Şimdi Ara

venice 3200+ msi k8n neo2 platinum msi 6800 agp tagan 480 ve açılmayan bilgisayar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ufak bir donanım güncellemesinden sonra yeni aldığım amd venice 3200+ ve msi k8n neo2 platinum eski sistemimde kullandığım msi 128mb 6800agp ve tagan 480watt güç kaynağıyla birlikte çalıshmamaya başladı. bir arkadashımdan aldığım tagan 380watt güç kaynağıyla sorunsuz çalıshtırabiliyorum bilgisayar. aynı shekilde benim 480watt güç kaynağımda onun bilgisayarını sorunsuz şekilde çalıshtırıyor. sistem için sadece gerekli parçaları takıp elektrik verdiğimde fanlar bir defa dönüp duruyor. sorun nerden kaynaklanıyor olabilir acaba. yardımlarınız için shimdiden teşekkürler.



  • kısa devre yapıyor olmalı topladığın sistemi birde kasa dışında caliştir bakalım gene ayni şeyi yapacakmı. Büyük bi ihitmal kısa devre yada power arızalırıd ama çalişiyor diyosun demekki kısa devre var bilgisayarında
  • Board statik yapmış olabilir diyeceğim ama kesin bir çözüm getirmez sanırım ve anlattıklarından da statik olmaması gerekir diye düşünüyorum. Board da bir 533 psu girişi vardır onu taktığına emin ol ve takılıyken de çalışmıyor ise çıkarıp çalıştırmayı denemelisin. Olmadı arkadaşındaki 380 PSU yu sen al seninkini ona ver ...
  • anakartı kasa dıshında çalıshtırmayı deniyordum zaten bu işlemleri yaparken. yani kasadan kaynaklanan bir kısa devre olma olasılığı yok. ilk başta benimde aklıma kısa devre gelmişti ama deilmiş işte. başka yorum yapabilecek olan?
  • -Biosu Sıfırla
    -İşlemcini üzerine TAm Oturmuş FAn Oana Bak.
    -Ramleri başka slota tak belki Ram slotlarindandır-
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Naughty

    -Biosu Sıfırla
    -İşlemcini üzerine TAm Oturmuş FAn Oana Bak.
    -Ramleri başka slota tak belki Ram slotlarindandır-



    bunlardan olacağını sanmıyorum cunku sadece güç kaynağını değiştirip başka bir şeye dokunmadığımızda sorunsuz açılıyor sistem. sorun güç kaynağında olabilirmi? eğer güç kaynağındaysa neden bu güne kadar sorun çıkarmadı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.