Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar Kanun Tanımıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 29 Kasımda arızalanan razer v3 mouse u firmaya teslim ettim. Azami tamir süresi dolmasına rağmen vatan bilgisayar ne bir bilgi veriyor nede yeni mouse talebimi dikkate alıyor. Bu kanun tanımaz firmadan bir daha asla mal almam. Tekel olmuşlar maalesef... böyle merdiven altı mağaza zihniyetine sahip bir yerden mal alırken iki defa düşünün!!!




  • Ben oradan zamanında kasa toplamıştım. Bir ara garantiye bir sorun için göndermek istedim, bana dediler Windows’u bizden mi aldınız ? Hayır başka bir yerden orijinal olarak aldım dedim. Sonrasında ben internetten araştırma yaparak sorunu çözdüm. Kısacası benim için sattığı ürünün arkasında durmayan bir firma. Yani Windows’u oradan almadım diye sattığı kasayı garanti kapsamına almıyor.
  • Yuh olsun o nasıl iş ya..
  • Serviste 20 iş günü dolduysa cihazınızın değişimini veya fatura tutarı kadar ücret iadesi yapmak zorundalar veya muadili aynı özelliklerde veya üst modeli ile değiştirmek zorundalar. Ancak vatan servisten bilgi alamıyor olabilir.


    Süreci uzatırlarsa THH'ye başvurabilirsiniz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-78ADF08E0 -- 26 Aralık 2023; 22:55:17 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-78ADF08E0

    Serviste 20 iş günü dolduysa cihazınızın değişimini veya fatura tutarı kadar ücret iadesi yapmak zorundalar veya muadili aynı özelliklerde veya üst modeli ile değiştirmek zorundalar. Ancak vatan servisten bilgi alamıyor olabilir.


    Süreci uzatırlarsa THH'ye başvurabilirsiniz.

    Koskoca firma servisten nasıl bilgi alamaz bu işle ilgilenen birimleri nasıl olmaz cidden garip... En nihayetinde THH ile hakkımı söke söke alırım kendileri iyi bilirler daha önce de THH lik olduk ve kazandım doyamadılar herhalde rövanş istiyorlar sanırım...

  • Svideoz kullanıcısına yanıt

    Hocam yetkili servisler bazen satıcının farklı mail adresine mail gönderebiliyor. Arada telefonla görüşebilecekleri bir kanal olmadığı için mailde ortak bir yere düşmediyse çok kullanılmayan bir maile gittiyse süreç uzayabiliyor.


    Üretici firimanın yetkili servisini arasanız bile cihaz kaydını siz açmadığınız için size de bilgi vermezler hangi maile cevap gittiğini KVKK gereği. Bu nedenle tek çare satıcıyı sıkıştırmak.


    Ben THH'ye gitmeden teknosayı sıkıştırmıştım 60 günlük savaşın sonunda kazandım kulaklığımı 1 üst model ile değiştiler. Ancak değişene kadar kırk takla attım.

  • Sizlerde kabahat bu ve bunun gibi gereksiz mağazalardan alışveriş yaptığınız sürece bunlar böyle kudurmaya devam ederler. Daha öncede bir süreç yaşanmış bile bile lades demişsiniz.


    Fiyat politikası kazıklı voyvoda, müşteri hizmetleri leş, teknik servisi vasat neresinden tutarsan elinde kalacak firmalar..


    99-2000'li yıllarda alışverişlerim olmuştu onda da emsal sıkıntılar kapısından içeri dahi girmem 50 senede geçse değişmezler.

  • Hiçbir birimin diğerinden haberi yok leşş bir sistemleri var şirket sahibi nasıl bu kadar kör olabilir şikayetvar da en kötü puanlar bu firmaya ait geri dönüş veya çözüm neredeyse yok...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.