Şimdi Ara

VampireTouch Back To FW Movie 2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Önemli olan kaleyi almak değil savunmaktır.Kaleyi aldıktan sonra globalla hava atıp , dalga geçmemektir. Önemli olan kaleyi geri alacağımızı bile bile , bir avuç ezik oyuncuyla VT'e kafa tutmamaktır

    İyi seyirler.




  • Seni siddetle kinadim hocam.

    O birincideki ilk parcayi koysaydin su ah uh hadi hadi olani.

    Saka bi yana guzel video ellerine saglik.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -Cronus

    Seni siddetle kinadim hocam.

    O birincideki ilk parcayi koysaydin su ah uh hadi hadi olani.

    Saka bi yana guzel video ellerine saglik.



    Ya aklımda geçtide şimdi iki video'da aynı şarkı olmasın dedim

    Kendi çapımızda birşeyler yapmaya çalıştık teşekkürler :)
  • Ares mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: __LP__

    Ares mi?


    evet
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IO -- 28 Ağustos 2011; 22:25:11 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hols


    quote:

    Orijinalden alıntı: __LP__

    Ares mi?


    evet


    Arkadaş bahsetmiş o da sizin guildde sanırım.Tebrikler
  • quote:

    Önemli olan kaleyi almak değil savunmaktır.

    Öyleyse ilk videoda aldığınız kaleyi 2 hafta sonra niye verdiniz hacu? Her ay Back To The Hotan videosu gelir senden böyle giderse.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Finsternis

    quote:

    Önemli olan kaleyi almak değil savunmaktır.

    Öyleyse ilk videoda aldığınız kaleyi 2 hafta sonra niye verdiniz hacu? Her ay Back To The Hotan videosu gelir senden böyle giderse.



    1.5 senedir kale bizde zaten saldırı alıpda kaybettiğimiz zamanlar 1 elin parmağını geçmez Bunun dışında her saldırdığımız kaleyi aldık 2 hafta sonraki savaştada senin için savunduğumuz kalenin video'sunu yapacam ister kaybedelim ister kazanalım oyun oynamaktan çok video yapmak hoşuma gidiyor yenilsekte bir şey olmaz benim için , ayrıca o sözün devamınıda oku benim video'u yapma amacımda globallara cevap vermekti




  • Tebrik ediyorum
  • Tebrikler ellerinize sağlık :) o değilde bana kalırsa bu kale savaşlarında black res in kalkması falan lazım arkadaşlar ya... artık her kaleyi alan union ertesi savaşta veriyor kaleyi eğer serverda gerçekten ezici bir üstünlüğü yoksa. Mesela ben pacificde oynuyorum. Bizim unionumuzdaki aktif oyuncu sayısı daha az olmasına rağmen daha iyi bir unionuz. yinede adamların sayısı çok olduğundan her kale bizde olduğunda black res ala ala ilerliyorlar engellemek mümkün olmuyor maalesef. bide artık standart taktik son 20 dk kaleyi kim alıyorsa onda kalıyor... eski heycanı kaçtı gibi artık.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: theagentzero

    Tebrikler ellerinize sağlık :) o değilde bana kalırsa bu kale savaşlarında black res in kalkması falan lazım arkadaşlar ya... artık her kaleyi alan union ertesi savaşta veriyor kaleyi eğer serverda gerçekten ezici bir üstünlüğü yoksa. Mesela ben pacificde oynuyorum. Bizim unionumuzdaki aktif oyuncu sayısı daha az olmasına rağmen daha iyi bir unionuz. yinede adamların sayısı çok olduğundan her kale bizde olduğunda black res ala ala ilerliyorlar engellemek mümkün olmuyor maalesef. bide artık standart taktik son 20 dk kaleyi kim alıyorsa onda kalıyor... eski heycanı kaçtı gibi artık.


    +1905 sonuna kadar katılıyorum kardeşim

    Bizim verdiğimiz savaşlarda heart'ın altı full black resli adamlarla dolu oluyor , ben 1 ay cave'de uğraştım set yaptım adam bir black res alıyor hop benımle aynı değerde oluyor saçmalığın daniskası madem black res var kalede 10 saniye olsun süresi 2dk boyunca adam tank oluyor resmen




  • Bende nasipse başlıcam set işine ondan sonra bu gibi olaylar sinir edicek yine beni :))) Bu arada warrior cleric chara robe legend set çekme gibi bi düşüncem var 2 itemi hazır olduğu için... ne dersiniz 2 itemi gözden çıkarıp LA set mi yapayım yoksa robe sette güzel olur mu :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: theagentzero

    Bende nasipse başlıcam set işine ondan sonra bu gibi olaylar sinir edicek yine beni :))) Bu arada warrior cleric chara robe legend set çekme gibi bi düşüncem var 2 itemi hazır olduğu için... ne dersiniz 2 itemi gözden çıkarıp LA set mi yapayım yoksa robe sette güzel olur mu :)


    l.a iyidir hiç robe'e girme rod + shield cleric pasif skilleriyle zaten dmg yemiyor robe'e hiç bulaşma sorun speed'se honor kas şuan benim yaptığım gibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.