Şimdi Ara

Varta AAA 550mah Şarjlı Pil 4'lü Paket 59,90TL - HB (Son 2 Saat) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
4.930
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • tonythetonguc kullanıcısına yanıt

    ladda 1900 mah olanın şarj olayı nasıl oluyor? oyuncak arabada umarım uzun süre gider.

  • Oyuncağınıza bağlı şöyle aldığınız tek kullanımlık alkalin piller 1300-1800 mah civarındalar. Buna göre 1900 mah ı öngörebilirsiz, en iyi tek kullanımlık alkalin pilden bile bir nebze iyi olacaktır.



    Varta AAA 550mah Şarjlı Pil 4'lü Paket 59,90TL - HB (Son 2 Saat)Murat Senyoutube
    Merhaba :) Bu videoda, satın alıp kullandığımız pillerin kapasitelerini karşılaştırdım. Güncellemeleri paylaştığım Instagram Hesabım: instagram.com/ta2awr/ Bu çalışmada kullandığım bazı malzemelerin linkleri: Bilgisayara bağlı kör yük -- https://goo.gl/w18tyZ Kör yük (bilgisayara bağlanmayan) -- https://goo.gl/2e5QE5 USB test kabloları -- https://goo.gl/nssE5b Uni-T UT61E -- https://goo.gl/9tHLAK TS100 dijital havya -- https://goo.gl/HJLkyW Masamdaki kesme matı -- https://goo.gl/GWDNW7 Lehim teli taşıyıcı https://goo.gl/ujoJR1 Bazı BangGood promosyon linkleri: Best-selling Professional Tools(From $2.12) -- https://goo.gl/ix7fQD 15% off Home Hardware & Gadgets -- https://goo.gl/jFoSYd (coupon: a3c4a7) 15% off DIY Good Helper -- https://goo.gl/gE4GKo (coupon: Fasteners)
    https://www.youtube.com/watch?v=DgMrJGjtHok


    Tabiki 2450 daha iyi olacaktır. 10 adeti aynı anda bir cihazda kullanacamayacaksanız sizin yerinizde olsam 1 paket 1900 1 paket 2450 alırım. Sonra kalan ihtiyacımı da ona göre alırım. Ama aradaki fiyat farkını düşününce 10 tane 2450 alacağıma 20 tane 1900 alırım. en azından bir 10 luk seti kullanırken diğer 10 luk set şarj olur. Tabi dediğim gibi nasıl kullanacağınzıı bilmiyorum en doğru kararı kullanım şekline göre siz vereceksiniz.





  • Şimdiki yeni kumandalar bluetooth'lu oluyor , eski infraredli kumandaların hepsi yerini bluetooth'lu kumandalara bıraktı. Bluetooth'lu olduğu için devamlı cihazla iletişim halinde dolayısıyla çabuk bitiyor , yine aralarında en iyisi eneloop beyazlar , benim TV'nin kumandası bluetooth'lu mesela , uydu alıcının da keza bluetooh'lu , ses sisteminin ki infrared ama üstündeki ışıklardan anlıyorum mesela ışıkların gücü azalıyor zaman zaman aynı mesafeden algılama sorunu oluyor , o yüzden alınacaksa yüksek kapasiteli alınmalı , pil kalitesi de önemli tabi benim de tercihim enelooplardan yana ama şimdilerde onlarda da bir zayıflama hissediyorum , bir ara refresh modunda şarj edip durumuna bakacağım , amazon'da eneloop'larda indirim oluyor ara sıra , o zaman denk getirirsem alacağım , bunun fiyatı uygun tamam da gelen pile dikkat edin üretim tarihi de önemli...


    @tonythetonguc





  • helsloot kullanıcısına yanıt

    TV kumandası diyince herkesin aklına ilk olarak IR kumandalar gelir. Bende IR kumandaları kastetmiştim açık birşekilde. Başka bir arkadaş dijital terazi demiş, ben yine dijital termometre ve duvar saatine de taktım. Sonuçta anlatılmak istenen çok basit "çok düşük güç tüketen cihazlar" ister IR kumanda de, ister duvar sati ister dijital tartı veya termometre. Bu tür cihazlarda 800 lük mü kullanmışsınız 500 lükmü farketmiyor. Bizzat denedim gördüm hatta 6-7 yıl önce (6-7 yazıyorum ama 8 yıl olmuş artık) ilk tek kullanımlık pilleri almayı bıraktığımda bende ilk olarak LSD oranı düşük diye kumandaya Recyko Pro ları takmıştım, hem uygun fiyatlı hem LSD (low self discharge) düşük diye. Sonra (yaklaşık 2 sene önce) bu ilanda paylaştığım pilin bir eski versiyorunu buldum yine çok ucuzdu aynen sizin gibi ya 550 mah ta çok düşük alınırmı derken çok ucuz diye 1 tane 2li paket almıştım sonra kumandaya taktım ki pekte farkı yokmuş dedim. 1,5 yıl gitmesinde 1 yıl gitsin zaten 800 lük GP Pro lar varkende yılda bir şarj ediyordum derin deşarj olmasın diye. Sonra yine bir indirime denk geldim 2 ay kadar önce ve gelenleri Mi Box S in kumandasına da bunlardan taktım, sizin tarif ettiğiniz gibi RF/BT tabanlı bir kumanda 2 aydır hiç sorun yok, belki dediğiniz gibi 1 yıl gitmez sorun değil 6 ayda gitse bana yeter. Biliyorunuzdur yeni BT 5,0 ve sonrası çok çok düşük bir güç tüketimine sahip, neyse deneyip göreceğiz nekadar gideceğini, şimdilik 2 ay oldu sağlıklı çalışıyor. Hatta Philips Hue Hareket sensörü var onda da GP Pro 800mah takılı onları da bir dahaki şarj ddöneminde 550 lik ile değiştirebilirim çünkü bu tür cihazlar için artık hiç bitmelerini beklemiyorum her yıl kış aylarında hepsini çıkartıp tekrar şarj ediyorum. Çünkü birçok şarjlı pil kimyası gibi Ni-MH pillerde derin deşarjı sevmiyor.


    Eğer enelooplarda benzer durum gördüyseniz 2-3 kere şarj deşarj edin düzelir. Birde neye takarsanız takın, 1 yıl gibi döngülerde şarj edin, çünkü bir taraftan kendi deşarj oluyorken bir taraftanda azar azar cihaz tüketiyor. Ben bir yıl şeçtim çünkü bazı piller 2 yıl dayansada kimsii dayanmıyor hangi pili nereye taktığımı da çok takip etmiyorum dolayısıyla her yıl aralık ocak veya şubat gibi hepsini elden şarja takıyorum. Birde en önemli detay bu tür düşük tüketimli cihazlarda batarya azaldı uyarı vereyim durdurayım gibi özellikler yok. 99% alkalin piller ile kullanıldığı için pil voltajı 0,5 Volt lara düşene kadar kör topal çalışmaya devam ediyorlar. Ni-MH pillerde 0,8 Voltun (hatta ideali 0,9Volt) altına inmeyi sevmezler (derin delşarj olmuş olurlar). Doalyısıyla bu tür cihazlarda kullanıyorsanız A- Tam bitmesini hiç beklemeyin benim yaptığım gibi bir period belirleyin ve şarj edin B- eğer o periyod kadar uzun gitmiyorsa cihaz çalışmasında en ufak tekleme gördüğünüzde hiç zorlamayın hemen şarj edin.





  • Arkadaşlar 800 mah olanın fiyati 89.70 TL

    https://www.hepsiburada.com/varta-56703-800-mah-aaa-arjli-ince-kalem-pil-4l-p-HBCV00000U7XUZ?magaza=%c3%87TNGRUP&url_src=and-product-detail

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mah düşük o yüzden tercih etmedim.

  • tonythetonguc kullanıcısına yanıt

    Bu 4'lü paket fiyatı mı tek pil için mi bu fiyat

  • mcake± kullanıcısına yanıt

    4 adet pil fiyatıydı.

  • mcake± kullanıcısına yanıt

    4 adet pil içeren 1 paket fiyatı yani 4 adet AAA pil.

  • oguz707 O kullanıcısına yanıt

    Buda güzel fiyat ama daha uygunuda var. kaçıranlar için veya yüksek kapasiteye ihtiyacı olanlar için ilk mesajıma ekledim. n11 de 4*2 yani 8 adet pil 185 TL 100/25 kupan kullanınca 160 TL ye geliyor. Yani 4 tanesi 80 TL buda çok iyi fiyat. İhtiyaç meselesi. Kumanda, terazi tartı termometre vs. vs. gibi cihazlar için kullanacaksanız 550 bence yeterli. yılda bir en kötü sık kullanıyorsanız 6 ayda bir şarj ederseniz. Hep söylediğim gibi 800 lük bile alsanız en kötü yılda bir pillerinizi şarj etmeniz tavsiye ederim.


    Varta bir hayli indirim yapmış anlaşılan ama hep AAA boylarda AA lar pahalı. AA larda da ikea ladda larda güzel fiyat var.

  • cıkolata ve cıpslerde eskı gramajda atıyorum 120 gram 15tl ıken sımdı aynı ambalaj ıle 80 gramı 15tl ye satıyorlar. sanıyoruz kı, zam yok :)


    adamlar satamayınca aynısını pillere uygulamışlar :)


    yakında aynısını sağlık sektorunde yaparlar. mesela göz muayenesı 250tl dıyerek gıttıgınızde sag gozunuze bakıp yollarlar :)

  • 4lü olan bitince onu iptal edip 2 adet 2li olandan bugün kargoya vermişler.

    Varta AAA 550mah Şarjlı Pil 4'lü Paket 59,90TL - HB (Son 2 Saat)
  • boxor kullanıcısına yanıt

    Doğru ama bunun fiyatlar alakası yok ekonomi ile var, maalesef gerçekler böyle ülkede. Ben herzaman kıyaslamayı alkalin fiyatıyla yapıyorum. 1 adet şarjlı pil (AAA için 700-900mah / AA için 1900 - 2500mah) aynı tipteki 3-4 kaliteli alkalin fiyatına veya altına denk geliyorsa fiyat iyidir. Bütün aldığım şarlı pillerde hep bu fiyat limitinin altına gelmiştir. Bu 550 mah olduğu Bu kriteri 2 adet alkalin pile düşürdümki 12 adet alımda en ucuz duracell AAA fiyatı 8 TL/adet (daha ufak paketlerde fiyat daha da yüksekti en uygununu aldım) geliyordu yani 1 adet Varta 550 mah 2 adet duracell AAA pilden daha ucuzdu. Aslında aynı mantık kapasitesi düşük olduğu için 3-4 şarjdan sonra pil alkaline göre parasını çıkartmış oluyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tonythetonguc -- 1 Mart 2023; 12:17:25 >
  • _Biperva_ kullanıcısına yanıt

    Ben ilk alanlardanım bende de aynı. 2*2 pakette geliyor.

  • [Arkadaşlar varta pillerde yüzde 20 indirim var bilginize.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.