Şimdi Ara

Versiyon Karmaşası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar,

    Bende sonunda bir İphone satın aldım. C.tesi günü telefon elime ulaştı. Telefon Kayıtlı kırılmış çalışır durumda. IMEI kontrol edildi.

    Sorunum şu ki:

    Telefon 41. Hafta üretimi. Telefonu açmadan yapılan kontrolde 04.01.13_G versiyonu olduğunu fakat telefonu açıpta içinden HAKKINDA kısmına baktığımda 1.0.2 versiyonu olduğunu gördüm.

    IPHONE kitlesinde çok yeniyim kafam karıştı. Versiyon mu düşürülmüş telefonda?



    Ayrıca kızacağınız bildiğim halde birşey daha isteyeceğim. SSS gibi sabit başlıkları okudum diğer konularda gezindim. Ama böyle bir pozisyonda ne yapmam gerekir? 1.1.4 versiyona nasıl yükseltebilir nasıl kırarım bir türlü toparlayamadım. Hatta Word belgesi açıp bulduklarımı bile copy/paste yaptım ama sonunda oda çorba oldu.

    Acaba aranıza yeni katılan bu yeni IPHONE'cu için adım adım neler yapmalıyım linkler yada maddeler halinde.
    Ben gersini toparlarım.

    Yardımcı olursanız çok sevinirim.

    Saygılar... Sevgiler...







  • çok basit anlatımla önce telefonunu itunes ile restore yapıp 1.1.4 e yükselteceksin sonrada ziphone isimli programla kıracaksın sadece bu kadar, detaylar için herşeyi bir başlık altında toplamışlar buraya bak "http://forum.donanimhaber.com/m_21919843/tm.htm " hepsini tek tek oku kolayca yaparsın , şuna dikkat et piyasada kayıtlı diye satılanların çoğu başka bir cihazın imeisi klonlanmış cihazlar ve cihazı restore yaptığında büyük ihtimal cihaz eski orjinal kayıt olmamış imeisine dönecektir ve telefon özelliğini kullanamayacaksın , ama bu dediğim sadece bir tahmin olmayabilirde ,en iyisi işlemlere başlamadan imei numarasının kapağın arkasındaki numarayla aynı olup olmadığını kontrol et şayet eşleşmiyorsa hali hazırda çıkan imeiyi bir yere not et restore ve kırma işlemlerinden sonra ona yine ihtiyacın olacak




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.