sifirdan format atilamiyor yalniza back up diskten formatliyabiliyoruz ve daha oncede bu sekilde yaptim. Benim sormak istedigim ramim 2 gb ve bunu 4e yukseltmek istiyorum. pcnin bunu tanimasi icin 64 bit isletim sistemi lazimmis. Zaten w8 final surumu cikinca satin alcaktim fakat windows eski surumden gecis yapanlara 120dolar indirimli fiyat sunuluyor. Bbu indirimli fiyattan satin alabilcek miyim?(yukseltme yapamicagimi varsayiyorum). Eger alabilirsem vaioya kurabilir miyim? Simdiden tesekkurler..

    Windows 32-bitten 64-bite yükseltme yapılamaz. Yâni temiz kurulum yapmalısınız. VAIO'ya kurulur mu hakkında ise bir fikrim yok.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.