Şimdi Ara

**VECTRA A KASA KULLANICILARI** TAVSİYELERİNİZE İHTİYACIM VAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bir komşumuzda Beyaz renk 2 Parçası boyalı 160,000 Km' de 94 model klimalı 2,0 motor Vectra A kasa var..Aracı satışa çıkardı, benimde arabaya ihtiyacım var..Bana olur fiyatı 9,000 TL..
    Vectralar hakkında çok bilgim yok..Nasıl araçlardır..Nelere dikkat etmem gerekir..Vectra' lar hakkında iyi şeyler okumadım; ama özellikle A kasaların ayrı tutulduğu izlenimi oluştu bende..Tavsiye ve tecrübelerinizi yazarsanız inanın çok yardımcı olmuş olursunuz..Özellikle kullanıcıların değerli katkılarını bekliyorum..Saygılarımla...



  • dayimda vardi eskiden 94model a kasa vectra..araba surmeyi ilk ogrendigim zamanlarda o arabayla bisuru maceram olmustu cok teknik anlamda biseyler soyleyemem ancak motor performansi gayet guzel tatmin ediciydi..180-200 rahat goruyoduk..2.viteste 100u zorluyodu yakit konusunda biraz bonkor..motor hacmi buyuk ve eski araba oldugu icin haliyle cok ekonomik olmaz..konforu fena degildir rahat bi arac..dayimin arabasinda hidrolik direksiyon yoktu ve gercekten cok buyuk bi eksiklik bence..cok yorucu oluyo hidrolik direksiyon olmayinca bakimi arizasi falan pek bilmem belirttigim gibi..genel olarak o fiyat araliginda alinacak guzel bi arac bence




  • up
  • performansı iyidir.kadranı bitirir 2litre olanları.biraz fazla yakar,bunu haricinde sorun çıkarmaz.şimdiki opeller gibi sorunlu değil vetcra a.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: berat23

    performansı iyidir.kadranı bitirir 2litre olanları.biraz fazla yakar,bunu haricinde sorun çıkarmaz.şimdiki opeller gibi sorunlu değil vetcra a.


    Cevabınız için teşekkürler..Vectra A kasaların yeni kasalara göre daha sorunsuz olduğunu çok duydum..Kasalarıda hala güncel..Nasipse alıp binilecek bir araç gibi..Yakıt konusu malumunuz en yegane çözüm lpg..
  • Araca bir kaç kez yolcu olarak bindim..Beni en çok şaşırtan 94 model aracın son derece sessiz ve konforlu oluşu idi..Yürürü mükemmele yakındı..
  • Öncelikle son kasa vectra'ları 3 sene kullanmış biri olarak hiç ama hiç beğenmedim,sevemedim ,kullanırken de her gün "tüh be "dedim.

    Fakat bir önceki kasa yani sizin "A" dediğiniz ve ondan önceki kasanın yeri gerçekten ayrıdır.

    Hatta bence Opel'i Opel yapan vectra kasaları bunlardı.

    Sorunlu olanlarını duymadım ama bu yoktur demek değil,çünkü her arabanın cilvesi olur bence.

    Daha dün arkadaşımın 2001 modeline bindim,şu anda 213 bin km'de.Hala taş gibi ve konforlu. Fakat emsallerine (2.0 motor)fazla yaktığı bir gerçek.

    Yavaş yavaş satma zamanı geldiğini söylüyor;"bu km'yi bulduktan sonra bana masraf çıkarmaya başlar,arabadan memun olsam da artık satacağım "diyor.
  • Koca forumda Vectra A' yı Bilen-tanıyan-kullanan sayısı bu kadar mı yahu..
  • Değerli yorumlarını esirgemeyen arkadaşlarıma teşekkür ederim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.