Şimdi Ara

Vestel Cool plus 18 A mi 24 A mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese Merhaba,

    Forumdaki ilk mesajım olması sebebi ile oncelikle herkesi selamlarım..

    forumda klimalar ile oldukca fazla baslık okudum ve tum okuduklarımdan cıkardıgım soru sorarken insanların kafasını karıstırmamk gerektigi oldu..

    Benim onumde planını gordugunuz evim icin iki adet klimadan bir tanesini alma dusuncem var, fiyatlar inanilmaz uygun o yuzden baska bir marka ya da model bakmıyorum..

    Evim Istanbul Goztepe,de, Yuksek giriş, Gunes oldukca az almakta, ve cephesi Güney Batı..

    Klima Yalnızca aksam 18:30 dan sonra calıstırılıacak ve sadece sogutma amaclı kulanılacak, sabah 07:30 gibi kapanır..

    Planda kırımızı ile gorunen kısımlar pencere ve mutfakta bulunan pencerenin tam uzerinde klima icin uygun bir yer mevcut.. (ok ile isaretli)

    Ozellikle uyurkende rahat uyumak istiyorum ve dipte bulunan iki odadan buyuk olanı yatak odam.. Evin tamamı 65 metrakare..

    Vestel cool plus 18,000 Btu mu 24,000 Btu mu ??

    Pesinen Tesekkurler...










     Vestel Cool plus 18 A mi 24 A mi ?







  • Arkadaşım forumu birazcık okuduysanız Ves. hakkındaki görüşlere karşılık bu konuda ne yorumu arıyorsunuz acaba???




  • Alınmayacak ürünler.

    Vestel
    DD
    Arçelik.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mbirol

    Arkadaşım forumu birazcık okuduysanız Ves. hakkındaki görüşlere karşılık bu konuda ne yorumu arıyorsunuz acaba???

    Forumu epeyce okudum ustad ve bu konu ile ilgili de mesajda gerekli acıklamayı yaptıgımı sanıyorum, ben bu iki klimadan bir tanesini tercih edecegim; sebebi de yılda yalnızca iki ay ve sadece aksamları kullanacak olmam.. fiyatı aynı Btu ya sahip cihazların neredeyse yarısı..

    Sormak istedigim evimin plan ve ozelliklerine gore 18000 tum evi yazın oturulacak ısıda tutmak ıcın yeterli olur mu yoksa 24000 mi almali.. Hepsi bu..

    Bu iki klimadan bir tanesini onerme durumunuz var ise simdiden tesekkurler yok ise sizi yormayayım hic..




  • Hangi marka olursa olsun 7 m2 lik mutfağa konulacak tek klima, konfor yerine rahatsızlık yaratmaktan başka bir işe yaramaz. Klima kapasitesi büyüdükçe çalıştırma imkanınız iyice azalır. Üstelik inat edip çalıştırmak isteseniz de kısa sürede kendi kendine durur. Çalışma süresini uzatabilmek için iç sıcaklık ayarını en düşüğe alırsanız mutfakta buzdolabına ihtiyaç kalmaz. Odalar ve mutfak arasındaki heterojen sıcaklık yüzünden evde yaşayanların hasta olma riski azami seviyeye çıkar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: testereci

    Hangi marka olursa olsun 7 m2 lik mutfağa konulacak tek klima, konfor yerine rahatsızlık yaratmaktan başka bir işe yaramaz. Klima kapasitesi büyüdükçe çalıştırma imkanınız iyice azalır. Üstelik inat edip çalıştırmak isteseniz de kısa sürede kendi kendine durur. Çalışma süresini uzatabilmek için iç sıcaklık ayarını en düşüğe alırsanız mutfakta buzdolabına ihtiyaç kalmaz. Odalar ve mutfak arasındaki heterojen sıcaklık yüzünden evde yaşayanların hasta olma riski azami seviyeye çıkar.

    ok bunu dikkate alacagim cok tesekkurler..
  • testerecinin yazdıklarına ek olarak, mutfağa klima koyup oradan diğer yerlere hava yönelttiğiniz zaman tüm ev de mutfak kokularına maruz kalacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.