Şimdi Ara

Verimlilik Takip, Aktivite İzleme, Dosya İşlem Kayıt Uygulaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
74
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Perwatch Takip Sistemi ile Kurumsal Firmalarda firma içi ya da Uzaktan Çalışan Personelin bilgisayar aktivite kaydı ile mesai saatlerindeki bilgisayar aktiviteleri kaydedebilir ve detaylı performans analizlerini otomatik olarak da alabilirsiniz.

    Uygulamamız KVKK uyumlu takip yapmaktadır. mesai düzenlemesi ile mesai saati dışında takibi bırakarak gereksiz veri toplanmasının da önüne geçmeye imkan tanır.


    Zaman Takibi : Çalışanlar bilgisayarlarını ne zaman açmışlar ve işe ne zaman başlamışlar takip edebilirsiniz. Detaylı giriş çıkış analizi ile puantaj takibi yapabilirsiniz.

    Bilgisayar Aktivitesi : Bilgisayarda kullanılan program ve web sitelerinin kullanım süreleri ve ne zaman kimin tarafından kullanıldığı bilgileri otomatik olarak tutulur. İstenildiği zaman geçmişe yönelik rapor alınabilir.

    Üretkenlik Analizi: Perwatch hem personel hem de firmanın detaylı üretkenlik analizlerini sunar. Saatlik performans verileri ile firmanızda tam olarak ne zaman üretkenliğin arttığını, ne zaman düştüğünü hızlıca tespit eder ve gerekli aksiyonları alırsınız.

    Dosya Hareket Takibi : Perwatch ile Kullanıcıların dosya erişim hareketlerini anlık olarak takip edebilir ve olası silinme, kopyalanma ya da değiştirilme gibi işlemlerde anında mail alır ve ekran görüntüsü ile kanıt toplarsınız.

    İç İhlal Tespiti : Uyarı kuralları ile USB bellek takılma/sökülme, dosya silme/kopyalama, Web sitesine erişme ya da belirlenmiş bir program açıldığında hemen uyarı mesajı alırsınız.

    Canlı İzleme ve Otomatik Raporlar : Canlı izleme ile performans analizlerini anında izleyebilir ve olası ihlal ya da yanlış anlamaları giderebilirsiniz. Otomatik Rapor Modülü ile size ya da belirlenmiş yöneticilere gönderilen otomatik raporlarla arayüze dahi girmeden haftalık yada aylık raporlara erişebilirsiniz.

    Otomatik Video Kaydı : Perwatch ile takip edilen bilgisayar ekranlarından sürekli video kaydı yapabilirsiniz. Bu sayede geçmişe yönelik analiz yaparak performans analizlerini ölçebilir, olası riskleri ya da yanlış anlamaları zaman kaybetmeden tespit edebilirsiniz. Uygulamamız paketlerine göre otomatik ekran görüntüsü de alabilmektedir.

    Faydalı/Faydasız Süre Analizi : Perwatch akıllı analiz sistemi ile personellerinizin girdiği site ya da kullandıkları uygulamaları sizin ihtiyaçlarınıza göre hesaplar. Eğer personel mesai içerisinde zamanını faydasız içeriklerde geçiriyorsa ya da üretken çalışan varsa bunu size raporlar. Dinamik aktivite analizi ile de farklı grup ve departmanlar arasında gruplar oluşturabilirsiniz. Örnek vermek gerekirse facebook muhasebe departmanı için faydasız içerik iken ihracat departmanı müşterili ile konuşuyor olabilir ya da dijital pazarlama reklam yapıyor olabilir. Perwatch bunların hepsini bilir ve size kesin sonuçlar sunar.

    Akıllı Hareketsiz Zaman Tespiti: Perwatch içinde akıllı hareket tespiti modülü de bulunur. Kullanıcılar faydalı bir uygulama da açsalar, eğer o uygulamada aktif çalışmazlarsa bunu tespit eder. Bilgisayarda belirli bir süre faydalı bir işlem olmazsa hareketsiz zaman tespit edilir.

    Uzaktan Bilgisayar Kontrolü : Siz ya da izin verdiğiniz kullanıcılar uzaktan bilgisayarlara erişebilir ve destek ya da kullanma amacı ile ofis bilgisayarlarına uzaktan bağlanabilir. Bu işlemlerde anlık olarak takip edilmeye devam eder.

    Yakında: Cep Telefonu Takip Modülü


    Detaylı bilgi için bize mesaj atabilir ya da https://www.perwatch.com adresinden bilgi alabilirsiniz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Perwatch -- 31 Ekim 2022; 15:23:49 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.