Şimdi Ara

VB.Net/ Vb ile ilgili yardım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar...

    Forma eklediğimiz herhangi bir textbox nesnesi(comboda olabilir vs) pc de nasıl tanımlanıyor ? Yani normalde biz herhangi bir değişkeni

    Dim x as integer,Dim y as string gibi tanımlıyoruz,fakat yukarıda bahsettiğim nesneler nasıl tanımlanmış oluyor arka planda(Dim textbox1 as string gibi mi tanımlanıyor )Çünkü o nesneyi ekledikten sonra ismini yazıp tanımlama yapmadan kullaıyoruz artık? Ya da böyle bir şey olmuyor mu ben mi karıştırdım hepsini ?

    Hakkaten kafam karıştı yardımcı olursanız sevinirim.


    Yardımcı olabileceklere şimdiden tşk ler...



  • vb.net 2003 de bunu görebiliyorduk. Fakat acemiler için 2005 de kaldırdılar. Bunun nedeni de yanlışlıkla silinmesi. onların tanımlanması class larla yapılıyordu ve dim ile değildi. hatırladığım kadarıyla. 2005 kullanıyorsan biraz kurcala. bundada gösteren yer vardı.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mkaratas

    vb.net 2003 de bunu görebiliyorduk. Fakat acemiler için 2005 de kaldırdılar. Bunun nedeni de yanlışlıkla silinmesi. onların tanımlanması class larla yapılıyordu ve dim ile değildi. hatırladığım kadarıyla. 2005 kullanıyorsan biraz kurcala. bundada gösteren yer vardı.



    evet formun en üztünde çıkıyordu
    ama 2005 e bakmadım
  • BEN 2005 KULLANMADIM FAKAT SOLE BISIY SÖYLUYEBILIRIM DONGUDE TANIMLADIGIN BİLEŞKENLERİ DONGUNUN ICINDEDE TANIMLAMAN GEREKIO .KAREKTER KULLANIMLARINA DIKKAT ET..SAYGILAR.CÜNEYT CİCİ
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.