Şimdi Ara

Verileri Forma Dökecek Bir Yazılım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Başlıkta tam olarak istediğimi bahsedememiş olabilirim. Şöyle açıklayayım. Bir özel güvenlik şirketinde çalışıyorum ve çok fazla evrak düzenleme işlerim oluyor. Elimdeki verileri (TC kimlik numarası, isim, soyisim, baba adı vs.) çeşitli formlara aktarıyorum. Bunu hızlıca bir yazılım ile yapmam mümkün mü? Bu yazılımı kendim yazmak istiyorum. Neler öğrenmem gerek?

    Bir örnekle açıklamam gerekirse; elimde adayların yukarıda belirttiğim verileri var ve bu verilerle her aday için bir sınav giriş belgesi hazırlamam gerekiyor. Bunu tek tek yapmak yerine. Tüm bu verileri çeşitli düzenlerle sınav giriş belgesine aktarmak istiyorum. Kolay ve hızlı bir şekilde.

    Yardımlarınız için teşekkürler.



  • Yardım edecek arkadaşlar bekliyorum.
  • arkadsım yazılım ısıne gırersen sıkıntı yasarsın ama excelde formulle bu ısı rahatca cozebılırsın ama detaylı bılgı ıcın sana cok fazla yardımcı olamıcam sadece fıkır edınmen ıcın yazıyorum
  • Bu işi kendiniz yapabilirsiniz tabi meslek öğrenmeniz gerekir. Yazılım bir meslektir ve mühendisliktir.

    Bu iş geliştirilecek özel bir yazılım ile çözülür.

    Öncelikle yaptığınız iş konusunda ve otomasyona ihtiyaç duyduğunuz bölümle ilgili detaylı bir bilgi vermeniz gerekiyor. Ardından bu işi ücretsiz mi yoksa belli bir meblağ vererek mi yaptırmak istediğinizi de belirtirseniz bu işten anlayan kişiler sizinle görüşüp ihtiyacınız olan yazılımı geliştirecektir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.