Şimdi Ara

vavien devre

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • antrede bulunan vavien devrenin anahtarları resimlerde olduğu gibi. Her iki anahtardan açılıp kapatılması gerekirken; her iki anahtar da belli bir konumda olduğunda ancak ışık yanıyor. Kablolar yanlış mı bağlanmış, bilen biri söyleyebilir mi? vavien devre vavien devre



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsnunal -- 10 Şubat 2014; 16:25:55 >







  • quote:

    Orijinalden alıntı: hsnunal

    antrede bulunan vavien devrenin anahtarları resimlerde olduğu gibi. Her iki anahtardan açılıp kapatılması gerekirken; her iki anahtar da belli bir konumda olduğunda ancak ışık yanıyor. Kablolar yanlış mı bağlanmış, bilen biri söyleyebilir mi? vavien devre vavien devre


     vavien devre




  • yanlış bağlantı var ilk anahtardaki iki kırmızı kablonun hiçbir bağlantı yapılmadan direk ikinci anahtara aynı şekilde girilmesi gerekli.anahtarın birine faz diğerinede lambadan çıkan kablo girilir.nötrde lambaya verilir.bağlı olduğu buatı açıp devreyi ve kabloları takip edebilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: topcu197877

    yanlış bağlantı var ilk anahtardaki iki kırmızı kablonun hiçbir bağlantı yapılmadan direk ikinci anahtara aynı şekilde girilmesi gerekli.anahtarın birine faz diğerinede lambadan çıkan kablo girilir.nötrde lambaya verilir.bağlı olduğu buatı açıp devreyi ve kabloları takip edebilirsiniz.

    doğru bağlanmış. eğer siyah kablo anahtarın orta ucuysa, siyah doğru yerde. kırmızılar da anahtarın iki kenar ucunda olması gerekiyor zaten.
    arkadaşın test edeceği şu, 1) anahtar yerinde sökülür. 2) siyahın girdiği yere avometre biiip konumua alınıp, avomatrenin siyah probu sabitlenir.
    2) avometrenin kırmızı probu, önce anahtarın ilk kırmızısına dokundurulur ve bu sırada anahtara basılıp konum değiştirmesi sağlanır. avometre
    biiiip yapıyorsa anahtarın bu konumu sağlamdır. aynı şey anahtarın diğer kırmızı ucu için de tekrarlanır.. kolay gelsin.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.