Şimdi Ara

Vatan bilgisayar iade olur mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Geçen hafta laptop çantası almıştım bugun 2. Ye kullaniyordum ve büyük bir şekilde söküldü içinde ise sadece laptop ve şarj aleti vardı tüketici kanununu okudum ayipli mal kapsamında sanırım yanılıyor muyum yardımcı olursanız sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Götür baksınlar bi yardımcı olurlar.
  • Eski bir Vatan Bilgisayar çalışanı olarak söylüyorum; Onlarda "Müşteri Memnuniyeti" adında bir anlayış var. Gidersin anlatırsın durumu. "Müşteri memnuniyeti kapsamında iade veya değiştirilmesini talep ediyorum. Yardımcı olursanız sevinirim." dersin. Onlar da birşeyler yaparlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AynAkolik_0660

    Eski bir Vatan Bilgisayar çalışanı olarak söylüyorum; Onlarda "Müşteri Memnuniyeti" adında bir anlayış var. Gidersin anlatırsın durumu. "Müşteri memnuniyeti kapsamında iade veya değiştirilmesini talep ediyorum. Yardımcı olursanız sevinirim." dersin. Onlar da birşeyler yaparlar.

    Teşekkürler ( mobilden ifade tiklanmiyor memnuniyetimi ifade eden bir ifade :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi auramooth -- 5 Aralık 2013; 12:16:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de merak ettiğim bir şey var ;bilgisayar aldım ama memnun kalmadım, Win 8 de problemli çıktı hiç birşey yapamıyorum.Acaba iade alırlar mı ? Parçalara hiç zarar gelmedi.Fakat açarken doğal olarak poşet ambalajlar zarar gördü.Bir sıkıntı olur mu ? Çek versinler hiç sorun değil .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eyoruk

    Benim de merak ettiğim bir şey var ;bilgisayar aldım ama memnun kalmadım, Win 8 de problemli çıktı hiç birşey yapamıyorum.Acaba iade alırlar mı ? Parçalara hiç zarar gelmedi.Fakat açarken doğal olarak poşet ambalajlar zarar gördü.Bir sıkıntı olur mu ? Çek versinler hiç sorun değil .


    Pek bir sorun çıkacağını düşünmüyorum ama onların insiyatifine kalmış. Ne desem yalan olur hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.