Şimdi Ara

Verilemeyen İnternet iptali için Cayma Bedeli Çıktı Nasıl İtiraz Edilir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, Kablonet kullanıyor idim. İzmir Konak Alsancak mahallesinde aylardır internet sorunumuz var, arada upload değeri 0 mbps değerlerine düşüyor ve internet erişimimiz gidiyordu, arıyordum ve düzeliyordu. Ama son 1 ay bu hergün olmaya başladı. Gündüzleri geliyor, geceleri gidiyordu, her gece internetsiz idim. Upload hep 0 görünüyordu. 100'den fazla kez aradım, kayıtlar oluşturdum ama hiçbir şekilde düzelmemişti. Hatta buraya da yazmıştım ve buradan @m4shroom arkadaş mesaj atarak Kıbrıs şehitleri caddesine yakın mı yaşıyorsun demişti, arkadaşta buralarda imiş ve aynı sorun onda da varmış. Ben 1 aya yakın dayanabildim, cep telefon internetimi bilgisayara bağlamaktan bıktım ki cebimden de 100 gb a yakın internet harcaması yapmıştım. Baktım sorun düzelmiyor mecburen 1 ay önce aboneliğimi iptal ettim. Birkaç gün önce Kablonet den 1950 tl cayma bedel faturası çıktı. Arayıp aylardır sorunlu olduğunu, ücretini ödediğim hizmeti alamadığımı söyledim ve hatta ekledim siz bu faturayı iptal etmez iseniz ben ücretini ödeyip alamadığım hizmetten ötürü sizi dava ederim dedim ki bu işin peşini bırakmayacağım. Talebime binaen mail geldi ve diyorlar ki sözleşmem gereği iptal ettiğim için ödemem gerekiyormuş ?! Ya küfür etmemek için zor tuttum kendimi, ben ücret ödicem ama siz hizmet vermeyeceksiniz ?! Aşağıya belirli tarihlere ait speedtest sonucu atıyorum ve devamı da var bende. Sorum şu ben keriz gibi bu faturayı ödemek istemiyorum, insanı aptal yerine koymaktır. Bildiğim kadarıyla vaat edilen hızı dahi vermemek sözleşme iptali için yeterli idi, ki benim hiç internetim yoktu. Bu aşamada nereye başvurabilirim ? BTK ? THH ? Teşekkürler

    Verilemeyen İnternet iptali için Cayma Bedeli Çıktı Nasıl İtiraz Edilir ?







  • Cayma bedeli almaları yasalara aykırı değil.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sizin durumda pek fazla yapacak bir şey yok esasen. Keşke iptal etmeden önce burada konu açsaydınız.



    https://www.turkiye.gov.tr/tuketici-sikayeti-uygulamasi


    Burayı bir deneyin isterseniz.

  • @M540 yasalardan ziyade sözleşmeye aykırı olmayabilir diye düşünüyorum.


    @XpressMusic34 Neden yapacak birşey yok hocam ?


    Nihai olarak ortada bir hizmet için ödeme yapıyorum ama hizmet alamıyorum. Bu durumda hak mağduriyeti oluşmuş olmuyor mu ? Almadığım hizmete ödeme yapmak yasal olarak doğru kabul edilebilir mi ? Ki bu aylarca süren bir durum.

  • hDundar kullanıcısına yanıt

    Merhaba hocam. En sonunda sana söylediğim gibi kavga dövüş sorunu çözdürttüm kablonete ama 2 ay sürdü tabi bu süreç. Btk ile iletişime geçtim cayma bedeli için, iptal edersen ödersin dediler. Saçmalık ama durum bu. Zaten docsis altyapısı orta şeker bir internet veriyor ping yüksek vs. birde ciddi bir sorun yaşanıyorsa, karşında klasik müşteri hizmetlerinden başka kimse yok maalesef. Sorunu devamlı şebeke ekibine yönlendiriyorlar sözde ama çözülen eden bir şey olmuyor. Şuan sorun çözüldü gibi, aşağı yukarı 1 haftadır sıkıntı yaşamadım. Sadece ping eskiye nazaran daha yüksek ama buna da şükür modundayım Verilemeyen İnternet iptali için Cayma Bedeli Çıktı Nasıl İtiraz Edilir ? 

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.