Şimdi Ara

Vatanda Satılan G2 ler Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    16.07.2014 de bizdeuygun.com dan 1.199 tl ye 32 Gb G2 aldım, aldığımda fark ettiğim beyaz ekrandaki çizgileri, normaldir diyerek pek dikkate almadım ancak vodafone den alınmış başka bir g2 ile karşılaştırdığım o çizgilerin olmadığını tespit ettim ve bizdeuygun.com istoçta bulunan yerine gittim orada baktığımız 1 - 2 cihazda da aynı çizgiler mevcuttu ve siparişin iptalini istedim sağ olsunlar işlemleri başlattılar.

    Esas konu burada başlıyor; geri dönerken bu sorunun paralel ithalat cihazlarda olabileceği kanısıyla Vatanbilgisayar Ümraniye de 1536 TL ye satılan LG garantili cihazı almak için gittim, teşhirde bulunan ürünü uzun süre inceledikten sonra(1 saatten fazla) ödeme yaparak cihazı aldım. Aldığım cihazın kontrol edilmesi için görevli arkadaşla açtık, çizgiler onda da mevcuttu, pimpirik yaptığımı düşünerek teşhirdeki ürünü rica ettim, iki cihaz yan yana konduğunda pimpirik yapmadığımı anladım, teşhir ürünün ekranı bariz bir şekilde beyaz ve çizgiler çok dikkatli bakıldığında gözükmekte, yeni cihazın ise ekranı sarı ve çizgiler normal bakış mesafesinden görüle bilmekteydi. Görevli arkadaş bütün ayarlarını kontrol etti her şeyi aynı. Sonra bir tane daha yeni ürün açtı ama sonuç değişmedi o ekranda sarı ve çizgiler bariz belli. Ücret iadesi alarak çıktım.

    Vatandan G2 alacak arkadaşların dikkat etmesi gerekecek.

    Bu konu vesilesiyle sorayım, nereden alacağım ben bu cihazı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetgs1111 -- 23 Temmuz 2014; 21:42:18 >







  • Hocam bugun bende bızdeuygun.com dan aldım ıstoca gıdıp sıyah 32 gb 405k serısı Allah a sukur hıcbır sorunu gozukmuyor su anda bence fazla pınpırıklenmıssın kılıfı almaya gıttıgım telefoncu bıle 1200 e cok ıyı almıssın orjınal mı bu dedı
  • WSniper10 W kullanıcısına yanıt
    Benim aldığım 403 serisiydi, şöyle bir durum söz konusu; yeni alınmış iki telefonun birinin görüntüsü diğerinden farklı ise bu bir sorundur benim için, ayrıca vatanda satılanın ekranı sarıydı.
  • Olayın vatanla alakası yok. Telefonun partileriyle alakalı. 403k cihazımda çizgiler vardı mesela, aynı anda alan çoğu kişi var dedi.
    Şimdi 405k aldım, alanlar hareketli çekimlerde kötü diyordu gerçekten öyle. Diğeriyle motionshotlar kusursuzdu bunda 1 tane düzgün çekemedim.
    Her partinin bi kusru var adamı dinden çıkarır uğraşmayın.
  • thestell kullanıcısına yanıt
    Hocam, 310K cihazım için LG'den değişim kararı aldım zorla, yeni alacağım cihazı hangi partiden alsam bilmiyorum.. Yine sorunlu olmasından korkuyorum, çünkğ 5-6 kez servise gidip geldim, 1 aydan fazla cihazım serviste kaldı adam gibi kullanamadım bile..
  • Bu seri olayını hangi seri oldugunu nerden anlıyoruz?
  • BenTugay B kullanıcısına yanıt
    Kutu üzerinde yazıyor, görsel aradım ama bulmadım. Yanlış hatırlamıyorsan S/N diye başlayan yerin en başında yazıyor.
  • 330k kullanıyorum mutluyum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mehmetgs1111 kullanıcısına yanıt
    Hocam burdan alabilirsin hem lg garantili hemde siteyle ilgili epey bi arstirma yaptim pek bi olumsuz yoruma rastlamadim ben kendim de burdan alacagim icin oneriyorum

    http://www.bilisimport.com/lg-g2-d802-322gb#Reviews

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mehmetgs1111 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam. Bende yakın zamanda alıcam. Bari ona dikkat ederim.
    Sizin veya başkasının şu seriyi alma dediğiniz seri var mıdır?
  • thestell kullanıcısına yanıt
    Ben de 405K serisi almıştım, 1 kaç gün kullandım. Telefonun, sırt üstü konumda bir kaç dakika kullanıldıktan sonra (ayarlar, zil sesleri, rehber vs dolasırken) ekranının donduğunu fark ettim yerle temasını keser kesmez ise tel hemen düzeliyordu. Sorunu videoya çekip gönderdim youtube'a da ekliycem. Sonra teli iade ettim. Bu, ya seri ile ilgili bir problem ya da bana problemli bir tel denk geldi. Şimdi yeni bir tel için bekliyorum. Nette 406K-407K serileri şu an için yok.
    G2 32GB çıkalı kaç ay oldu serilerde hala daha kusur çıkması çok saçma adam gibi sıkıntısız bir ürün üretemiyorlar mı, hayret doğrusu!!!
  • Bende g2 almayı düşünüyorum bu aralar. Tam bir fiyat/performans ürünü diyorlar ama android'e de güvenemiyorum. Ya sonradan kasma,takılma, donma yaparsa. Veya virüs bulaşırsa telefona.
  • Aylardır telefon bakıyorum G2 almaya karar vermiştim sonunda. Herkeste ayrı bir sorun var. Hiç sorunsuz seri neredeyse yok. Farklı bir markaya mı yönelsem bilemedim doğrusu.
  • 309 serisi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cihazim 403k serisi ve bu cizgiler olayi bendede var bariz sekilde belli 2 ayri bimekste 2 tane g2 inceledim birinde cizgiler yoktu cok cok dikkatli dibinden bakinca belliydi oda normal ama ekran sarimsiydi. diger bimekse gittim ondaki ekran beyaz ama cizgiler vardi benimki kadar belirgin olmasada belirgindi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: White Hollow

    330k kullanıyorum mutluyum

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.