Şimdi Ara

Veri Kurtarmam Lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ardakaşlar rollback ile bişey yaptım ve hard diskimde ki herşey silindi bilgisyar ilk aldıım günki gibi oldu diskim 4 parçaydı artk tek parça ve biçimlendirmem gerektiğini söylüyor windows yüklerken acilen kurtarmam gereken veriler var anlayacağınız format atmadım tamamen gitti herşey çözümü varmıdır nası kurtarılabilir



  • Easydata recovery ile kurtarabilirsin ama full sürümü olması gerekiyor büyük ihtimal harddiskin fat sistemini raw olarak değiştirmiştir ondan dolayı kaynaklanıyordur yani fat sistemini bozmuştur. çözümü ise formattan başka yolu yoktur.
  • zatn format atacak bişey yok bilgsiyar yeniden başladıında başlatma diskini takın diyordu bnde windows u tekrar kurdum yinede kurtarabilrmiyim
  • bende kaza ile d sürücüsüne format atmıştım daha sonra Get Data Back 3.03 programını c sürücüsüne kurup silinen 90gb lık dosyadan 45gb kısmını kurtardım tabii bazı dosyalar bozulmuştu tamamen 40gb tamamen çalışan dosya kurtardım. bu programı yüklersen belki sorununa çözüm bulabilirsin programı bulamazsan bende program serialı ile birlikte mevcut yardımcı olabilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasandlk -- 21 Aralık 2007; 17:34:28 >
  • valla ii olur ya bi rapide fln koyup linki atsan çok iyi olur gerçekten... bi deniyelm ama bnmki formattan daha öte bişey hard disk 0 almş gibi oldu 4 parça disk tek parçaya düştü
  • Getdata back ta kurtarabilir.hiç hdd ye baktınmı fat sistemini raw olarakmı görüyor eger bu şekilde görüyorsa senin raw recovery yapan bir program bulman gerekli bence sana Getdata back link atıyorum ama burdaki demo olabilir ama en azından bilgileri görebiliyormusun onu kontrol et sonra eger görüyorsa tam sürümüne bakarsın bir dener tekrar dönüş yaparsan belki yardımcı olabiliriz.
    http://www.brothersoft.com/downloads/getdataback.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MehmetBG -- 21 Aralık 2007; 20:06:00 >




  • arkadaşım moralini bozmak istemem ama ne olursa olsun recovery olayının hiç bi garantisi yok,yani windows u yükledıın zamn, senın o eskı dosyalrının üzerine de denk gelebilir ,bilgisayar orda ki verilier tamemen silmiyor ama kullanılabilir alan açıyor kendıne,açılan o alanda senın dosyaların geri getirilebilr durumda olabilir ama dediğim gibi hiç bi garantisi yok!
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kubiqb

    arkadaşım moralini bozmak istemem ama ne olursa olsun recovery olayının hiç bi garantisi yok,yani windows u yükledıın zamn, senın o eskı dosyalrının üzerine de denk gelebilir ,bilgisayar orda ki verilier tamemen silmiyor ama kullanılabilir alan açıyor kendıne,açılan o alanda senın dosyaların geri getirilebilr durumda olabilir ama dediğim gibi hiç bi garantisi yok!


    Katılıyorum
  • zatn kalmadıki bozulacak moral bi umut sadece :D:D deneyelm bakalm ya ne kdrını kurtarsam kâr kârdır
  • Umutsuzluğa kapılmak işin baştan olmayacagına inanman demektir bence denemekte fayda var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.