Şimdi Ara

Vavacars araç alırken mağduriyet yaşadım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhabalar.

    7 Ağustos 2023 tarihinde teslim aldığım astra 1.5d 2020 model aracım için önceden belirledikleri tutarı hesaplarına yatırdım ve vekâlet verdim. Aracı teslim aldığımda herşey gayet yerinde ve güzel ilerliyordu. Aracı teslim alır almaz ekspertiz yaptırdım. Belirttikleri hatasız boyasız şeklinde olan aracın sağ ön çamurluğu boyalı çıktı. Tekrardan araç teslim merkezine dönüp konuyu belirttim. Zaten 10 gün beklediğim için ve aracı beğendiğim için iade etmek istemedim tarafıma değer kaybı ödemesi yapılmasını talep ettim. 8500 tl tutarında bir ödeme yapılacağı belirtildi. Aracı teslim aldığım günden sonra ücret ödemesiyle alakalı ibraname de yolladım. Ücreti hala hesabıma yatırmadılar ve 14 günlük süreç bitmek üzere (iade süresi)
    Nasıl bir yol izlemeliyim, onlara güvenip 1400 km yol geldim arabayla. Ücret yatırılmamasından dolayı aracı tekrar iade edebilir miyim?
    Bu süreçte nelere dikkat etmeliyim nerelere başvurabilirim?

    Şimdiden teşekkür ederim.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >







  • Arabayı beğendiysen iade etmeyi değil 8500 ü almak için uğraş ama elinde bu ücreti iade edeceklerine dair bir belge yoksa o iş olmayabilir birde 8500 çok bir para değil baktın hiçbir şekilde olmuyor haram et geç

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasmaya gerek yok. Ödemeseler bile sineye çekip kullanmaya devam etmek en iyisi.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yanıtlarınız için teşekkür ederim. Ücret ödendi ama bu süreçte arabada acaba başka bişey daha mi var diye didik didik ettiğim doğrudur.

    Genel anlamda ilk vavacars deneyimim oldu. Aracı piyasaya göre ucuza aldığım için fazla önemsemedim ama yine de dikkat etmek lazım. Benim anlamadığım nokta iki ayrı ekspertiz yapıldı denildi. Bunlarda sağ ön çamurluğun boyalı olduğunu nasıl göremiyorlar anlamadım. Veya bilinçli yapılan bir strateji mi onu da bilemedim. Gelelim mağduriyet durumuna, aracı 1400 km getirdiğim için bana iade etmek istediğinizde o kilometreleri düşeriz ona göre 500 kilometre geçilmiş mi bakarız dendi. Ayrıca sorunu da halledebildik. Yani galeri olsun başka bir yer olsun eğer araç alsaydık böyle bir durum gözden kaçma yaşansaydı kesinlikle birbirimize girmiştik ve adamlar çamura çoktan yatmıştı… Günümüzde sıfır araç aldığımızda bile herhangi bir durum çıktığında bayilerin çoğu çamura yarıyorken bu firma her koşulda iadeyi kabul ediyor. Bence güzel bir yaklaşım. Tecrübelerimi paylaştım firmadan araç almayı düşünen arkadaşlar için. Sadece alırken onların ekspertizine güvenmeyin kendiniz de ekspertiz yaptırın. İyi günler…

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.