Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar Microlab + Logitech 2+1 Speakerlar Kaçmazzzzzzzzzzzzzz (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
396
Cevap
8
Favori
23.063
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • arkadaş ne kadar şanssız bir insanım ya geçenlerde fiyatı uygun olduğu için creative t3 almıştım HBden.hoparlör bozuk çıktığı için geri göndermiştim.şimdi de bu kampanyadan aldığım m910 bozuk çıktı.var mı böyle şanssızlık ya.daha önce optik çıkış kullanmadığım için acaba bağlantıları mı yapamıyorum diye düşündüm ama hem bilgisayar hem televizyona bağladığım halde ses alamadım.sonra kabloda sorun vardır belki diye düşündüm ama televizyona ya da pc ye taktığımda kırmızı ışık yanıyor.kırmızı ışığı yanmayan tek alet hoparlör

    bir şeyi yanlış yapmıyorum değil mi?

    bu arada normal hoparlör çıkışı olarak benim emektar logitech x-230 daha temiz ses veriyor sanki.yanılıyor muyum acaba?


    EDİT: Optik çıkışı bağlamayı başardım ama sesi açıp kapattığımda çıt çıt siye sesler geliyor.yukarıda birkaç arkadaşın bahsettiğiyle aynı şey mi,normal mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozguradam1 -- 6 Haziran 2014; 21:19:40 >




  • Bugün geldi m190. Daha önce philips 5+1 kullanmıştım. Bu da bir o kadar güzel ses veriyor. Gayet memnun kaldım. Bağlantıyı optikten Samsung led tv me bağladım. O bahsedilen pıt pıt sesi bende de var. Valla film ya da müzik sırasında herhangi bir sıkıntı olmadığından mazur görmek lazım. Hepimize hayırlı olsun. Haber veren arkadaşa da ayrıca teşekkürler..
  • Bugün vatan söğütözü şubesinden m1910 aldık wooferdan rahatsız edici bir hışırtı geliyor. Farklı kaynaklarda denedik sonuç aynı.

    Benzer bir sorun yaşayan oldu mu acaba?
  • LiveForSpeed kullanıcısına yanıt
    Wooferdaki siyah filtreyi çıkarıp denediniz mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çıkarıp da denedik aynı. Sanki içinde birşey varmış gibi cız cız ediyor bass vururken.
  • fc360 aldım ses kısıkken 1 hapörlör calisiyor niye böyle. genel anlamda ilk intiba güzel üründe.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muhacir

    fc360 aldım ses kısıkken 1 hapörlör calisiyor niye böyle. genel anlamda ilk intiba güzel üründe.

    Z523 kullanıyorum,bu durumdan ben de muzdaribim.Bilgisayarın sesini kısarak dengeliyorum.Bu arada M910 95 TL. :)
  • Elimde mevcut Logitech X530 varken Microlab FC 360 aldım.

    X530'a göre baslarda çok daha iyi, FC 360 çok daha iyi bir subwoofera sahip. Daha derin baslara inebiliyor ve notalar da rahatlıkla seçiliyor. Buna göre Logitech X530'un basları gerçekten çamur gibi. Fc 360'ta baslar tok ve derin.

    Uydularda da FC 360, X530'a göre daha iyi. X530'da çift sürücülü uydular var, FC 360'ta ise tek sürücülü. Bir yerde X530'un uydularının içindeki sürücülerden birinde daha üst frekansları vermesi için yüksek geçiren filtre niyetine kapasitör bağlı olduğunu da okumuştum.

    FC 360 uyduları kesinlikle daha detaylı ses veriyor. Ve FC 360'ı dinledikten sonra X530'un müziği ne kadar sıkıştırdığını da fark ettim. FC 360'ın daha iyi dynamic range e sahip olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.
    FC 360'ta 4-8 kHz arasında biraz fazla enerji var sanırım çünkü "s" sesleri biraz ıslığa kaçıyor. Tizlerde FC 360 biraz erken kesime gidiyor. 10 kHz ötesinde biraz zayıf ama kötü değil.

    Edifier R1900 T II'ye göre ses kalitesi daha kötü ama oldukça yakın. R1900 T II bu kadar derin basları çıkaramıyor.
    R1900 T II'den de kaliteli ses veren pasif raf tipi hoparlör 500 lira ancak bu kadar derin basları çıkaramayacak. 500 liraya raf tipi pasif hoparlör ve haricen bir de büyük subwoofer kesin çözüm ama o 1000 lirayı da geçecek.
    Yani bu kaliteden yukarıya çıkmak isteyip de derin basları da duymak isteyince fiyat çok artıyor.

    X530 veya X230 varken almaya gerek var mı diye sorarsanız, ses kalitesinde iyileşme var, ama karar vermek güç.
    İhtiyaçtan alıyorsanız kesinlikle öneririm, elinde X530 ya da X230 olup da mevcut hoparlörü başka bir yerde değerlendirebileceklere de kesinlikle öneririm. Sırf daha iyi ses isteyip de X530 veya X230 yerine alacaklara da eğer elektronik dans müziği ya da çok derin baslar içeren müzikler dinlemeyeceklerse 1+1 öneririm, ancak derin basları duymak istiyorsanız yine FC 360 112 liraya parasının hakkını veriyor.

    Haber veren arkadaşa teşekkürler, ben alışverişten memnun kaldım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hashus000 -- 12 Haziran 2014; 21:30:22 >




  • M910 ile optik çıkıştan ses alamıyorum arkadaşlar, televizyon LG 42LM615S, optik kabloyu takıyorum hoparlörden optiği seçiyorum ama ses alamıyorum. Televizyonda ekstra bir ayar filan var mı? Menüyü filan kurcaladım ama bulamadım bir şey.
  • M910 1 kere kullandım 2. ciye çalışmadı vatan şubeye götürerek değişim istedim,bu arada f360 ta aldım bakalım o nasıl,

    Basslardaki çıt çıt ses dikkatimi çekti ama kaynaktan olabilir diye fazla deneyemedim,stereo jak tan ses bağlantısı yaptığımda telefon ile nerdeyse hiç ses gelmiyordu imdadıma fio yetişti :) pc de güzel ama tv,uydu vs... denemek lazım,
  • Beyler bu sıcak fırsatlardan bende aldım fakat bir program yüklemek istediğimde uyarı ekranı gelmesiyle ses sisteminden çıt çıt ses gelmekte. Böyle bir sorun yaşayan varmı acaba. Bu arada ben optic' ten bağladım bilgisayara
  • arkdaşlar konu hort olucak ama fc360 109 m910 98 lira alınır bir durumda mı?
  • HEr iki cihazı da aldım,alacak olan arkadaşlar M910 dan şaşmayın, FC 360 belli bir sesten sonra baslar da tizleşme oluyor yani sesi bozuyor M910 da durum daha farklı ses açtıkça oturuyor en ufak bozma olmadan,
  • Arkadaslar m910 lg tv ye optikten bagladim ses guzel ancak hd kanallarin bazilarinda sanki savas cikmis gibiii surekli ates ediliyormus gibi ses cikiyor silahla tariyorlamis gibi sadece 3 - 5 tane hd kanalda yapiyor bunu basina gelen varmu boyle bir sorun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yaman21

    quote:

    Orijinalden alıntı: fozcann

    dts ve doobly sesleri desteklemiyorsa almak mantıklı deil gibi.birde 5+1 deil

    Bu formatları desteklemiyorsa pek bir mantığ yok, son çıkan filmlerin çoğu dts formatlı

    hocam dts ve dolby formati desteklemeyen bir ses sistemi ile (m910 mesela) dts ve dolby formatli bir film izlerken sesi hic mi alamiyoruz yoksa ses degisik mi geliyor. yoksa guzel geliyor ama stereo'mu. soruyu cevaplarsaniz ona göre ses sustemi alacagim, cok tesekkur ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hftblgc


    quote:

    Orijinalden alıntı: yaman21

    quote:

    Orijinalden alıntı: fozcann

    dts ve doobly sesleri desteklemiyorsa almak mantıklı deil gibi.birde 5+1 deil

    Bu formatları desteklemiyorsa pek bir mantığ yok, son çıkan filmlerin çoğu dts formatlı

    hocam dts ve dolby formati desteklemeyen bir ses sistemi ile (m910 mesela) dts ve dolby formatli bir film izlerken sesi hic mi alamiyoruz yoksa ses degisik mi geliyor. yoksa guzel geliyor ama stereo'mu. soruyu cevaplarsaniz ona göre ses sustemi alacagim, cok tesekkur ederim.

    Oynatan medya desteklerse oynatır ama ses kaliteli olmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.