Şimdi Ara

Vestel Venus 3 5020 özellikleri ve fiyatı: ilk defa DonanımHaber'de! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
243
Cevap
0
Favori
2.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: trakyAli-1986

    Tabiki okulunu zar zor bitirmiş maaşı piyasaya göre uygun dışarıdan komut almaya uygun itiraz etmeyen patron mutlu olsun diye bire bin katan mühendisler.

    aynen çalışan arkadaşlarım var. müdür ne isterse o oluyormuş. haklısınız o konuda
  • eediz kullanıcısına yanıt
    Gecen lansman da gördük herşeyi koyduk diyen müdürü sonra başkasına sorup herşeyi koyduk değilmi diye teyit alan.

    Onlara göre herşey neyse artık.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 650 tl.lik telefon için bu kadar gerilmeye gerek yok arkadaşlar. kendinizce haklı sebepleriniz mutlaka vardır ama birbirimize hakarete varan kelimeler sarf etmek bize hiçbir şey kazandırmaz.
  • trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt
    işim bilgisayar satmak
    medrese mezunuyum

    bir daha adam gibi yazmazsan alacağın karşılık engel olacak.
  • 600 - 700 TL fiyat bandındaki ürünlere biraz göz attım. Eklemek istediğiniz bir model varsa tabloya koyabilirim. Bu arada paralel ithalat yoluyla fiyatı ucuz olan modelleri listeye koymuyorum. Ürün özelliklerinde hatalı yazdığım bir yer varsa söyleyebilirsiniz. Fiyatı 600 ile 700 arasında alınabilen bir telefon olmalı.

    Bu fiyat bandındaki ürünlerde 4.5G desteği veren pek yok gibi.
    Dahili hafızalar da genellikle 8GB.. 4.5G ve dahili hafıza konusunda Venüs 5020 önde görünüyor.
    Açıkçası 8 çekirdek işlemcili 5.5"ekrana sahip Lenovo A7000' de de 8GB dahili hafıza tuhaf olmuş.
    İşlemci ve grafik işlemci konusunda Lenovo A7000 daha üstün gibi görünüyor.
    HTC Desire 620' de işlemci harici göze çarpan üst bir özellik yok. Bellek 1GB, dahili hafıza 8GB, Android 4.4.2, 2100 mAh..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetkep -- 26 Nisan 2016; 8:37:12 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: trakyAli-1986

    Vestel elemanları nick değiştirp değiştirp geliyorlar.


    Vestele söverken laf yok, övünce vestelin elemanı.. Aferin böyle devam edin.

  • yorumlara bak yaww... 1 gb ram yetiyosa telefonun kime ne zararı var... abartmayalım 16 gb lik bir rom var, 8 olsa idi eleştiriyi hak ederdi, bu açık... ön kamerası 5 mp yeterli denilebilir, 8 mp lik kamera biraz hakkını veriyo odaklamayı biraz hızlı yapıp çekiyorsa bence yeterli. işlemcisi 1 ghz, eleştirilebilir, işlemcisi ve grafik işlemcisi üst düzey bir kullanım vaad etmiyo tabiki... bataryaya lafım yok, emin olun normal bir kullanımda 2 günü rahat çıkartır, bu telefonda orta seviye bir oyun oynanırken bile biraz kasma yaşanılabilir mi, yaşanılabilir... fiyatına göre yerli olması sebebi ile de normal bir kullanıcı tarafından kullanılabilecek güzel bir telefon... şunu da unutmayalım, bu marka 1-2 sene sonra daha iyi bir yere oturacaktır...

  • Mevzu okadar basitki yerli malı diye bişey zaten yok anakart ram kamera yanı bileşenleri ithal et burda kendin güzel bi kasa ile markanı vur sat günümüz teknolojisini izle 2.5d ekran parmak izi güzel bir işlemci ve ram ince bir kasa minimum 3000mh batarya sat abi 1000 lira almayan adam değil bu telefon kabul edin etmeyin bu fiyat etmez sen bunu 400 sat deki uygun model eyvallah ama bu paraya yada az üstüne çok daha iyi cihazlar var neden bunu alalım

  • 4.5G desteği sunuyoruz diyor, geçen sene hatta 3 sene önce çıkan telefonlarda da 4G yani LTE desteği bulunuyor, kimi kandırıyoruz ki böyle?

    1GB ram ile bu telefonun ömrü uzun olmaz.

    Türkiye'nin bir şirketinin para kazanmasını isteriz, ama malesef olmuyor.

    Bu cihazı Çin'de üretmek isteseniz çok daha ucuza mal edebilirsiniz, (sonuçta, "scales of economics" ne kadar çok üretirseniz maliyetiniz o kadar azalır) ama Vestel kendi fabrikasında "montaj" yapmak istediğinden (üretim değil montaj, sonuçta bütün malzemeler Çin'den geliyor ve fabrika da monte ediliyor) maliyetler yüksek oluyor. ama sonra çıkıp ürünler satılmadığında Vestel kendi personeline 500TL'den satmayı biliyor.

    ama bir allahın kuluda çıkıp ya kardeşim madem telefon üretiyor bari özellikleri adam gibi olsun demez mi?

    sonuçta Vestel kendi ihtibarını zedeliyor, ya da forumda yazanları kale almıyor, sonuçta esas alıcı kitlesi, teknolojiden anlamayan beyaz eşya alırken yanında bari telefonda alıyım diyen kitle.




  • ahmetkep kullanıcısına yanıt
    Lenovo p70 için bi bahane çıkacak mı merak ettim . Zira A7000 in dahili hafızasına laf edilmiş. Tabloya p70 i 710 lira fiyat etiketiyle ekleyip bütün artilarini yazar mısın kardeşim ? Bu arada 2 tane resim yuklemissin sanırım ama ben resimleri acamadim.

    http://www.hepsiburada.com/lenovo-p70-p-TELCEPLENP70-M?magaza=Hepsiburada&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&source=mobil&v=1.85.1

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu telefonu ciddi ciddi almayı düşünen varsa bi tavsiye vereyim. Ciktiktan sonra 5-6 ay bekleyip öyle alın. Fiyatı yarisina falan düşecektir. Hem yerli uretime destek olursunuz (!) hem de paranızın yarısı cebinizde kalır. Zira 5 ay önce 1300 liraya çıkan 5570 şuan 870 liraya satılıyor. Adamlar telefonu satamadikca fiyat düşürüyor yahu yok böyle birşey

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sırf ek vergi talebi yaptıkları için,kusursuz,f/p kralı telefon çıkarsalar bile almam.Sen yerli yerli diye geçin,hem de başka telefon için ek vergi ödetmeye kalkış.Vestel almam,aldırmam.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • brktmr B kullanıcısına yanıt
    P 70 Eklendi. Gayet iyi iş çıkarmışlar.
    A7000' in dahili hafızasına tabi laf edilir. Bellek için 1GB kötüyse, 8GB' de dahili hafıza için kötü :)
  • ahmetkep kullanıcısına yanıt
    Kotu zaten, kullandığım telefon Değinmek istediğim bu telefonla kıyaslama yapınca utanirim ben a7000 in dahili hafızasına laf etmeye. Normal eleştiri yaparken tabi ki acimiyorum

    Düzenleme : Yaptığın tabloyu şimdi gördüm. Rica etsem tabloya çift sim kart desteği, OTG desteği, sar değeri, sahip olunan sensorler , ağırlık, video kayıt çözünürlüğü , gibi başlıkları da ekler misin ? Ayrıca p70 ve a7000 in 4.5g desteği var. Ve ek olarak a7000 android 6.0'a p70 de android 5.1 e guncellenebiliyor . Sen ilk çıktıkları sürümleri yazmissin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brktmr -- 26 Nisan 2016; 13:00:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ltekbas L kullanıcısına yanıt
    Girmek isteyene herşey ortada kardeşim . adamlar 5 ay önce 1300 liraya çıkardıkları modeli şimdi 870 liraya satmaya çalışıyorlar. Baktılar alan yok ve yeni modeller çıktı (gm5+ gibi vestelin kafasına basacak ve yerli bir model) hemen geri vites yapıp fiyatı dusurduler. Bunların derdi yerli üretim değil. Bunların derdi kendi cepleri. Yerli ürüne destek vermek isteyen gidip gm5+ alabilir.

    Not : gm5+ onerisi hakkinda da tarafsız olmam gerek. Şimdilik kronik sorunları var. Sonraki sürümleri bekleyip öyle almak gerekir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 GB ram az ise Venus V3 5570 alın. 2GB rami var.
  • Gm5+, Zenfone Selfie, Vodafone smart6 gibi rakipleri karşısında şansı yok. Fiyatın daha da düşmesi gerek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haberi okurken tarihine bakmadım. Haberi okudum herhalde eski bir haber dedim. Tarihe baktım ve konuyu kapadım.

    Tebrikler vestel 2016 yılında daha iyisini yapamazdın(!)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu nedir böyle la

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonum yere düştü siyah çizgiler çıkarıyor tamiri ücretlimi ücretliyse ne kadar yapım fiyatı telefonun garanti belgesi var

  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.