Şimdi Ara

Varikosel veya testis iltihabı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bugün doktora gittim el ile muayene etti testislerimi sol yumurtalığım biraz şişik ve ağrı yapıyor bişey demedi ultrasonla bi bakılsın dedi bende internetten araştırdım bendeki belirtiler varikosele uyuyor gibi sol yumurtalığın şişmesi ve ağrı yapması gibi araştırdığıma göre ultrasonla genelde hatalı bir şekilde varikosel tanısı konuyormuş ve boşuna ameliyat yapılıyormuş bu yüzden ultrasona gitmek de istemiyorum gibi sizce ne yapmalıyım daha önce böyle bişey yaşayan olduysa yardım ederse sevinirim. Acil yardımınıza ihtiyacım var.



  • hocam geçmiş olsun, bence bi ultrasona gir elinde bir teşhis olsun. sonra varikosel çıkarsa sprem testine gidersin büyük ihtimal, değerlerine göre karar verirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Her işin adamı

    hocam geçmiş olsun, bence bi ultrasona gir elinde bir teşhis olsun. sonra varikosel çıkarsa sprem testine gidersin büyük ihtimal, değerlerine göre karar verirsin.

    Saolun hocam ultrasona girdim doktor kist veya daha ciddi bişey diye endişelenmiş ama Allaha Şükür bişey çıkmadı enfeksiyonmuş antibiyotik tedavisine başladım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.