Şimdi Ara

...Ve Ata Demirer 'Avrupa Yakası' ndan ayrıldı! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
89
Cevap
0
Favori
10.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ben aslıyı da beğenmiyorum kubilay ifo burhan tahsin olmasa o dizi yürümez zaten
  • belki cok para alıyor belki kaprisleri var ama kabul etmek gerekir o dizinin izlenmesindeki en büyk etken ata demirer dir şahsen ben bir dergi ofisindeki yazarların arasındaki iğrenç geyik sahnesi yerine ata nın basına gelen ilginç olayları tercih ederim..
  • Belkı dızıde mucıze eserı zayıfladı dııp ata yerıne cem yılmazı oynatırlar
  • Berbat bir diziydi.Bitirme kararını almakta geç bile kaldılar.
  • karıştırıyosun bence
    berbat olan kurtlar vadisiydi

    quote:

    Orjinalden alıntı: beckhir

    Berbat bir diziydi.Bitirme kararını almakta geç bile kaldılar.
  • başlarda iyiydi zamanla baydı hep aynı olayların tekrarı şekline döndü bitmesi iyi oldu bence.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Arkadaş

    karıştırıyosun bence
    berbat olan kurtlar vadisiydi

    quote:

    Orjinalden alıntı: beckhir

    Berbat bir diziydi.Bitirme kararını almakta geç bile kaldılar.



    Yok yaf avrupa yakasından bahsediyorum.
    Tartışmasız en dandik dizi o , bu kadar süre yayında kaldığına şaşırmak lazım..

    vendeta nın da dediği gibi baydı artık , hala izleyenler olması çok ilginç.




  • ben avrupa yakasi izlemiyodum onu soyliim...avrupa yakasi aktarmali tek kisilik dev kadro izliyordum...izlemeye devam edermiyim bilmem ata demirersiz bolumleri bi izliim ona gore....
  • bundan sonra atanın da dizininde akıbeti belli olur zaten
  • Dizi bazı bölümlerde tıkanıyordu. Ama son bölüm ve ondan önceki bölüm harikaydı. Gülmekten yaş geldi gözlerimden. TV. de komedi dizi yok ki alternatif.
  • bence Ata'nın ayrılmasıyla Avrupa Yakası oldukça kan kaybedecektir. Diğer karakterlerin önemini ne kadar vurgulasak da Ata -bence- onları kaldırıyordu, çoğu karakterin rolünü belirleyen bir karakterdi yani.
    Neyse, umarım daha iyi olur.
  • valla sırf burhan abi için bile izlerim ben...
    ...aslında a.demirer' in yerini dolduracak bi transfer yapıp diziyi devam ettirecekler
    atademirer de hasetinden çatlayacak
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kazan2
    Kaprisleriyle herkesi bunaltan, istediği fahiş fiyatı hak etmeyen ATA sonunda diziden ayrılmış. Ayrılmış mı kovulmuş mu bilemem ama, dizinin güç toplayacağı kesin. HAftada 40000 YTL. lik ata bütçesi, dizide çok daha iyi yerlerde kullanılacaktır.


    Kapris yapacağına pek inanasım gelmiyor.

    Ata olmazsa dizide biter.
    Çok basit.
    Aile dağılıyor çünkü.

    Bir dizininde sonunu getirebilsek keşke.
  • Bu sezon zaten dizi bitmiyor muydu?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kazan2

    Bunu da yeni buldum!

    8.4.2006/Kelebek



    Sinan Çetin, Avrupa Yakası'nın dizisinin bitmesi yönünde karar aldığını açıkladı. "atv ile yaptığımız görüşme sonrasında 'Avrupa Yakası'nın bitmesi yönünde karar aldık. Dizinin yaratıcısı Gülse Birsel'le 'Avrupa Yakası'nın ömrünün tamamladığını düşünüyoruz. Ata'yla konuştuk, bu dizinin marka olduğunu ve kendisi olmadan da devam edeceğini söyledi. Son yedi bölümde Ata Demirer, kadroda olmayacak" dedi.


    Dün atv ile toplantı yapan Sinan Çetin, ekranın çok izlenen dizisi Avrupa Yakası'nın bitmesi yönünde karar aldı. Dün akşam Habertürk'e canlı yayına katılan Sinan Çetin, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı. Cengiz Semercioğlu'nun sunduğu ve önceki akşam Mehmet Barlas'ın konuk olarak katıldığı "Full Ekran"a telefonla bağlanan Sinan Çetin, "atv ile yaptığımız görüşme sonrasında 'Avrupa Yakası'nın bitmesi yönünde karar aldık. Ancak kanalla herhangi bir anlaşmazlığa düştüğümüz için bu kararı almadık. Dizinin yaratıcısı Gülse Birsel'le 'Avrupa Yakası'nın ömrünün tamamladığını düşünüyoruz. atv ile para konusunda bir anlaşmazlığa düşmedik. Dizinin bitmesinin Ata Demirer ve Hümeyra arasında yaşanan problemle de ilgisi yok. Ata'yla konuştuk, bu dizinin marka olduğunu ve kendisi olmadan da devam edeceğini söyledi. Son yedi bölümde Ata Demirer, kadroda olmayacak. Diziyi 100'üncü bölümde bitireceğiz" açıklamasını yaptı.




    arkadaşlar yazıya bir göz attıktan sonra yapın isterseniz




  • AVRUPA YAKASI
    Bölüm 85
    19 Nisan Çarşamba 20:00'de


    Kahkahanın kralı "AVRUPA YAKASI" ait olmak istediği havalı Nişantaşı hayatı, çalıştığı moda dergisi, tam bir beyaz Türk olan aşık olduğu erkek ve bu dünyanın tam zıttı hayat görüşüne sahip ailesi arasında kalmış genç bir kızın yakın çevresi ile olan ilişkilerini çok eğlenceli bir dille anlatıyor. Güçlü oyuncu kadrosunun canlandırdığı muhteşem karakterleri, nefis esprileriyle herkesin kalbini ele geçiren "AVRUPA YAKASI"nda Aslı'nın ailesi Sütçüoğulları'nın evinde, çalıştığı dergide, erkek arkadaşı Cem ile olan ilişkilerinde komiklikler hiç bitmiyor. Yeni sezonda yeni karakterlerle güçlenen "AVRUPA YAKASI" övgüye ve ödüle doymuyor.
    BÖLÜM ÖZETİ:

    Volkan Selin'e sürpriz nikah hazırlıyor!
    Burhan stand-up yapmaya karar veriyor!
    Aslı, Cem'in sadakatini test etmek için ona güzel kızlar yolluyor!
    Avrupa Yakası karışıyor!

    Volkan Selin'le her ne pahasına olursa olsun evlenmeye karar vermiştir. Onun haberi olmadan yıldırım nikah hazırlıklarına başlar. Öte yandan Kubilay da Selin'i alıp Las Vegas'a götürerek orada sürpriz düğün yapmayı planlamaktadır! Selin kime evet diyecektir?
    Bülent Bey'in çapkınlığı ayyuka çıkınca, Aslı, Cem'in de ileride babası gibi olmasından korkarak bir test hazırlar. Birbirinden güzel arkadaşlarını Cem'e asılmaya yollayarak Cem'in ne yapacağını izler.
    Ama işler sarpa saracaktır. Asparagus'daki yetenek yarışmasına stand-up gösterisiyle katılmaya karar
    veren Burhan'la bütün ofis dalga geçer. Ancak ofise gelen yaşlı kadın Burhan'ın annesi olduğunu söyleyerek, onun çocukluğuyla ilgili gerçekleri anlatınca, herkes çok duygulanacak ve Burhan'la ilgili fikirler tamamen değişecektir.



    BU da ATV haberi.

    Volkan var bu bölümde demek ki...




  • quote:

    Orjinalden alıntı: ozkulse

    bağırıp çağırmaktan allah belanı versin demekten başka bi halt yaptığı yoktu zaten. o kadar parayı alınca burnu kalkmış ama şu andaki popülerliğini bu diziye borçlu olduğunu unutmuş ki bunu kendisi söylemişti. yaptığı taklitlerle nereye kadar gidebilecek. ne taklitçiler gördük bu ülkede. stand up desen rezalet zaten kafasına takmış şişmanlığını konuşmaya başlıyor şişmanlık bitiriyor şişmanlık.



    ALLAH BELANI VERSİN repliği benim de sinirimi bozuyordu.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: 57.ALAY


    quote:

    Orjinalden alıntı: ozkulse

    bağırıp çağırmaktan allah belanı versin demekten başka bi halt yaptığı yoktu zaten. o kadar parayı alınca burnu kalkmış ama şu andaki popülerliğini bu diziye borçlu olduğunu unutmuş ki bunu kendisi söylemişti. yaptığı taklitlerle nereye kadar gidebilecek. ne taklitçiler gördük bu ülkede. stand up desen rezalet zaten kafasına takmış şişmanlığını konuşmaya başlıyor şişmanlık bitiriyor şişmanlık.



    ALLAH BELANI VERSİN repliği benim de sinirimi bozuyordu.


    evet gerçekten çok antipatik oluyor.




  • dizi basına 40 milyarmı istemiş anlamadım ben?


    ata diziye cok şey katıyordu ben severım atayı..
    izlenme oranında düşme olurmu bilemem..
  • bu diziyi bir çok kişi ata için izliyordu bende dahil o yoksa izleyici kitlesi yarı yarıya azalır diyorum...atanın antipatik olan espirilri dizideki diğer karakterlerin çürümüş ve bayatlıktan kokan espirilrinden genede daha iyiydi..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.