Şimdi Ara

Vesa bağlantı noktasındaki çıkıntı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
94
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar Gamepower GPR27C1MS144 model monitör kullanıyorum North Bayou f80 model monitör kolu satın aldım monitörüm 100*100 vesa uyumlu fakat vesa bağlantı noktasının ortasında normal ayak için duran bir çıkıntı var, tüm gece internette bu monitörün kullanım kılavuzunu aramama rağmen bulamadım nihayetinde bu çıkıntı yüzünden düzgün montaj yapamıyorum yıllardır beni böyle dumur eden bir problemle karşılaşmamıştım eğer bana yol gösterebilecek arkadaşlar yardımcı olursanız çok mutlu olurum bu parça çıkartılabiliyordur sanırım :(

    Vesa bağlantı noktasındaki çıkıntı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Çin mallarında standart aranmaz, taklit cihazları sadece kalite açısından eksik olsa da fonksiyonları eksik olmaz, ancak birden fazla cihazı kombinleyerek taklit ettiklerinde, ortaya böyle ucube şeyler çıkar. Mesela 1 metrelik ince kablo için tasarlanmış soketlerin taklidini, 15 metrelik kalın kablonun taklidinin ucuna çakabilirler, hatta bu kablonun bir ucu hdmi, diğer ucu dvi-i bile olabilir.


    Garantisi bitmişse, cihazı dağıtıp o aparatın çıkartılıp çıkartılamadığına bakın. Bitmediyse, yükseltme somunu gibi bir şeyle monte edin.

  • Çözemediyseniz bana ulaşın. Halledelim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.