Şimdi Ara

Venom: Let There Be Carnage (2021) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
5
Favori
5.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Targaryen96 kullanıcısına yanıt

    Ben de 2 saat sonra izleyeceğim, merak edenler için görüşlerimi belirtirim. Bu arada incelemelerde her ne kadar film ortalama bulunsa da seyirciler oldukça beğenmiş gözüküyor. Rotten Tomatoes sitesinde seyirci puanı oldukça yüksek. Benim hiçbir beklentim yok, bakalım iki saat sonra göreceğiz :)

  • Venom59 V kullanıcısına yanıt
    Bence puanı kötü olsa bile eğlenceli bir film olur ama süresi kısa ya tek şüphem o. Kısa basit bir film izlenimi veriyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • -Filmden keyif aldığımı söyleyebilirim. İlk filme göre daha iyi bir film olmuş. Ama öyle derin bir hikayesi olan bir film beklemeyin.


    -İlk filme göre bu filmdeki aksiyonu daha iyi buldum. Tom Hardy rolü yaşıyor adeta. O olmasa bu karakter bir hiç gibi. Zaten ilk filmde tutan bir şeydi bu, Venom ile Eddie arasındaki ilişki. Film daha çok buna ağırlık veriyor. Ancak biraz fazla abartı bulduğum yanları oldu bu durumun.


    -Carnage'yi çizgi film ve oyunlardan sonra beyaz perdede görmeyi çocukluğumdan beri hayal ediyordum. Sonunda bunu görmek güzeldi. Güçleri ve yapabildikleri bence iyi yansıtılmış filmde.


    -Cletus Kasady'i nasıl ele alacaklarını çok merak ediyordum. Filmde en çok merak ettiğim nokta buydu. Bu konuda biraz üzüldüğümü söylemem gerek. Biraz geçiştirmişler gibi geldi bana. Daha fazla ekran süresini hakediyordu bence. Woody Harrelson çok başarılı bir oyuncu ve bu rolün üstesinden gelebilecek yetenekte biri bence. Ama ekran süresi çok az geldi bana. Buna rağmen role yakıştırdım ben kendisini. Keşke daha fazla süresi olsaydı, daha derin ve detaylı işlenseydi karakteri film o noktada çok fark yaratabilirdi.


    -CGI gayet iyiydi bence, hiç sırıtmadı. Keşke daha fazla görebilseydik Carnage'yi ben doyamadım nedense :D


    -Onun dışında filmin sonunda yazılardan sonra çıkan sahneyi sakın kaçırmayın. Gerçi birçoğunuz zaten görmüş olabilir bunu internet aleminde.


    -Bir de çizgi roman okuyan arkadaşlara veya bu karakterleri çok iyi bilen arkadaşlara sormak istediğim bir şey var. İlk film ve bu filmin daha ciddi bir havada geçmesini bende bekliyordum sonuçta karakterimiz Venom. Ancak ben Venom ile Eddie'nin arasındaki ilişkinin nasıl olduğunu hiç bilmiyordum. Sadece çizgi filmlerden ve oynadığım oyunlardan bildiğim kadarıyla Venom'u genelde Spidey'in en ezeli düşmanlarından biri ve olarak bazen de takım oldukları anlarda gördük. Hiç Venom ile Eddie'nin ilişkisini görmemiştim daha önce ve çoğumuz bunu ilk Venom filminde gördük. Acaba bu durum çizgi romanlarda nasıl ? Aralarındaki ilişki filmlerindeki gibi mi yoksa daha mı farklı bunu merak ediyorum. Çünkü dediğim gibi benim gördüğüm Venom hep yukarıda bahsettiğim gibi ya kahramanımızla kıyasıya dövüşür bazen de takım olurdu. O yüzden filmde iki karakterin ele alınışının daha ciddi bir tonda olup olmaması bu açıdan bakıldığında ne kadar doğru ona bir türlü karar veremiyorum açıkçası.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venom59 -- 16 Ekim 2021; 0:50:43 >




  • cidden kötüydü


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    carnage gibi en güçlü symbiotu bu kadar kolay harcamaları cletus kasady gibi bir karakteri psikopat göstermemeleri inanın çizgi film bile carnageyi daha karanlık anlatıyordur carnage bu kadar kolay harcanmamalı umarım bu evrenlerin birleşmesinde cletus ve carnage geri döner bir şekilde
  • İlk yarı kötüydü, ikinci yarı güzeldi. Benim için 10/6-5.5 arası bir filmdi ama eğlenceliydi. Sırf carnage için izlenir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Targaryen96 -- 17 Ekim 2021; 7:43:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilen arkadaşlara sorum var.

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    carnage neden daha güçlü? neden kırmızı? venom'un kanını içince neden daha güçlü bir simbiyot çıktı? venom bu kırmızı olan deyip neden kaçmak istedi.
  • Komedi filmi izlemek isteyenler gitsin.. Spider-man vs Venom filmide Recep Ivedikle yarisik artik

  • Filmografyoutube
    Marvelin en kötü filmlerin arasında yer alacak şimdiden neden kestane serisinde yerini ayırtmış olan Venom'un devam filminin incelemesine hoş geldiniz. Metin Yazarı: Ali YAŞAR Seslendirmen: Burçin DİRENCİ Kurgu: Ali YAŞAR Beni buradan takip edebilirsiniz. https://www.instagram.com/filmograf https://www.twitch.tv/filmografmedia https://twitter.com/Filmografmedia https://discord.gg/Tv7zetKEg7 #yemeksepeti 0:00 Spoiler'siz 03:34 Spoiler'lı
    https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3Dqg5kwBfKjXE&q=EgQuLZpEGN21sYsGIhDw--EEbE7q-PnSqXe9-fGyMgFy

    Yarısına kadar spoiler yok yarısında zaten spoiler'lı diye belirtmiş.

  • Koks34 kullanıcısına yanıt

    carnage o kadar güçlü mü ya, en güçlüsü olduğunu bilmiyordum.

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    zaten delik deşik etti venomu..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çakma deadpool ama iyi çakamamışlar

  • Koks34 kullanıcısına yanıt

    E baştan uyardı kaç kişi fragmandan belliydi.

    Tek bir tane bile olumlu incelemeye denk gelmedim film hakkında ben ilk gördügümden beri olmayacağı söylemiştim.İnsanlar fanboyluk yaptığı için büyük beklentiye girmişti.İlk filmde iyi değildi.Bu Venomu anca Spidermanla beraber kapıştığı film iş yapar.Diğer türlüsü hiç beklentiye girmeyin.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • düştüğüne göre izlenir artık, boş muhabbetle 1.5 saat geçirsin yeter


    edit

    nasıl becerdilerse sıkıcı olmayı başarmışlar, 5/10




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elric. -- 24 Kasım 2021; 12:51:3 >
  • bu film ne zaman vizyona girdi ya


    düşmüş nete

  • Nymphetaminê kullanıcısına yanıt

    Film pek beğenilmeyip çok eleştirildi belki de bu yüzden vizyonda durmamıştır. Dediğin gibi malum ortamlara düşmüş. Bakalım dedikleri kadar kötü mü.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani filmi bugün izledik. İlk 30-35 dk filan nerdeyse uyuyacaktım. Karakterlerin salak salak esprileri, boktan klişeler filan filmi iyice çöpe çevirmiş. İnanılmaz derecede sıkıcıydı. Film ortalarda canlansa da genel anlamda kötüydü. Film o ilk yarım saati anlamsız olmuş, buna sadece 1 saat yeterdi. İnanılmaz abartı ve boş olmuş. Venom ve Carnage gibi vahşi yapıların katliam yaparken yine ortalıktan sıfır kan olması daha da tıraş olmuş. Komik desen komik değil, ciddi desen o da değil, kanlı sahne desen o da yok, senaryo desen o hiç yok komple klişe üzerine inşa edilmiş. Aksiyon sahnelerinde canlılık adına vasat diyorum yoksa aslında son derece berbat bir film. Neyse ki çizgiroman sevenlerden değilim. Onlardan olsam herhalde çok küfür ederdim bu filmi yapanlara.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 27 Kasım 2021; 22:37:39 >
  • İlk film neydi ki bu iyi olsun? Torent den çekip izlemem bile zaman kaybı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dün izledim allahtan 2 saat degildi.cidden aşırı kötüydü.tom hardy gibi manyak bane oynayan adam şu filme napıyoruz biz aga dememişmi

  • UHDMV adlı yerden bi kontrol edin 1080p 4k falan düşmüşmü.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.