Şimdi Ara

# VECTA Isıtıcılar # Ana Konu (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
516
Cevap
2
Favori
108.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • hala kesin bir sonuç yok. yediveren06 arkadaşımızın gönderdiği videoyu da izledim. gerçekten vaatler çok büyük. ben şuan satışta olan üründen umudumu kestim. belki aynı firmadan daha iyi ürünler çıkar umuduyla sadece takipteyim...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: yediveren06

    ilk konuda epeyce takip ettim ama artık hiç takip etmiyorum çoğu zamanda yazmak istedimsede en doğrusu yazmamam oldu. bu ilk vede son mesajım. herkesin aklı var fikri var edinmek istediğimiz fikirler bakıyorumki sadece burayla sınırlı hiçbirimizin araştırma gibi bir niyeti yok yada en azından telefon edecek kadar vakti yok.adamların yeri belli yurdu belli herşeyleri ortada git bizzat incele. belki vakti olanlar için veriyorum linki lütfen dikkatli izleyinhttp://video.yahoo.com/watch/4347166/11673012
    kimsenin destek vermesi yada zıt düşünmesi pek umrumda değil düşüncem şudur ki hiçbir bir firma asılsız bir iddia ortaya atıpda dolandırıyım kaçıyım demek için kış biterken bu ürünü sürmez piyasaya satacağı zaten sınırlı bu sene için lokantaya git karnın aç değilse yemek yemezsin kimsede üşümeden gidip soba almaz. bu kadar sınırlı bir zaman içinde voleyi vurmak içinde bayilik sistemi ile satış değil ufak marketlerde bile satış yapmaları gerekirdiki karşılasın onca reklamı. vurduk voleyi diyebilsin.
    firmanın reklam projesi başarılı öylede böylede vecta yada baytek ismi artık kulağımıza yabancı değil. reklam projesinde başardılar inşaallah bahsettikleri tüm projelerdede büyük başarı elde ederler. sermayeden mühendisine kadar bir türk firması dünya devi olur.



    İnsallah dunya devi olunur fakat bileginin hakkıyla olunsun... Arkadasım malesef verdigin linki tıkladım 30 dakikam daha gitti. Buda bir reklam filmi tabiki normaldir. 7 yıllık bir arge calısmasından sonra dunya patentleri, kalite belgelerimizi tamamladık. Olagunstu hızlı bir sekilde ısıyı bir yerden baska bir yere hic kayıpsız hatta kilometrelerce transfer edebiliyoruz.12 ulke ile ticari faaliyete gectik ikna olmayan hic kimse cıkmadı. Tuketime gelindiginde ilkinde cok vurgulayarak %80 e varan dedi ondan sonra hep ustune basa basa %80 demeye basladı, elektrikle ısınma yapılan bir eve 100 TL fatura geliyor ise 1 ay sonra bu cihaz kullanımında 20 TL gelir dedi, carpıcı olan bir acıklaması ise bizim urunlerimiz radyator tarzı calısır oldu, nasıl ki soguk bir eve girildiginde kombi radyatoru acıldıktan 15 dakika sonra max. ısı uretmeye baslar, bizim cihazımızda ilk 15 dakikadan sonra yavas yavas ısıtma yapar vs. vs. nanoteknoloji ve olaganustu lafı en az 15 kez tekrar edildi gelelim sadede yine doyurucu acıklayıcı bir kısım yok yazık oldu bos yere 30 dakika bir yerini kacırmamak icin izledim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samet007tr -- 25 Ocak 2009; 2:33:31 >




  • hadi bizim millet saf hemen kanıyor.12 ülke ile irtibattayız oralarla anlaşma yapıyoruz diyor bizim gibi safları mı bulmuşlar?
    haber programı olduğu için adam teknik detaya girmiyor.zaten arada bir laf etti 7 sene arge çalışması yaptık bu teknolojiyi geliştimek için.bakın soba elektirkli ısıtıcı falan demiyor adam yeni bir ısıtma teknolojisi bulduk,bu teknolojiyi kombide de kullanırsın elektirkle çalışan ısıtıcı da olabilir bu diyor.neyse... kimseden yardım almadık eğer alsaydık 3 senede belki bu ürün çıkardı dedi.yani adamlar teknolojileri çalınmasın diye azami çaba içindeler doğal olarak...ben teknik verileri paylaşmamalarını çok doğal buluyorum.şimdi akbaba gibi bekleyenler var bunun çakmasını yapmak için.eğer dedikleri doğruysa(eğer doğruysa diyorum yorumum yok)ben olsam bende devlet sırrı gibi saklardım."ben elektirikçiyim ben ısıtma sektöründe çalışıyorum bu böyleyken böyle olur buna imkan yok" diyenleri ben anlıyorum da adam yeni birşey buldum icat ettim diyor.icat zaten olmayanın yerine konandır.
    ben hala bekleyelim görelim sonra yargılayalım diyorum.
    kişisel kanı fikir görüş okumaktan en son ne oldu ne bitti hala anlayamadık.
    bizim insanımız garip.önce olmaz diyor dalgasını geçiyor eleştirisini tapıyor ondan sonra nedir değildir araştırmaya çalışıyor...bilim toplumları ürünün gelişimini bekler işe yararsa üzerinde durur,değilse yüzüne bakmaz...




  • kimse kusura bakmasin, bu cihaz için bu kadar kafamizda olumsuz fikir yaratan yine bizleriz.
    yüzlerce post içinden kaç tanesi gerçekçi bilgi içeriyor?
    hala alipta test eden, gerçek verileri buraya koyan yok maalesef.

    kim ne derse desin, vecta ile ilgili aklimda tek bir olumsuz fikir yok.
    toshiba klima ile reklamlarda dönen tasarruf olayına niye bu kadar tartışmadık?

    ürünü almak için uğraştım ama bir netice henüz bulmuş degilim.
    imkan olduğu taktirde direk alicam ve kullanicam.

    ama kış bitiyor, işin ters tarafı bu.
    bir anda önce ürünün satışa sunulması dilegiyle.
  • Konuda yine genel yorumlar fazlalaşma başlamış. Bu konuda da konunu odağını korumak için silinen mesajların haddi hesabı yok.

    Bu cihaz veya diğer cihazlar hakkında genel yorumlarınız, karşılaştırmalarınız ve fikir alışverişleriniz için aşağıdaki konu açılmıştı. Bu konuda yazdığınız uzun uzun yorumlarınız eğer tahmine ve yoruma dayanıyorsa siliniyor, vaktinize yazık. Aşağıdaki konu tartışma platformu gibi kullanılabilir.

    # Elektrikli Isıtıcılar Hakkında Herşey # Karşılaştırma, Yorumlarınız.
    -http://forum.donanimhaber.com/m_29253415/tm.htm

    Daha önce de belirtildiği uyarıları dikkate almamakta ısrar eden üyelerin "Klima, Soğutma ve Isıtma Sistemleri" alt forumuna mesaj yazmaları engellenecektir; sonra sitem etmeyin.




  • Forumda VECTA hakkında tüm yazılanları okudum. Çıkardığım sonuçlar:

    -Firma web sayfasında hala "Yetkili Satıcı/Servis" bölümü boş. Yani bu kadar reklama para harcayan bir firma, herhalde garantisi olan bu ürünün başvuru adreslerini yayınlamalıydı.

    -Dış ortam sıcaklığı belli olmadan, "oda sıcaklığını 20 derecede tuttu" gibi bir söz, gerçekten göz boyama amaçlı bir söz. Hiçbir bilimsel testten geçirilmeden rant amacıyla tüketiciler yanıltılmakta.

    Yani profesyonel bir pazarlama ve kazıklama ile karşı karşıyayız gibi görünüyor!

    Vatana millete hayırlı olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MerakliMucit -- 25 Ocak 2009; 19:27:50 >
  • VECTA ESD1 800 Watt A+++++ Elektrikli Soba / ( 16 - 22 m2 ) Detay Bilgisi

    Vecta ESD1 800 Watt sobalar 16 - 22 m2 lik bir alan için kullanılması tavsiye edilir.

    İlk Kullanımda Isıtıcının 24 Saat Çalışır Halde kullanılması gerekir.

    İlk 24 Saat'ten sonra, Vecta Ortam İçerisindeki herşeyi tam anlamı ile ısıttıktan sonra , 36 saat içerisinde sıcaklığı istediğiniz düzeyde hissedebilirsiniz.

    İnfrared Isıtıcılar sadece gördükleri alanı ısıttıklarından , kapatıldıkları andan itibarende ısı sıfıra iner. Vecta Ürünleri Termostat'a girdiğinden daha az enerji ile daha fazla Isı vermektedir.

    Moleküler Isı Transferleri Sistemi ile madde, atomları etrafında sürekli hareket halinde bulunan elektronların ısı yüküyle yükletilip yüklenmiş oldukları bu ısı yükünü diğer atomların elektronlarına aktarmasıyla, ısı enerjisinin hızlı bir şekilde iletilmesini sağlayan nano teknoloji sayesinde, ısıtma teknolojilerinde bugüne kadar geliştirilmiş en ileri sistemdir.

    Vecta ESD1 800 Watt Soba 700 watt ile çalışmaktadır. Maxiumum düzeyde çalıştığında 800 Watt da dayanmaktadır.

    Günlük Olarak 11 Saat çalıştırıldıldığında Aylık Olarak Elektrik Tüketimi 58 TL olarak hesaplanmıştır. Bu süre Termostat Baz Alınarak'da yapılmıştır.

    Vecta Isıtıcılar, Düşük Enerji İle Yüksek Isı Sağladığından Bilinen tüm ısıtma sistemlerinden farklı olarak ısıtma kapasitesi çok yüksektir.

    Sağlığa Herhangi bir zararı Dokunmamakla beraber , Ürün kullanımı ile de oldukça güvenli, pratik ve Dekoratiftir.

    Vecta Isıtıcılar ile Yüksek Elektrik kaybını önleyerek Tasarruf yapabilecek, Ülkemizdeki Yıllık Enerji Kaybına Son verecek, Tamamen Yerli Üretim Olan bu üründe Ülke Ekonomimize Katkı sağlayabileceksiniz.




  • sormak isterim...

    2 kademeli ıstıcıyı nasıl 800e düşürdünüz ?.. merak ettim ? Yapan adam 3.kademe tuşumu koymuş..



    ikiside aynı elektriği tüketti çünkü ikiside 800 watt ama nedense vecta sıcaklığı 19 dan 23 e çıkardı
    bizim luxel 18 den 24 e çıkardı. yazmışsınız.
    ayrıca elektrikçi dükkanına yani o kadar ufak alana o kada testi nasıl yaptınız

    ikiside 800w değil ne yazıkki bunuda söyleyeyim dediğiniz biraz ısıtıcıyı araştırdım
    http://www.luxell.com.tr/home.asp?kat=isiticilar&urunid=454
    ne kadar türk sitelerinde 2000w yassa bile kendi sitesinde 2400 w 2hot 1 kademe cold diyor
     # VECTA Isıtıcılar #  Ana Konu


    bu nedenle daha güvenilir ve düzgün açıklamalar tutarlı açıklamalar yapınız (yalan dolana karalamaya gerek yok)

    9 m oda 3m*3 diyelim nerdeyse kutu gibi saylır bu odaya 1 masa bir koltuk koysanız . bir de sepha belki vardır buharla bile ıstırsınız ..
    vectanın kaplıyacağı alanı ve vectanın dış (alümünyum)dış sıcaklığının 75 derece olduğunu düşünürsek size zaten vecta büyük gelir.


    saygılarımla




    Gücü ayarlamak için bir regülatör bunun için yeterli ve yaklaşık 196 volt da da cihaz çalışınca 800 watt çekiyor.(P=V^2/R) 1000watt=220^2/R R=48.4 ve 800*48,4=V^2 burdan V=196 volt da çalıştır 800 watt çeker ama
    neyse o kadar önemli değil bunlar herkes bilir...Madem reklamı çıktı luxellin buyrun burdada satışını yapan site birazda bunlara baksanız iyi olurdu

     # VECTA Isıtıcılar #  Ana Konu


    benim elimdeki kutuda da 2000 watt 1000 watt yazıyor kademeleri ayrıca dediğiniz gibi cihazda 3 kademe var 2 si 1 kw da çalışıyor diyor kullanım kitapçığında ve 1 i 2 kw da :)
    ayrıca metro marketlerde 16 ytl isteyen gitsin baksın isteyen alsın...nese konu bu diğil.demem şu ki:

    benim yalanla dolanla vecta yı karalamam yada luxell i de övmem etik olmaz bu ama yaptığım kendim için kısa zamanlı 3 saatlik küçük bi test uyarayım asıl testleri vectadan bekliyorum...

    zaten web sayfası 24 saat de oda rejime girer diyor ama genede pek iç açıcı değil sonuçlar okuduğum ve denediğim kadarıyla... bu arada bir yerde gördüm TSE onay vermemiş cihaza ve onaylıymış gibi lanse etmişler onuda anlamış değilim ne diyelim hayırlısı olsun...

    Saygılar sevgiler, iyi forumlar...




  • odayı havalandırma demiyor zaten öyle saçma şey mi olur?
    kombi yakan adam infrared yakan adam kışın ne kadar kapı baca açıp havalandırbilyorsa sende onu yaparsın..
    quote:

    Vecta Ortam İçerisindeki herşeyi tam anlamı ile ısıttıktan sonra , 36 saat içerisinde sıcaklığı istediğiniz düzeyde hissedebilirsiniz.

    hava demiyor dikkat ederseniz.ortam içindeki herşey diyor.ayrıntılarda ilginç şeyler var zaten...

    hayır bir de anlamadığım bir konu var şu başlıklar açıldığından beri.
    başka bir başlıkta daha yazdım adam infrared üreticisi ve reklamında "diğer infraredlerden yüzde 50 daha ekonomiktir" yazmış.ve bir allahın kulu "ya sen nediyorsun be kardeşim,sihir mi yaptın bir infrared diğerinden iki kat daha az nasıl yakar?dolandırıcımısın yalancımısın sen?" dememiş.birkaç üründe falan daha gözüme çarptı bu..adam yeni birşey buldum diyor adamlara söylenmeyen dolandırıcısından tut hırsızına kadar..çifte standartmı bu işimize geldiği gibimi konuşmayı seviyoruz bu söylenenlerin arkasında artniyetmi var nedir anlamadım ben bu işten birşey...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 26 Ocak 2009; 10:24:53 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: feylezof

    nohutcuk

    Senin bu yukarda yazdıkların akıl karımı ha,kim 24-36 saat evinin içini havalandırmaz,Türk halkı temizdir,öyle kışa girerken evini,odasını kapatıpta pis kokuda oturmaz,saçma sapan bir teknoloji eger bu şekilde ise,ne o sobayı(vectayı)yak 36 saat sonra ısınmaya başla,ee ben çalışıyorsam ne olacak eve adammı tutacagım bu cihaz içinyada açık bırakacagım ev Allaha emnat kalacak yangına karşı,hadi kardeşim hadi.


    kombiyi yaktıktan sonra kaç dakikada devereye giriyor? inf ısıtıcının karşısına geçmeden kaç dakikada ısınıyorsun.. ? (köşe bucak)

    Demek istedediğim zaten siz akşamları 1-2 veya 3 saatlik kullanım yapacak iseniz zaten vecta boşa almış olursunuz.

    Bakınız vecta Dış Isı Sıcaklığı 73 derece?

    Bu arada Evinizi kaç saat havalandırıyorsunuz?

    Dışarıda kar varken ,yağmur yağarken veya dışarısı 0 derece iken 2 saat açık mı bırakıyorsunuz?

    Bakınız inf.led ıstıcılar açık mekan için dir. uyarısı Web Sitelerinde War. Gördükleri Yerleri ıstılırlar inf. led ısıtıcıyı açık havada dışarıda kar yağarken önünde dururusanız ısıtır. peki 180 derece yanı ne olur.

    Burada olumsuz yorum yapan bazı ardaşları (sözüm meclisten dışarı).. Herkes Alınmasın

    forumda yine bu başlık altında aldıkları denedikleri başka marka inf. led ısıtıcı ların yorumlarını, resimli anlatımlarını görmekteyim. Hatta 2000w inf led ıstıcınının diğer inf led ısıtıcılara göre %30-50 avantajlı olduğunu söylüyorlar. peki bu nasıl oluyorda inanıyorlar ..

    o zaman fizik kimya ısıtıcı müh. bilgileri buna izin veriyor değil mi?


    Herkesin Kendi aklı var isterlerse alırlar istemezler ise almazlar.. Zorlama yok..

    Kusuruma bakmayın artık Vecta Hakkında yorumlar yapmamaya çalışacağım..

    Bazı arkadaşlarda yorumdan çok art niyet görmekteyim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nohutcuk -- 26 Ocak 2009; 10:55:40 >




  • tasarruf elektronların ısı taşımasına dayandırılıyorsa saçmalıktır, gerçek zamanla ortaya çıkacaktır. Tabiki bu arada buna aldananlar zararlı çıkacaktır.

    800 wattla 2000 watt kadar ısınmak elektrik sobasıyla değil ancak ısı pompasıyla olur yani klima ile

    Mesela: 9000 BTU luk klima yaklaşık 900 watt.h elektrik harcar kompresör kalitesine göre yaklaşık 2000-2500 watt.h eşdeğeri ısı verir.


    quote:




    Moleküler Isı Transferleri Sistemi ile madde, atomları etrafında sürekli hareket halinde bulunan elektronların ısı yüküyle yükletilip yüklenmiş oldukları bu ısı yükünü diğer atomların elektronlarına aktarmasıyla, ısı enerjisinin hızlı bir şekilde iletilmesini sağlayan nano teknoloji sayesinde, ısıtma teknolojilerinde bugüne kadar geliştirilmiş en ileri sistemdir.






  • nohutçuk,


    Sizi bilememde biz ailecek -7 derecede bile evimizi 2 saat pencereleri tam açarak havalandırıyoruz,yoksa ev tam havalanmaz,dogrusuda budur,ve bu cihaz Türk ev halkına uymaz belki işyerlerine olur ama oralarada uymaz 36 saat çalışılan hangi işyeri var fabrikalar hariç buda fabrikalara uymaz,yani siz baştan karasınız.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: goalya

    cihazı sürekli çalıştırdım ısıyı 19,5 ta sabit tutuyor dışarısı ısınsada da soğusa da... ancak neden bilmiyorum belki de yalıtım eksikliğinden ve ya başka bir sebepten 20 nin üzerine çıkmıyor. ama oda komple aynı derece. ha bu tabi aydın ve civarı iklimine göre. bi de bu havalara göre. o yüzden burda havaların 0-5 derece arası olduğu günlerde izlenimlerimi yine yazıcam. ancak daha önce yazdım yine yazıyorum her türlü ihtiyacı karşılar yani herkesin isteklerine cevap verir demiyorum. hele evi benim gibiyse denediğim ve gördüğüm gibi 20 'C nin üzerinde bişi beklemek zor.
    bizim buraların ikliminde üzmez şimdilik. dediğim gibi heralde 70-80 gibi de fatura gelir. 24 saat 19,5 gibi falan olur... soğuk havalarda ne kadar süreyle ısıyı 20 ye getirir bakıcaz onu da yine en net haliyle yazıcam

    temostat maximumdamı?
    termostat devreye girip çıkıyor mu?




  • arkadaşlar buraya nasıl video gönderebilirim acaba
  • Bir paylaşım sitesine koyarsınız, linkini de buradan verirsiniz.

    quote:

    Orjinalden alıntı: komador

    arkadaşlar buraya nasıl video gönderebilirim acaba
  • quote:

    Orjinalden alıntı: feylezof

    nohutçuk,


    Sizi bilememde biz ailecek -7 derecede bile evimizi 2 saat pencereleri tam açarak havalandırıyoruz,yoksa ev tam havalanmaz,dogrusuda budur,ve bu cihaz Türk ev halkına uymaz belki işyerlerine olur ama oralarada uymaz 36 saat çalışılan hangi işyeri var fabrikalar hariç buda fabrikalara uymaz,yani siz baştan karasınız.


    Tebrik ederim sizi eviniz kötü kokulardan mikroplardan arındırmak için -7 derecede 2 saat havalandırıyorsunuz. 2 adet pencere 30cm X 30cm olsa. ev havalandırdıktan sonra -0 derece oluyordur herhalde. Bilmiyorum
    Benimde ailem var cocuklarımda, eşim evi havalandırıyordur herhalde ben işte oluyorum o bunları yaparken çünkü
    Eşimde Türk ve HalkTan birisi Benim Gibi, ama az önce sordum 2 saat yapmıyormuş onu öğrendim.

    Gerçekten Sizi Tebrik ederim .. Türk Halkı adına konuşup -7 derecede 2 saat evi havalandırdığınız için

    Zaten Vecta size uygun değil kanatimce

    edit : Cümle düşüklüğü ve bozukluğu oldu ama düzeltemedim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nohutcuk -- 26 Ocak 2009; 14:54:52 >




  • arkadaşlar vecta ısıtıcı alanların dikkatine fabrikayı aradım az önce ve yeterli verim alamadığımı söyledim ürünlerin hepsi içerisine ısı yansıtma sistemi kuruyorlarmış bilginize sunulur vectayla ilgili detaylı bilgi almak isteyen arkadaşlar 0212 876 45 47 nolu telefondan bilgi alabilirler herkesin elindeki ürünler alınıp yerine yenisi verilecektir bilginize...
  • Ya arkadaş olaya bakarmısın,hem kesintisiz kullanacaksı yani kapatmıyacaksın diyorlar,Sonrada 11-12 saat kullanırsanız termostatta yaparsa bilmem şu kadar harcar diyorlar.Yahu peki nasıl günlük 12 saat kullanacagız çöz çzebilirsen. önce 48 saat açık kullanacaksın sonra kapat,tekrar aç yine 48 saat.Hadi bakalım.

    İşin gerçeği ne biliyormusunuz herkez boş konuşuyor.Bir VECTA yetkilisi yazşın şuraya bu cihazın ısı verimi Kaç Watt ,joul,Btü,Kcal,dir. biz gerisini açıklarız vatandaşa .Laf salatasına gerek yok ne harcıyorsun ,ne veriyorsun,gerisi hikaye.,!!!!!

    quote:

    Orjinalden alıntı: nohutcuk

    VECTA ESD1 800 Watt A+++++ Elektrikli Soba / ( 16 - 22 m2 ) Detay Bilgisi

    Vecta ESD1 800 Watt sobalar 16 - 22 m2 lik bir alan için kullanılması tavsiye edilir.

    İlk Kullanımda Isıtıcının 24 Saat Çalışır Halde kullanılması gerekir.

    İlk 24 Saat'ten sonra, Vecta Ortam İçerisindeki herşeyi tam anlamı ile ısıttıktan sonra , 36 saat içerisinde sıcaklığı istediğiniz düzeyde hissedebilirsiniz.

    İnfrared Isıtıcılar sadece gördükleri alanı ısıttıklarından , kapatıldıkları andan itibarende ısı sıfıra iner. Vecta Ürünleri Termostat'a girdiğinden daha az enerji ile daha fazla Isı vermektedir.

    Moleküler Isı Transferleri Sistemi ile madde, atomları etrafında sürekli hareket halinde bulunan elektronların ısı yüküyle yükletilip yüklenmiş oldukları bu ısı yükünü diğer atomların elektronlarına aktarmasıyla, ısı enerjisinin hızlı bir şekilde iletilmesini sağlayan nano teknoloji sayesinde, ısıtma teknolojilerinde bugüne kadar geliştirilmiş en ileri sistemdir.

    Vecta ESD1 800 Watt Soba 700 watt ile çalışmaktadır. Maxiumum düzeyde çalıştığında 800 Watt da dayanmaktadır.

    Günlük Olarak 11 Saat çalıştırıldıldığında Aylık Olarak Elektrik Tüketimi 58 TL olarak hesaplanmıştır. Bu süre Termostat Baz Alınarak'da yapılmıştır.

    Vecta Isıtıcılar, Düşük Enerji İle Yüksek Isı Sağladığından Bilinen tüm ısıtma sistemlerinden farklı olarak ısıtma kapasitesi çok yüksektir.

    Sağlığa Herhangi bir zararı Dokunmamakla beraber , Ürün kullanımı ile de oldukça güvenli, pratik ve Dekoratiftir.

    Vecta Isıtıcılar ile Yüksek Elektrik kaybını önleyerek Tasarruf yapabilecek, Ülkemizdeki Yıllık Enerji Kaybına Son verecek, Tamamen Yerli Üretim Olan bu üründe Ülke Ekonomimize Katkı sağlayabileceksiniz.





  • Yeni çekilen resimlerde dipte ortada bir fan görünüyordu demek ısıtmadığı için eskilere de fan takacaklar.

    Al sana süper moleküler iletimli ısıtma = 800 wattlık fanlı ısıtıcı oluyor

    quote:

    Orjinalden alıntı: likarado

    arkadaşlar vecta ısıtıcı alanların dikkatine fabrikayı aradım az önce ve yeterli verim alamadığımı söyledim ürünlerin hepsi içerisine ısı yansıtma sistemi kuruyorlarmış bilginize sunulur vectayla ilgili detaylı bilgi almak isteyen arkadaşlar 0212 876 45 47 nolu telefondan bilgi alabilirler herkesin elindeki ürünler alınıp yerine yenisi verilecektir bilginize...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mastor1

    Yeni çekilen resimlerde dipte ortada bir fan görünüyordu demek ısıtmadığı için eskilere de fan takacaklar.

    Al sana süper moleküler iletimli ısıtma = 800 wattlık fanlı ısıtıcı oluyor

    quote:

    Orjinalden alıntı: likarado

    arkadaşlar vecta ısıtıcı alanların dikkatine fabrikayı aradım az önce ve yeterli verim alamadığımı söyledim ürünlerin hepsi içerisine ısı yansıtma sistemi kuruyorlarmış bilginize sunulur vectayla ilgili detaylı bilgi almak isteyen arkadaşlar 0212 876 45 47 nolu telefondan bilgi alabilirler herkesin elindeki ürünler alınıp yerine yenisi verilecektir bilginize...




    mastor1 katılıyorum. konuyu baştan sona okuyunca, vecta nın yazılan yorumlarla birlikte evrim geçirdiği görülüyor. sanırım vecta mühendisleri burayı baya bir takip ediyor. vecta da olmasını istediğiniz ne varsa yazın bence.




  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.