Şimdi Ara

Vestel BMA - XXL1007 X (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
5
Favori
19.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 1 bilemedin 2 güne inşallah yüklerim.
  • Makina çalıştığı için içerden çekemedim, sonra istek olursa atabilirim :)


     Vestel BMA - XXL1007 X  Vestel BMA - XXL1007 X  Vestel BMA - XXL1007 X  Vestel BMA - XXL1007 X




  • quote:

    Orijinalden alıntı: himan

    Makina çalıştığı için içerden çekemedim, sonra istek olursa atabilirim :)


     Vestel BMA - XXL1007 X  Vestel BMA - XXL1007 X  Vestel BMA - XXL1007 X  Vestel BMA - XXL1007 X

    Hayirli olsun cok güzel bakimlari ihmal etmeyin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bakım derken ...sanırım bu temizleme şişelerinden alıp boş çalıştıracagız değilmi ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: himan

    Bakım derken ...sanırım bu temizleme şişelerinden alıp boş çalıştıracagız değilmi ?

    Evet 2 ayda 1 ve filitre pervaneleri kontrol edinz kullaa kılavuzunda yaziyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dün 50 dakikalık programı da denedim. beklemiş bulaşıklar falan vardı. ne hikmetse ses daha az çıktı özellikle fokurtular. yanmış tavadaki bi kaç leke dışında herşey çok güzel yıkanmıştı. bi de tahta kepçe atmıştık rengini değiştirmiş :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: edis10

    dün 50 dakikalık programı da denedim. beklemiş bulaşıklar falan vardı. ne hikmetse ses daha az çıktı özellikle fokurtular. yanmış tavadaki bi kaç leke dışında herşey çok güzel yıkanmıştı. bi de tahta kepçe atmıştık rengini değiştirmiş :)

    Makine gerçekten çok sessiz her yeri yalitimla dolu aqua stop bile var musluga bagli kisimda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: edis10

    dün 50 dakikalık programı da denedim. beklemiş bulaşıklar falan vardı. ne hikmetse ses daha az çıktı özellikle fokurtular. yanmış tavadaki bi kaç leke dışında herşey çok güzel yıkanmıştı. bi de tahta kepçe atmıştık rengini değiştirmiş :)

    Eğer makineyi zor dolduranlardansanız (yeni evli çiftler hayatta dolduramaz mesela :) ) ve bulaşıklar makinenin içinde iki gün falan bekliyorsa yıkanmak için;

    bulaşıkları (zorlu kirler varsa) yumuşatmak için birinci günün sonunda makinede ön yıkama programını çalıştırabilirsiniz böylece bulaşıklar hem nemli bekliyor makinenin içinde hem de sertleşmiyorlar tüketim de çok az.

    Bu arada makinenin doluluk oranına göre çıkardığı ses değişiyor. Ben ses yönünden çok memnunum özellikle eski makineyle kıyaslayınca.. O çalıştığında "ben gidiyorum hadi bana eyvallah derdi resmen"




  • makinanın en alt bölümü alçak gibi geliyor zor sığdırıyorum, orta sepeti yükseltme yolu var mı acaba en altı daha da yükseltmek için? Bir de parlatıcı her seferinde eksik diyor, bi defa doldurup bikaç kere yıkıyamıyor mu ki?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edis10 -- 28 Mart 2014; 21:00:41 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: edis10

    makinanın en alt bölümü alçak gibi geliyor zor sığdırıyorum, orta sepeti yükseltme yolu var mı acaba en altı daha da yükseltmek için? Bir de parlatıcı her seferinde eksik diyor, bi defa doldurup bikaç kere yıkıyamıyor mu ki?

    Sepet yükseltiliyorduel kitabında detaylı yazar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet kalkınca daha kullanışlı oldu. yukarı kaldırınca kalkıyormuş :)
  • bende şimdi istanbulbilisim'den sipariş ettim, 1100 TL ye+4 kutu finish hediyesi ile birlikte. aynı gün kargo olayı var, bi kaç günde ulaşır elime. İlk kullanımda acaba hangi programla başlamam gerekiyor arkadaşlar, bulaşıklar temiz ve kuru olması için hangi programı seçmeliyiz..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cemcem0

    bende şimdi istanbulbilisim'den sipariş ettim, 1100 TL ye+4 kutu finish hediyesi ile birlikte. aynı gün kargo olayı var, bi kaç günde ulaşır elime. İlk kullanımda acaba hangi programla başlamam gerekiyor arkadaşlar, bulaşıklar temiz ve kuru olması için hangi programı seçmeliyiz..

    İlk kullaninmada tuz ayari parlatici ayari vs yapilinca 30 dk ilk programda yarim tablet atip calistirdiktan sonra kullanabilirsiniz. Günlük normal kirli blasiklarda otomatik normali kullanin agir yagli tencere tavali bulasiklarda duopro wash veya yoğun programı kullanin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürünün kitapçığına internetten bakıyorum ancak ekstra durulama diye bir özellik göremiyorum. Ekstra hijyen mi demek istiyorsunuz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hades. -- 3 Ağustos 2014; 23:22:19 >
  • acaba hala memnun musunuz vestel bma - xxl 1007 den? şuanda 1290 tlye bulabiliyorum en ucuz bu fiyata değer mi yoksa başka bir markayı mı almalıyım sizce. yaklaşık 1 aydır elimde yıkıyorum bulaşıkları ve sıkıldım bu durumdan eski makinam bir hüsrandı yinede yaklaşık 5 yıl kullandım bu öyle olmasın istiyorum. fikirlerinizi bekliyorum lütfen...
  • ben hala memnunum. yalnız sesi beklentimin üstünde. çalışırken değilde çok su sesi yapıyor nedense. çalışma sesi diğerlerine göre yine iyi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: edis10

    ben hala memnunum. yalnız sesi beklentimin üstünde. çalışırken değilde çok su sesi yapıyor nedense. çalışma sesi diğerlerine göre yine iyi

    Cok sessiz makine bakımlarını yapıyor musunuz.filitre pervane ve bos makine temizleyici ile

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vestelle ilgili kuşkuları olanlara 8.12.2014 tarihinde aldığım 1007x bulaşık makinesi ile ilgili süreci aktarayım: Ankara Göktaşlardan alındı makine; 8.12.2014 akşam kurulum yapıldı. kurulumdan sonra kapakta kayma olduğunu farkettim. 9.12.2014 hem vestel'i hemde aldığım firmayı aradım ve bildirdim. 10.12.1204 yetkili servis geldi. tespiti yaptı ve resim çekti. Servis gittikten sonra Göktaşları aradım ve tespit yapıldığını ve makinenin değiştirilmesini talep ettim. Firma yetkili servisle görüştü 11.12.2014'de yeni makineyi gönderdi kurulum yapıldı. Ancak Makine kapağında ve sepetinde yine aynı sıkıntılar var gibi geldi ve montaj servisine kabul etmeyeceğimizi bildirdik. onlarda gerekli bildirimi yapacaklarını söylediler. 12.12.2014 Vesteli aradım sıkıntıları ilettim. onlarda sistemde değişim talebinin açık olduğunu belirttiler. 13.12.2014 ikinci kez yeni makine geldi ve kurulumu yapıldı. Şuan gönül rahatlığıyla kullanıyoruz. Çok teşekkürler VESTEL, ve çok teşekkürler GÖKTAŞLAR, sattıkları malın arkasında sonuna kadar durdukları ve müşteri memnuniyetine önem verdikleri için.

    Makineye Gelince: Böylesine üst düzey bir ürünün kapağının simetri durmaması ve tam kapanmamış hissi vermesi üzücü, bu hususu değişen tüm makinelerde ve vestel satış noktalarındaki makinelerde de tespit edilmiştir. Bunun dışında teknolojik özellikleri, sessiz oluşu, beklemiş kirli bulaşıkları tertemiz yıkaması mükemmel, Ön yıkama, jet 18 dk, hızlı 30 dk, süper 50 dk programlarda kurutma yoktur. Ancak Ön yıkama ve hızlı 18 dk programları dışında her programda eskra kurutma fonksiyonu seçerek kurutma yapabiliyorsunuz, bu çok güzel artı özelliktir. Dual Jet Wash programı harika, hem zaman yönünden, hem yıkama performansı ve kurutması yönünden, Makine şuan beklentilerimi çok güzel bir şekilde karşılamış durumdadır.

    Vestel Yetkili Servisi: İşte vestelin en büyük handikapı bu olsa gerek, servis elemanları kesinlikle makine hakkında yeterli bilgiye sahip değiller. Üç kez değişim yapıldı ve her seferinde farklı kişiler geldi ama makineye hakimiyet, bilgilendirme sıfır, ben bile internetten arıştırmalarımda onlardan daha fazla bilgiye sahibim. Yaşadığım en trajıkomik olay; Bana makinenin program tanıtımını yaparken, 18 dk, 18 derecede yıkıyor, 30 dk, 30 derecede yıkıyor, süper 50 dk, 50 derecede yıkıyor diye tanıtım yaparken, Ben ilk önce şok oldum. Dedimki ben makineyi alırken 18 dk, 35 derece, 30 dk, 40 derece, 50 dk, 65 derece yıkıyor diye aldım. nasıl olur bu dediğimde, O özellik belki bunun üst modelinde vardır. Kitapcığına bakın dedim, baktılar evet doğru söylüyorsunuz ama burada göstermiyor. isterseniz makineyi iade edebilirsiniz dediler. Şok üstüne şok. Oysa ben daha sonra doğrusunu öğrendim. Programlarda sadece program adı ve süresi gösteriliyor, yıkama sıcaklığı kitapçıkta yazdığı gibi imiş.... Neyse Vestel süper bir ürün yapıyor ama vasat servis sayesinde ürün gölgede kalıyor, vestele olan inanç zayıflıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abersim -- 23 Aralık 2014; 13:08:03 >




  • Arkadaşlar selam,

    1007X üretimini durdurmuş sanırım Vestel, sitesinde bulamadım bu makineyi ama birebir çok benzeri olan Ekomaks Bulaşık Makinesini buldum.

    Yalnız anlayamadığım konu, siz 1.200 TL gibi fiyatlara satın almışsınız ama bu makinenin indirimli fiyatı bile 1.600 TL.

    Sizce pahalı mı? yoksa benim gözden kaçırdığım bir artısı mı var bu makinenin?
  • http://www.hizlial.com/vestel-ekomaks-bma-xxl1017-x-10-programli-bulasik-makinesi-a-enerji/10186800

    sanıırm bahsetiginiz bu acaba her iki makina arasında bariz fark nedir bende bulamadım
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.