Şimdi Ara

Vatan Computer Rezilliği!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi günler arkadaşlar, öncelikle başlığı nereye açacağımı tam saptayamadım ama konum yine bir nevi Harici Bileşenler kapsamında. 2011 yılı Mart ayında Vatan Computer denilen alışveriş sitesinden Seagate Expansion 3.5" 2 TB HDD almıştım. Sorunsuz şekilde bir yıl kadar kullandım derken kopyalama-yazma hataları vermeye başladı. Biraz araştırmayla hatalı bir tercih yaptığımı anladım Expansion modelinin bu serilerine hiç olumlu bakan yok hatta kronik arıza bile söz konusu. İlk ricam HDD hakkında yorumları/tecrübeleri sizden duymak istemem arkadaşlar. İşin diğer bir boyutuna da dikkatinizi çekmek istiyorum; başlıkta da belirttiğim gibi Vatan Computer. Ürün arızalı olduğu için doğal olarak garanti süresi kapsamındayken göndermek istiyorum lakin faturayı bulamamamdan dolayı fatura örneğini talep ettim. Gel gelelim 3 gün geçti 5 gün geçti 1 hafta, 1 ay geçti derken fatura örneği hala elime geçmiş değil ve ben bu geçen süreç içinde defalarca VatanComputer' e mail attım ve defalarca Çağrı Merkezlerini aradım her seferinde bana verdikleri cevap en kısa zamanda göndericez vs. oldu ama sonuç yok. Yani anlayacağınız bu VatanComputer' den illallah ettim. Üstelik ürünü daha garantiye göndermemişken... Bir fatura talebinde bu kadar zorluk çıkaran rezil bir site garanti işlemleri esnasında kim bilir ne rezilliklere imza atarak müsteriyi mağdur bırakır. Sizce ne yapmalıyım tavsiyelerinizi dinlemek istiyorum şimdiden teşekkürler...







  • seagate iadelerinde faturaya gerek yok google a seagate değişim iade yaz yeter
  • Çok teşekkür ederim bunu öğrendiğim çok çok güzel oldu, bu işlemleri bir an önce yapıcam. Yoksa bu vatan bilgisayara kaldık mı ölme eşeğim ölme... Tam bir rezillik müşteri hizmetleri başka diyeceğim yok.
  • Bende bu adi firmadan şikayetçiyim.

    Buyrun buda açtığım konu :

    http://forum.donanimhaber.com/m_66468460/mpage_1/f_/key_//tm.htm#66585453
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pspsexer

    seagate iadelerinde faturaya gerek yok google a seagate değişim iade yaz yeter

    +1 Seagate değişimde sorun çıkarmamasıyla ünlüdür.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Puzzles -- 6 Ekim 2012; 15:45:04 >
  • Malesef hatalar üstüste gelmiş kardeş. Seagate zaten hdd'leri bir süredir problemli, vatan her zaman problemli. Geçen hafta küçücük bir mp3 player aldık o bile bataryası pert çıktı. Tamam elektronik biraz da şans meselesi ama vatan'da bu şans nedense çok seyrek iyi oluyor.
  • kardeş seni anlıyorum bende vatandan bir teleofn aldım LG OPTİMUS L7 II diye.adam bana kutusu açılmış kutuyu sanki sıfır hiç kullanılmamış şekilde anlattı.hemen ekranını sildi.arkasını temizledi.sonrada efendim ürünümüz hiçbirşekilde kullanılmamıştır falan filan dedi.bende inandım tabi safım biraz ben.sonra kutudan kullanım kılavuzu çıkmadı.ne sinir oldum kullandığı ürünü kakalıyorlar.
  • Hoooort

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.