Şimdi Ara

!!!!! VEDAT YENERERİN YAZISI !!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kötülüklerin anası Şeytan''dır derler. Türkiye''nin başına bu kötülükler nereden geliyor, şeytan kim? Tabii ki ABD. Savunma Bakanı Donald Rumsfeld geçenlerde yine "Türkiye Irak''a geçmemize izin verseydi böyle olmazdı" dedi. Kısaca "ya bizdensin, ya da değilsin" mesajını tekrarladı. ABD ya havuç veriyor ya da sopa. Ödüllendirilmediğimize göre Türkiye''nin sopalandığı ortada.
    Güneydoğu''da başlayıp ülke geneline yayılan olaylar ve yeni Apo lakaplı Osman Baydemir''in ABD''nin apar topar Adana Konsolosluğu''na gitmesi, oynanan oyunu açıkça ortaya koymuyor mu? Baydemir, bundan kısa bir süre önce de ABD''ye gitmiş ve birileriyle görüşmeler yapmıştı. Kendisine Ankara ve başbakanlık yerine ABD''nin Adana Konsolosluğu ile ne işi olduğunu sormak lazım. Yoksa birilerinden talimat mı alıyor?
    Ey millet uyanın!.. Sağ gösterip sol vuruyorlar.
    ABD zayıflat, böl ve yönet politikasını resmen uyguluyor. Kimsenin kuşkusu olmasın; nihai amaçları Türkiye''yi bölmektir.

    Daha ortada Adana konsolosluğu yokken, yıllar önce ABD''nin başka yer yokmuş gibi, kuş konmaz kervan geçmez Tarsus''a Amerikan Koleji açması, aslında uzun vadeli planın bir parçasıdır. Ardından da Adana''ya yardım ve destek adı altında açılan konsolosluk ve üs, kötü emelleri ortaya çıkartmaktadır. ABD için artık SSCB tehlikesi yok. Irak tamamen işgal altında ve her şehir yeni bir üs oldu. Son olarak da Romanya ve Bulgaristan''ın yanı sıra Gürcistan''da ABD askeri üsleri açıldı. Kısaca, yıllarca nükleer silahlarını tuttuğu İncirlik üssüne artık ihtiyaçları yok. Bu konuda cumhurbaşkanı bile konuşmaya çekinirken ben vatanın sahibi olarak açıkça ABD''ye kapıyı gösteriyorum. ABD derhal İncirlik''ten çekilsin ve Adana Konsolosluğu''nu kapatsın. PKK''nın İmralı''dan yönetildiği büyük bir yalandır. İmralı''daki zavallı durumdadır ve kimsenin onu taktığı yok. PKK ve bölücü hareketler resmen Adana''dan yönetiliyor. İstanbul''da İstinye sırtlarına kale gibi yapılan ve içinde yaklaşık 1500 kişinin çalıştığı ABD Başkonsolosluğu sadece vize mi veriyor sanıyorsunuz. Irak''taki Türk varlığını görmezden gelen ABD, Türkiye''ye de el atmış durumda. İstediği partiyi işbaşına getiriyor, istediği gazeteciyi, bilim adamını, bürokratı, yazarı, satın alıyor. Güneydoğu başta olma üzere pek çok bölgeyi Türkiye''den kopartmak için planların uygulamaya konulduğu çok açık. Bu plan ya gecikmeli yapılacak ya da hızlanacak. Havuç gecikme, sopa hızlandırma şeklinde. ABD''nin işbaşına getirdiği Tayyip Erdoğan''ın "İstanbul''u dünya şehri yapacağız" ifadesi doğrudur. Ardından da "çek elini buradan, burası Türkiye değil, dünya şehridir" diyecekler. ABD''nin "Long War" yani "Uzun Savaş" adını verdiği "İslamiyetle savaş"ta Türkiye çok önemli bir sütundur ve bu sütunu yıkmadan, zayıflatmadan bir arpa boyu yol alamazlar. Avrupa''nın göbeğinde Bosna''da adı Ahmet, Ayşe ve Mehmet olduğu için öldürülen 250 bin Müslüman bunun en büyük göstergesidir.

    Gelelim Irak''a… Herkes aklını başına alsın, ABD Irak''tan asla çıkmayacak. Bugüne kadar milyar dolarlar harcanarak, özel demir ve betondan yapılan kale gibi şehirler, bunun en büyük göstergesidir. ABD ekonomisi ucuz petrol olmadığı sürece yaşayamaz. Bunu da ancak çalarak elde edebilir. Trilyonlarca dolar borç batağındaki ekonomi alarm veriyor. Üslerine çekilen ABD askerleri için Kosova''daki Ferizay üssü benzeri şehirler yaratılıyor. İçlerine Mc donalds, Pizza Hut, vs kurup dengesi bozuk paralı ve ruhsuz askerleri biraz olsun rahat ettirecek ortam yaratılıyor.

    Resmen tükenme noktasına gelmiş ve parçalanmış olan PKK, hem Irak''ta hem Türkiye''de AKP ve ABD''nin gayretiyle 3 yıl içinde balon gibi şişirildi, canlandırıldı ve tehdit ederek, korku yaratır hale getirildi. Kimse kendisini akıllı zannetmesin. Millet bunu görüyor. Bana gelen özel bilgilere göre, PKK kırsal alanda açlık sınırında yaşayan fakirlerin çocuklarını kiralamaya başlamış. Kızlara aylık 400, erkeklere de ayda 500 dolar örgüte katılıp terörist olma kirası ödedikleri belirtiliyor. Fakir ve çok çocuklu garipler de çaresiz olarak bunu kabul ediyor. Türkiye genelinde olay çıkartan, yakıp yıkanların toplamının 2-3 bini geçmemesi, aslında Kürt halkının PKK''dan nefret ettiğini ve destek vermediğini gösteriyor. Bunu bilen ABD örgütü sadece korku salarak ayakta tutmaya çalışıyor. Örgütün resmen parayla ayakta durduğu çok belli. Bu taktik ABD taktiğidir ve PKK''ya kimin akıl verdiği ortadadır.

    ABD kendi içimizde kavga etmemizi sağlıyor. Bunu da şeytanca yapıyor. "Bir gün beni, bir gün seni kullanma" taktiği ile milleti uyutup parmağında oynatıyor, Türkiye''nin önünü tıkıyor. Türkiye milleti derhal bölücülükten başka hiçbir işlevi olmayan ABD''nin Adana Konsolosluğu''nu ve incirlik üssünü kapatması ve Osman Baydemir gibi belediye başkanlarını ve politikacıları millete zarar veremeyecek hale getirmelidir.
    Eğer aynı tas, aynı hamam devam ederse, cumhuriyet düşmanlarının cenneti haline getirilen Türkiye Cumhuriyeti''ni bir oldu bittiyle parçalanmaktan hiç kimse kurtaramaz. Fazla vaktimiz kalmadı!..

    Vedat yenerer/www.internetajans.com







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.