Şimdi Ara

Vestel çamaşır makinesi neden alınmaz ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
1
Favori
4.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • -YucukluSucurtam- kullanıcısına yanıt

    Çok çıt kırıldısınız anlaşılan.


    Marka seçimleriniz herşeyi açıklar nitelikte zaten üzerine konuşmaya gerek yok.Malum markanın en alt seviye cihazı da aynı en üst seviye cihazını da bizzat kullandım sorunlar yaşadım ve iademi yaptım yerlilerden koç grubundan şaşmayacaksın.


    Şuan evimde en alt model keysmart key 8002cm var.Vestel'in en üst seviyesinden daha düzgün çalışıyor gayet memnunum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razor Crest -- 28 Ağustos 2023; 11:15:14 >
  • Razor Crest kullanıcısına yanıt

    Evet çok kırıldım hatta yazdığınız mesajlara durmadan ağlıyorum panik atak anksiyete geçirdim o kadar kırıldım ki anlatamam Vestel çamaşır makinesi neden alınmaz ? 

    Evimdeki buzdolabım Samsung bulaşık makinem, Electrolux, çamaşır makinem dediğim gibi tv de bir tek Vestel i tercih ettim fırınım Beko ocağım Bosch. Tek bir markaya bağımlı değilim zaten bundan Nefret ederim çünkü bir marka her ürün grubunu iyi yapamaz.


    Yerliler konusunda dediğinize katılıyorum Vestel üst düzey cihaz üretmeyi beceremiyor çünkü.


    Vestel in müşteri hizmetleri de bir o kadar sizi uğraştırır bende yerliler arasında koç grubunu tercih ederim en azından bir sorun olduğu zaman bile muhatabınız var gerekirse ürün değişimine kadar gidiyorlar Vestel çamaşır makinesi neden alınmaz ? 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 3 sene önce evlenirken vestelin önünden bile geçmedim.
    O zaman ki F/P göre aldım. Hepsini internetten peşin fiyatına taksitle almıştım. Bayi ile de uğraşmadan en uygun fiyata getirmiştim.

    - Buzdolabı+Çamaşır M.+Bulaşık M : Bosch ; garanti 5 yıla uzattım
    - Kurutma M. : Grundig ; garanti 7 yıla uzattım
    - Ocaklı Fırın : Arçelik ; garanti 7 yıla uzattım
    - Derin dondurucu : Altus ; garanti 7 yıla uzattım
    - Televizyon : LG
    - Klima : LG
    - Ütü : Tefal

    3 yıl geçti hepsinden memnunum sorunsuz devam ediyorlar. Maşallah diyeyim de bişe olmasın 😅

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Vestel çamaşır makinesi neden alınmaz ?

    Vestel buzdolabı soğutma sorunu için arama yaparken, bu konuya denk geldim. İki sene önce yazlık evimiz için beyaz eşya araştırırken, Vestel de kampanya vardı, buzdolabı, çamaşır ve bulaşık makinesi aldım. Daha önce bu markadan hiç beyaz eşyam olmamıştı, sağdan soldan duyduklarımdan dolayı, biraz mesafeliydim açıkçası.Markanın yerli oluşu, servis , parça sorunu olmaz , zamanla kendilerini geliştirmişlerdir diyerek ürünleri aldık.Sonuç : çamaşır makinesinin kazanı tutan üçlü ( döküm benzeri ) parçanın suda erimesi!Servisi aradığımda kazanın komple değişimi gerektiğini öğrendim(makinenin yarı fiyatı).Kopan parçayı düz kafalı krom vida ile kazana sabitledim.Bu şekilde kullanıyoruz şimdilik.Buzdolabına gelince(Vestel in en iyi olduğu konu), üstteki dondurucu kısmı soğutuyor, alt kısmı maalesef 10 derecenin altına inmiyor(ayarı 4 derecede). Yaz günü hava sıcak, aç -kapa , ondandır diye düşündüm. Maalesef bu günlerde de durum aynı( dolap boş durumda ).Çözüm olarak üst bölmede buzlandırdığım 4-5 adet 1 litre pet cola şişesini alt tarafın her bir rafına yerleştirmek oldu. Yani buzdolabını biz soğutuyoruz.İki yıl içinde ,en fazla da 6 ay kullanmışızdır ancak eşyaları.Beyaz eşya şans işi midir, kalitesiz üretim midir ?Bundan sonra sanırım Vestel bayisinden içeri adım atmam.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • buin B kullanıcısına yanıt

    geçmiş olsun hocam. yine şanslı sayılırsınız.kazan ayağının sadece kenar kısmı çürüdüğü için henüz kazanınız düşmemiş. benim komple ayak kısmı çürümüş. neresine dokunsam un gibi dağılıyordu.


    demek ki vestel in başka model kazan ayakları da sorunlu. neden kazan ayağının satışı yok ? ticari taktik herhalde. araya 1 tane dandik malzeme koyup o parçayı satmayıp komple kazan seti aldırmak nedir ?


    bende gittim kazan fiyatına vestel ve alt markaları olmayan sıfır makine aldım hem de +4 sene de garantisini uzattım. 7 sene kafam rahat.


    bugün itibariyle vestel bulaşık makinem de çöp oldu. 7 senelik garantim biter bitmez tuşlar basmamaya başladı. meğerse kronik sorunmuş. sanki ömrünü 7 seneye ayarlamışlar gibi :) panelin komple değişmesi gerekiyormuş... neyse tuşlara çekiple felan vura vura iyi kötü 1 sene idare ettik :) ta ki geçen hafta divizör arızası verene kadar... söktüm parçayı internetten baktım divizör ve rezistans beraber satılıyormuş. ayrı ayrı satılmıyor.


    hah dedim anlaşıldı.


    artık eşimle balkonda hurdacının geçmesini bekliyoruz...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cy19 -- 1 Mart 2024; 0:53:9 >




  • Vestel beyaz eşya grubu sıkıntılı, 3-5 lira fazla verip koç grubuna yönelmek daha mantıklı...

  • Sen ona bakarsan SIEMENS camasır makinesi 4 senede kazan dağıldı ve kazan dönerken takır tukur vuruyordu garanti de bitmisti tamirciye 3000 TL verdim servise bulasmak istemedim onlar daha cok kazıklar neyse yapıldı kullanmaya devam ediyorum makineyi gercekten güzel tamir etmis sıfır makine gibi sessiz hale getirmis fakat nasıl becerdiyse LCD ekrana hafiften zarar vermis tamirci, ekrandaki bazı rakamlar silik görünüyor, daha fazla ugrasmak istemedim cünkü sorunsuz ve sessiz calıyor elektronik sanstır diye boya söylememisler, sen aldın sansına kısa sürede bozuldu vestel diye bozuldu sanıyorsun bu gibi durumlar yabancı markalarda da oluyor simdi benim SIEMENS makinem bozuldu diye SIEMENS almayın mı diyeyim? diğer örnek buzdolabında BOSCH'dan baska almazdım, önyargımı bırakıp, böyle büyük iri gri renk bir VESTEL buzdolabı aldım, o zaman o paraya ufacık BOSCH dolaplar vardı, 9 senedir arızasız calısıyor fakat önceki BOSCH 7 senede bozulmustu.. Böyle seyler her markada olabilir..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 9 Nisan 2024; 11:34:26 >




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.